znate kome se triba javit
Printable View
znate kome se triba javit
Imamo mi još članova iz Splita :D
ko?
Miško
nisan to zna triban ja još dosta učit (rekli bi ovdi da triban još pure i asfalta izist)
:jump:
pura i asfalt, ajme majko koja kombinacija, sad znam zašto su Dalmatinci opičeni. Jedan prijedlog usput, napravite sastanak forumašica i forumaša koji gravitiraju moru.
Ko je gravidan?
kolko nas ima?
...oštro sam protiv...
Mogli bi se još i spametiti od silnog druženja pa... :D
@miško pazi kud stavljaš određene stvari, pa nećeš postavljat ovakva pitanja :D
@dmi nema straha ;)
...ma sad sam gledao redakcijska i ina lica i ukoliko se budemo sastajali morat' ću na kompletan tretman (liposukcija, bojanje kose, peglanje bora...)...
ni to ti nece pomoci
znam ti ja jedan dobar kozmetički salon,....:D
Koja je širina ulaznih vrata??? :D
ulaziš kroz garažu izlaziš kroz izlaz za mačke na vratima...hehe:D
kaj onda ocemo ili ne?
coma ti to o sastanku ili.........?
pa neznam, kaj mislis koja je tema?
možda iskemijamo nešto ovaj petak, ak ja budem zdrav :)
Ajde ak i ne iskemijamo, a mi izađemo, dajte brojeve pa vas zovemo.
Jedino me zanima kaj bi bilo s onima koji su daleko od ZG-a, dal bi imali gdje prespavat ako bi se jednom nešto dogovorili?
a ajmo na info-u u subotu!
p.s. di da damo brojeve?
moš na pm ili ovdje, al ak bi se nešto organiziralo htio bi da dođu i ovi koji nisu iz zg-a, pa me zanima da li imaju smještaj ili im netko od mladih forumaša može ponuditi a onda ćemo se lako dogovoriti. zato bolje ne ništa na brzaka. a što se tiče info-a ja možda odem sutra popodne, u sub mi se ne da jer brijem da će biti prevelika gužva. A i mislio sam da se nađemo negdje vani na cugi-dve-tri...
ako bi u petak, ja bi mogo oko pol 12 jer imam trening prije, tako da neznam! evo broj, 091xxxxxxx!
098 626 712
ja svoj broj micem za par dana tako da ko oce neka ga zapise
i jeste se nasli???