Procitao sam gore kako da to upgredam..al nisam nis skuzio..ako nko moze pojasnit:D
Printable View
Procitao sam gore kako da to upgredam..al nisam nis skuzio..ako nko moze pojasnit:D
imas u sticky-u sve lijepo objasnjeno sa slikama
Za firmware R1EG001 dodana jos jedna stavka
- Bug bei Anruferidentifizierung behoben
makar ne znam njemacki, preveo sam u googleu ovako:
- Bug during caller identification repaired
i izasao je najnoviji firmware o kojem se nista ne zna, valjda SEUS-ov novi
R1EL002
Treba pricekati koji dan pa ce izlistati poboljsanja... :thumbup:
kod mene je:
CXC1250210
R1CB001
060608
kad sam išao na:
- settings
- general
- update service
- search for update
izbaci mi poruku:
your phone already has the latest software.
što sada????
Nista. Vjerojatno si mob kupio kod nekog operatera (T-Mobile, VIP) pa ti je brandiran i/ili customiziran. Nema ti druge nego cekati i cekati i cekati... I na kraju mozda konacno na SEUS stave noviji firmware za tvoj customizirani mobitel. :(
Jos jedan razlog zasto ne kupujem brandirane mobitele. :thumbup:
nije brand nego čist iz Njemačke iz SE shopa, kuplje još u 7-om mjesecu............
evo moj bio na popravku od onog što mi se nije više htio upaliti i sad imam software R1GB001....
wtf???
koja su poboljsanja?
da cujemo dojmove...:spin:
e lega mračim....kontam da je kamera u kurcu.....spora je na promjenu svejtla i to opasno.....a ni ona za video poziv nije niš brža....slike su ostale iste, bar po mom....al ponavljam da toliko šteka da kad hodam po danu drugi korak je dok ona tek vidi prvi...
a i na tipkari se zna dogoditi da ledice svijetle ok, a zadnji red kao u standby modu....tj....onak tinja dok ove vrište.....pa se onda za 2-3 sekunde upali...
ma koma.......jebe me ta kamera kad ju mičeš po gradu a ono ispada da je od moje motorole v600 ono smeće od vga brže....
kontam da ga vraćam na bilo koji drugi.......sam još moram skontati kako....i sa čime....
izasao je novi firmware za K800, mislim da je dostupan za nebrandirane. za t-mobile jos nije, sad sam bas probao. vise detalja o firmwareu u prvom postu :thumbup:
Evo ja napravio upgrade. :)
Osim novosti navedenih u prvom postu primjecujem jos da su dodali novu animaciju: u glavnom meniju oznacena ikonica "pulsira". To je to zasad, javim kad skuzim jos stogod.
LJUDI NEMOJTE STAVLJATI OVAJ NAJNOVIJI FIRMWARE!
Barem dok netko ne skuzi u cemu je fora.
Naime, otkad sam ga stavio, sve igre i aplikacije koje sam imao instalirane na MemorySticku su mi blokirane. :(
Kraj imena aplikacije/igre, tamo gdje je ikonica kljucica preko kartice, sada je preko svega toga jos i crvena crta (kao prekrizeno), a lijevi softkey (Select) je zasivljen. Kad ga stisnem, javi Currently not available. U meniju na desnom softkeyu je vecina opcija takodjer zasivljena, ostaje mi samo Delete i Information.
E sad, postoji mogucnost da to nije do firmwarea, jer sam odmah nakon SEUS-a mob spojio kablom na komp i obicnim Win Explorerom kopirao par slika i zvukova na MS. Samo ne znam kakve to ima veze sa aplikacijama/igrama. :loco:
Probat cu danas instalirati neku novu igru/aplikaciju, da vidim jel rade barem novoinstalirane.
EDIT: sad sam vidio na esato.com da su nadopunili popis "featurea", stavili su ovaj moj problem pod Intermittant / Non-working functionality. Znaci ne dogadja se samo meni.
@imatic, azuriraj popis u prvom postu. ;)
Javi kad instaliraš neku aplikaciju da vidimo da li radi. Mislio sam staviti taj najnoviji soft ali sada više nisam siguran šta da napravim. Da li ima kakvih problema sa R1E001?
dodano u prvi post :thumbup:
pise da trebas samo ponovo instalirati igru i radit ce= Citat =:
Izvorno postao predator
Hm.
A sto sa igrama koje sam kupio online (WAP)? Moram ih kupiti ponovo? :angry:
imas PM :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
evo i ja sam nadogradio novi firmware, znaci dostupan je i za T-Mobile
= Citat =:
Izvorno postao imatic
hmm, radi ti upgrade?
Meni nadje da ima novi i skine ga. Zatim krene nadogradnja...stoji oko minut na 0%, pa skoci na 100% i iste se sekunde vrati na pocetnu stranicu. Kad upalim mob, i dalje je stari softver gore. Probao sam deinstalirati program, ali isto.
A preko izbornika u mobitelu, ne nalazi nista novo.
da, radi mi sve OK.= Citat =:
Izvorno postao tomios
probaj deinstalirati program, izbirsati SVE fileove tamo pod program files/SE/update, tj. izbrisi cijeli folder pa ponovo instaliraj. a i ne rade im bas oni postoci :evil: Kad skida firmware sa interneta dode mi do 30% pa krene update koji dodje do 50% te se onda pojavi firmware nadogradnja zavrsena
Jel tko probao nadograditi preko moba direktno? Ima funkcija nadogradnja softvera, ne znam koliko je velik softver i da li se isplati tako skinuti i nadograditi soft.
pojest ce ti prometa na mobu, tj interneta. ne znam koliko ima MB firmware, ali nije manje od 5 MB= Citat =:
Izvorno postao predator
Evo da se i ja javim. Dakle, novoinstalirane igre i aplikacije uredno rade, a one instalirane od prije su mrtve i neupotrebljive. :(
Dakle, dobra vijest je da cim ih sve pronadjem (razbacani su po kompu), sve ih ponovo instaliram i opet ce raditi.