pa ako te to uveseljava: http://web.mit.edu/semenko/sony-hacks/sonicstage.html
ja sam ga koristio jedno kratko vrijeme dok sam isprobavo sony "mp3"
Printable View
pa ako te to uveseljava: http://web.mit.edu/semenko/sony-hacks/sonicstage.html
ja sam ga koristio jedno kratko vrijeme dok sam isprobavo sony "mp3"
da, plus ti što ću morat kablove furat sa sobom uvijek :-/= Citat =:
Izvorno postao refugee
Pa kabel ti treba za 95% playera?!
za moj netreba.... :thumbup: Ima onaj sony sa usb, taj sam htio ali sam vidio s700 i odustao
Creative je i ima u sebi odmah usb konektor...
taman razmisljam o tome da si kupim mp3 player, i najvjerojatnije cu upravo taj novi sony... jel zna netko kada ce tocno doci u trgovine i koliko ce otprilike kostati?
u trgovine ovaj mjesec a cijena....hmmm... neće biti sigurno mala a opet ne tako velika kao iPOD ;)
to i ja mislim... evo bas sam vidio da dolazi 18.11 i da ce cijena najslabijeg modela od 1gb biti 125dolara = 718,75 kn :)= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
tu smo negdje...
pa ja sam u mercatoneu vidio taj mp3,1 gigu ima i košta 700kn...i čitavši po netu i sve to,odlučio sam se ipak za nw e505...imao sam oba u ruci i nw505 mi daje puno bolji dojam kvalitete...i dosta mi je ljudi koji se kuže u takve stvari reklo da je ta serija najbolja dosad šta je sony izdao...:thumbup:+mislim da sam pobrkao,dosta su slični,tam ima ovaj koji ima u svijetu medija...
rijec je o novoj liniji sony mp3 playera, tkz. "s" seriji... dakle modeli s600 s700 i slicno... ja u biti cekam da izadje ta nova, pa mozda i padne cijena ovih sadasnjih. :)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
"s" serija ispod 800kn mislim da neće bit,
Oprez sa nw-e505! Ja imam nw-e507, sto je manjevise isto i ono sto cu pohvaliti je:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
1. Nenadjebiv zvuk! To meni znaci najvise od svega...
2. Nenadjebiv dizajn
3. Uzasno intuitivan nacin rukovanja
4. Vrlo robusna izrada
5. Nenadjebiva baterija... s tim uredjajem slobodno zaboravite da ju imate
Ali:
1. Uredjaj je USB 1.1 standarda pa prebacivanje traje danima!!! (malo poznata cinjenica!)
nije to samo zbog usb 1.1, već zbog sony softwarea koji mp3 prvo pretvori u atrac pa to traje pun k****, ostallo si u pravu, pogotovo zvuk= Citat =:
Uredjaj je USB 1.1 standarda pa prebacivanje traje danima!!! (malo poznata cinjenica!)
A vis, mene to prebacivanje ne smeta bas osobito... Stavim da se "puni", pa kad se vratim - gotovo. Ionako mi je taj 1gb dovoljno za tjedan, dva slusanja.= Citat =:
Izvorno postao bobe
Naravno da ne koristim sonicstage, vec onaj mp3 manager.