kaj si pokrio rege???? da te ne zaustavljamo po gradu
Printable View
kaj si pokrio rege???? da te ne zaustavljamo po gradu
p.s. takve volim koji imaju para i onda se vole preseravati sa tim!
'voliš' li?
killa kaj se ti ne znaš zezati? Pa ono kaj sam napisao je bila šala, kaj ti to ne kužiš? Mora ti se sve ovako objasniti? Smajlići nisu dovoljni?
ma znam da se šališ nego previše ljudi oko mene ima šta podcjenjuju ili nevole motoriste pa mi idu na živce
(kužiš, ima ljudi kojima je auto kralj, a motor samo onak, zadnja klasa:puno ljudi,
a ima i ljudi koji ne žele čut za auto i žive za motore i u motorima: takvih ljudi ima malo, ali ja sam među njima)
e ljudi kaj mislite o fiatu coupe?
moj 206 ti je super, koštao bi za cash 13 000 eur, a ovak na leasing je 15 000 eur= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Položila sam vozački sa 18, a naučila sam voziti sa 16. Još nemam svoj auto, ali nadam se da ću si ga uskoro uzeti samo neznam još koji. Sviđaju mi se uglavnom sportski auti, dobar mi je Fiat Punto sportivo (sad vozim mamin Punto), Seat Ibiza je isto dobar, Renault Megan Coupe. Alfica mi se jako sviđa samo kaj je skupa. Najbolje bi bilo da si uzmem neki diesel. Kaj preporučujete da je dobro, a nije preskupo?
ja sam imala Malagutti fire fox f 15 žuti, pa Italjet Formula 50 crni, pa Honda Crx crveno bijela. sad imam auto. ali mi fali skuter.= Citat =:
Poslao: nimda
Sta vozis,ja imam Speed Fighta 2
motoristi su zakon! i ja sam nekad bila motorista i podržavam te ljude!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma znam da se šališ nego previše ljudi oko mene ima šta podcjenjuju ili nevole motoriste pa mi idu na živce
(kužiš, ima ljudi kojima je auto kralj, a motor samo onak, zadnja klasa:puno ljudi,
a ima i ljudi koji ne žele čut za auto i žive za motore i u motorima: takvih ljudi ima malo, ali ja sam među njima)
Eh niste vi probali pravi skute a to je Aprllia SR50 Ditech!= Citat =:
Poslao: andrea
ja sam imala Malagutti fire fox f 15 žuti, pa Italjet Formula 50 crni, pa Honda Crx crveno bijela. sad imam auto. ali mi fali skuter.
Ja isto promjenio par skutera i sad na kraju nemam ni jedan i opce mi ne fali.
Od skutera jedino sto bi jos kupo je Aprillia Leonardo 180ccm!
p.s: ja sam imao srebrni fire fox s polini kitom, nakon sto sam ga unistio kad sam pao prodao sam ga za sitnu lovu...al da je bio brz..bio je (112km/h)
ja zapravo mrzim skutere. to je igračka za djete.
daj ti meni brzine i benzin među jaja, onda je to to
Pa nemam dovoljno godina za boljeg i jaceg= Citat =:
Poslao: dilurekba
Kaj to motor :lol:
vozila sam od Aprillie Capirossia i Valerossia, i Gileru 180= Citat =:
Poslao: dilurekba
Eh niste vi probali pravi skute a to je Aprllia SR50 Ditech!
Ja isto promjenio par skutera i sad na kraju nemam ni jedan i opce mi ne fali.
Od skutera jedino sto bi jos kupo je Aprillia Leonardo 180ccm!
p.s: ja sam imao srebrni fire fox s polini kitom, nakon sto sam ga unistio kad sam pao prodao sam ga za sitnu lovu...al da je bio brz..bio je (112km/h)
a bila sam vožena na R 1 Jamahici i na Aprilii Pegasso 650
a kaj se Leonarda tiče, dobar je. sviđa mi se izgled a i dobro ide.
ti mrziš skutere. MRZIŠ? mislim kaj tu imaš mrzit? pa ne može svatko voziti neke jake motore. kaj bi ženske trebale furati R1? za nas su skuteri...da njih nema bilo bi bezveze!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ja zapravo mrzim skutere. to je igračka za djete.
daj ti meni brzine i benzin među jaja, onda je to to
jel netko ovdje do sad doživio kakvu prometnu nesreću, iliti nezgodu? Bilo s autom, bilo motorom...
aha.
sa skutera sam pala svega 2 puta na najgluplji mogući način. koji naravno neću napisati jer mi je neugodno.
sa autom sam imala dvije nezgode. prva je bila kad sam po kiši naglo skrenula i zabila se u audia s probnim tablicama koji je stajao na semaforu preko puta.
a drugi puta na tom istom raskršću se jedna glupača nije mogla odlučit bi li prošla kroz zeleno ili bi stala jer se uskoro trebalo upalit žuto pa crveno. ona je stala na pola zebre i ja sam ju malo lupila. nakon toga sam ju izvrijeđala i treba se usrala i rekla da nije ništa. tek sam kasnije skužila kad sam k sebi došla da sam ja kriva. al eto to vam je tak kad sam opasna.:D
to je sve bilo s mojim prvim autekom fiesticom
...mene je jednom zadesila kiša dok sam vozio auto i sav sam pokisao dok sam ga nabio pod ceradu...
Al' makar se nije puno smočio... ;D
čekaj čekaj dmi, jel ti to o autu ili nečem drugom?:lol:
jedva čekam da vidim WB-a na cesti, čim uočim malo crvenilo ZG-3731-AD odmah upregnem svojih 70 ks i spojim mu se na rozetu i saugam dim...hehe
wb...poznata mi je rega...ali ozbiljno.
...pa o autu nisam valjda cestu pokrivao (hm, vidiš, vidiš nije ni to loša ideja)... ;)
mene je jednom zadesila kiša dok sam vozio auto i sav sam pokisao
dok sam ga nabio pod ceradu...al makar se nije puno smočio
ovo boldirano sam krivo shvatila..mislila sam da treba čitati između redaka:lol:
andrea daj sliku ili regu svog auta (crni je jelda?) pa ak te skužim...
neću neću....znat ćeš ti da sam to ja...ja ću tebe prva skužiti:D
ye, ja sam samo jednom pao smotora, ne mojom krivnjom več kretena u autu.
sad čekam drugi pad.