Ay...suosjećam sa tobom :(
A što da ti kažem, probaj kontaktirati ekipu ovdje http://www.htc.com.hr/index.html
Printable View
Ay...suosjećam sa tobom :(
A što da ti kažem, probaj kontaktirati ekipu ovdje http://www.htc.com.hr/index.html
nosi u EMSC, plati 1200 kn i tak ces najbrze rijesit. ja nisam nikak drugacije uspio.
Hmmm...To je gotovo van mojih mogućnosti.... Šta mislite koliko bi mogao dobiti za vario bez ekrana...???:(
mogao bi dobit 400-500 kn max.. polovni ispravni se prodaju po 1600.. tak da ako toliko dobijes budi sretan.. jbg.. vise bi dobio kad bi ga prodavao u dijelovima.. heh
a jel ti skroz puknuo ili samo komad? meni je samo lijevo gornji kut napuknuo i onda se nakon mjesec dan prosiril na drugi kut. ali sve je sljakalo ko da nis nije.
a kaj mozes od dijelova prodat? jedino da ga cijelog rastavi.
e kad smo kod tog rastavljanja. jel se moze kak otvorit onaj dio ispod ekrana. izgleda da mi je usla prasina unutra i sad mi lijeva soft tipka lagano skripi, a mislim da je pocela i zelena sluska?
2 excentric: čini mi se da ga možeš rastaviti tako da ga malo otvoriš, onda pridigneš gornji dio s ekranom i otvoriš do kraja. NEmam ga sada pa ne mogu sigurno reći. Nakon toga - odvijač i skineš masku..
Pukao sa desne strane i to se rascvalo u 3 crte preko ekrana. Samo bijelo na ekranu.Spojio sam ga preko Pocket controllera i izgleda da je u njemu sve OK ali sam primjetio da dok je spojen na usb grije se se metalni dio kod tipaka(najviše oko ove glavne tipke koja služi kao joystick). Ne znam je li to normalno jer o tome nisam vodio računa ili je još jedna od posljedica pada :confused:
Skoro mi dođe da ga bacim :wall:
Naj ga bacati, možda naleti neki PPC koji ima slične dim displaya (ako uopće postoji, ne znam fizičke mjere) pa ga lako promijeniš. Spremi ga u ladicu za sada. ;)
Evo ja imam SamsungCorby od 11 mjeseca .
U Vipu sam ga kupila na pretplatu .
sve je super . mobitel je pre savršen
ali mi je danas pao i ekran je puko na pola .
ja mogu tipkat tam gdje mi je zacrnjeno al nema pola ekrana .
jel bi mi mogli reći gdje bi ga mogla popravit i kolko bi koštalo .
jako mi puno znači taj mobitel . :cry: