-
Evo ja sam ti tvoje javio ali me živcira ono kad mi ostavi da je post nepročitan!! Svaki put se moram vraćati na onaj forum koji pročitam da bi kliknuo na ono "označi ovaj forum pročitanim" !! Fakat me živcira i daj jel se to može ikako srediti??
Ima još ko' takav problem??
-
ne jel ima još tko, imaju svi.. forum jednostavno tako radi sa cookiejima.... nisam još stigao naći ništa što bi pomoglo
-
zasto nemogu sam staviti nekakvu drugu slikicu za avatar? tako je na svim drugim forumima gdje sam clan.
-
eto.... nakon 50 postova možeš si izabrat neki mobilni telefon za sličicu... još nisam niti sve uploadao, imam još slika od telefona ali ih nemam vremena uredit, prilagodit veličinu i blabla... a nakon 500 postova možeš svoju sličicu staviti... "nagrađujemo" forumaše po malo ;)
-
Opet problem.....
Kad dođem na forum i ne pregledam neke postove, nakon što odem sa foruma, pa se ponovo vratim, oni su svi označeni pročitanima, tako onda pola postova propustim kad idem jest ili tako nešto!!! DAJ HELPAJ NEKAKO!!!!!!!!!!!
-
ne mogu helpat... cookie ti ističe nakon 10 ili 15 minuta, zabilježi tvoj posjet i smatra da prije nego što si napustio forum si pregledao što te zanimalo i ne prikazuje ti opet... tu ne mogu puno pomoći, jednostavno je tako programiran ovaj komad softvera zvan forum....
imaš manualni help... čim dođeš na forum otvori si link 'nepročitani postovi od zadnje posjete' il kak se već točno zove i nemoj zatvarat taj prozor. kad odlučiš čitat postove, klikni desnim gumbom miša umjesto lijevim na post i klikni 'open in new window'.. i tako za svaki... to rješava tvoj problem, tako i ja radim
-
Ili si postavi broj postova na 100 , pa onda malo scroll gore dolje i svi su postovi tu.
-
ja nisam imao problema s upisom lokacije
-
OK, probat ćemo tako pa ćemo vidjeti....
Thanx na savjetu.