Fala lipo:)= Citat =:
Izvorno postao mateob
Printable View
Fala lipo:)= Citat =:
Izvorno postao mateob
Mogu potvrditi da sms ide bez problema, kao i pozivi (gsm bih). Roaming isto ide bez problema (sve tri mreže su podržane, već je spomenuto)= Citat =:
Izvorno postao omahen
Evo ja sam od danas na TELE2 mreži. Iskoristio sam pogodnost zadržavanja starog broja i predbroja, kupio bon od 50 kuna.....i dobio na račun 150 kuna. Svakako lijep poklon od TELE2. Da ne govorim o cijenama koje su super povoljne u odnosu na 098 i 091.
Ja sam se odlucio za prelazak na Tele,ali moram pricekati jer imam jos 100 tinjak kuna na vip racunu pa dok to potrosim definitivno prelazim na TELE,nema smisla da mi to propadne ,a nista ne gubim ako jos malo izdrzim sa ovim Vip lopovima.
Ako neko iz Vip-a ovo cita samo da znate da sam vas dugogodisnji korisnik, mozda i od samog pocetka od kad ste dosli u Hrvatsku ali posto ste postali jako bahati i preskupi uskoro vas napustam bez trunke griznje savijesti !!
A jesi dobio novu SIM karticu? Možda je malo glupo pitanje ali želim biti siguran...= Citat =:
Izvorno postao tomasini
Ne trebate odgovarati, pronašao sam odgovor na forumu.= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Ako se prebacim na TELE2 s Vipa jel je moguce maknuti onaj glas koji govori da je BROJ PRENESEN U TELE2 MREZU?? Ako se nemoze da li zna netko kada ce se moci to maknuti??? THX
ja mislim da glas ostaje. jer kako bi inače drugi ljudi znali da si promijenio mrežu (tj. da će im poziv bit skuplji)?= Citat =:
Izvorno postao ExVip
Jedino onaj koji te zove može isključiti "glas", ako ga baš ne zanima koju mrežu zove.
to mozes maknuti ali pisanim zahtjevom, da nebi kasnije bilo nismo znali.
Na koga tocno mislis?? NA simpi i pretpati t-mobile mozes iskljuciti u izborniku da te ne obavjestava, ako neki 098 broj nije vise u t-mobile mreti, dok na vipu saljes pisani zahtjev. No tu se radi o onima koji zovu, dok onaj koji je presao iz mreze u drugu mrezu ne moze utjecati na obavijest. Ili???= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Eto vec vidim kako su u Vipu svi briznuli u plac :). Sigurno si trosio mjesecno preko 200 kuna pa su ti bili preskupi. Probaj si zamisliti situaciju da netko recimo u 4 mjeseca potrosi kod njih vise nego dugogodisnji korisnik od pocetka.= Citat =:
Izvorno postao omahen
Ja bi isto prešao, ali ću pričekat još bar godinu dana... Da signal ojača, uvedu GPRS i EDGE a možda i VIP snizi cijene (ipak konkurencija prijeti). Ako Tele2 ojača, prelazim, ako VIP snizi cijene ostajem :spin:
i ja se slažem sa tobom isto ću to napravit ...bit će još tih promocija ....= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
sam ovi prelasci će izazvat cijelu zbrku između korisnika, nitko neće znat tko je koja mreža tako da će se tarifa kao što su u tomatu i tele2 (vruća tarifa) najbolje pokazat, prema svim mrežama za istu cijenu 0.99 kn
Nije mi jasno ovo ja bi presao ali cu pricekati... Ustvari ne bi presao i tu pises bezveze. Jer ako mislis da ce sniziti cijene zato sto bi svi presli, ali ce pricekati godinu dana, varas se. Recimo ja necu preci. Deru me, ali nije me brige...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
jednostavno ostavi staru karticu kako je i kupi si jos jednu tele i problem je rjesen.
nije riješen ako imaš jedan mobitel!= Citat =:
Izvorno postao pero1985
moja je frendica imala 2 kartice i jedan mobitel. to je tako iritantno: nikad ne znaš koju karticu koristi! i onda, ako je nešto hitno, moraš slat 2 sms-a ili pokušavat zvat 2 broja da ju dobiješ. bilo je takvo olakšanje kad je napokon izgubila jednu.:evil: :)
uz današnje cijene mobitela, nije problem naći neki svojevremeno super model za 150KN i koristiti oba broja. vidim masu ljudi sa recimo D600 u jednoj i C45 u drugoj ruci:licklips:= Citat =:
Izvorno postao nijala
osim ako si žensko i imaš torbicu malo veću od novčanika, tako da u nju stane samo 1 jako tanki mob...;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Kupi novu torbicu :spin:= Citat =:
Izvorno postao nijala
sada se mozes prebacit sa vipa na tele2 tako da zadrzis vipov predbroj, isto vrijedi i u t-mobile slucaju, definitivno se isplati
= Citat =:
Izvorno postao Futurama
to i mene zanima a nisam naso na forumu ..
kak to izgleda u praksi , dal se dobije nobva tele2 kartica a ovu vip ili tmobile ti uzmu il sta?kaj , dobije se 105 kn na racun od teleta?
da li je moguće s broja na bonove prjeć u tele2 pretplatu i uzeti mob po 1 kn i koji je postupak?
thx
Čekiraj ovdje...
dobiješ novu karticu sa istim brojem, a ona stara ti postane nevažeća.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav