650 eura
Printable View
650 eura
uff:)
ako ga ti prodaješ po toj cijeni,zanima me kakva će onda bit cijena kod nas u trgovinama?!?mislim,to je stvarno puno!a po funkcijama je isti t610 kojemu je cijena više nego duplo manja.meni se tu stvarno nije teško olučit koji kupit.
650 joura pa oni nisu normalni :(
oni? misliš mario...
pa normalno da je tolka cijena kad je to model kojeg niko nema
Sorry al su slike mutne ko da ti je fotić bio pijan.Malo je prevelik fon.Možeš li staviti z600 do e700 po mogućnosti sa istom slikom i usporediti ekrane?
nisam rekao da ga prodajem za 650, mislio sam na to koliko sam ga platio, ja ga prodajem za 450 eura jer sam dobio 6600 pa ni ne razmisljam o tome sto cu si ostavit, takodjer prodao sam i e700....
Z600 sada u oglasniku ima za 2100KN!!!!!!!
to je samo malo više od T610
dal se isplati??????????
ne, ne vidim u cemu je z600 bolji od t610, i jos je veci!
mario tebe bi zamolio da pošto si imao oba mobitela (T610 i Z600) kažeš točno koji je bolji, odn što ima Z600 što T610 nema i obrnuto
Prije Marijevog odgovora moram reći da mi je cijena pre sumnjiva...Z600 je bolji samo u ekranu a za memoriju neznam.
memoriju ima istu ko i T610 2 mb.
čuo sam da Z600 ima lošiju kameru
Onda se ne isplati iako ima bolji ekran
bio sam strašno zapeo za njega...
proučio sam ga na SEovim stranicama (onsj virtual phone)
ima neke mane, velik je, širok,
a drugo je to što ipak neču takav izbornik SEov jer sam ga imao do sada, želim neku promjenu...
Ma Z600 je ružan.Vidio sam ga u akciju i mobu reći samo :Puke:
je ali zato ima što niti jedan drugi mob nema:
ir i bluetooth i javu i mophun! pa ti reci sad
Svi zapeli za taj bluetooth koji mi je potpuno bez veze.Šta je tolko dobro kod njega,ja ne znam.Javu i irdu ima već svaki novi mob a za mophun se slažem
Očito je da baš i nisi neki napredni korisnik, tj. techno freak - BT je odlična stvar - ne samo zbog bežičnog handsfreea, već i zbog povezivanja s kompom gdje ti nije potrebna optička vidljivost između njih, što često zna biti popriličan problem jer ja recimo na svom lapu moram okrenut mob naopačke da bi se prozorčići Irde vidli, što mi je poprilična gnjavaža jer me mob stalno nešto pita pa moram to čitat naglavačke... Također je puno elegantnije i povezivanje s drugim uređajima a sve ih je više koji imaju BT i ko danas kupi tako skupi telefon bez BT-a je po meni budala. Ima još jedna zabavna stvar - neki dan sam u branimirovom centru (gdje je bila velika gužva) potražio dal tko ima aktiviran BT i našo sam dvije nokie koje su ga imale upaljenog (vlasnici očito neke budale koje ne znaju da to troši bateriju) i poslao sam im kontakt koji sam kreirao baš za takve situacije, a zove se - Kupi Sony Ericsson!!! Joj da sam bar skužio o kome se radi pa da im vidim face kad im se to pojavi na njihovim njokama... ;D= Citat =:
Poslao: Hrc
Svi zapeli za taj bluetooth koji mi je potpuno bez veze.Šta je tolko dobro kod njega,ja ne znam.
Nisam napredan korisnik jelda? Pa za handsfree-ok al nisam lud dati 1500kn (u NAJBOLJEM slučaju) za neke slušalice pa da izgledam ko neki borg.Za komp imam irda adapter i lijepo sjedne na kućište i stavim mobitel i eto veselja.Također irda je puno rašireniji standard od bluetootha.I sad ti meni reci da nisam napredni mobitelaš :D
ajde upravljaj autice preko BT-a! ja npr nemam bt, ali ne pljujem po njemu mislim da je to jebena stvar
pa naravno da je jebena stvar, a Hrc moram ti reći da na tvoju žalost IrDA polako ali sigurno izlazi iz 'mode', a ulaze nove bežične tehnologije, uključujući BT. Pa ako si napredan korisnik trebao bi ih slijediti... ;)
:beer: to i ja često radim, samo što poruke nisu 'kupi SE', več nešto drugačije :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
neki dan sam u branimirovom centru (gdje je bila velika gužva) potražio dal tko ima aktiviran BT i našo sam dvije nokie koje su ga imale upaljenog (vlasnici očito neke budale koje ne znaju da to troši bateriju) i poslao sam im kontakt koji sam kreirao baš za takve situacije, a zove se - Kupi Sony Ericsson!!! Joj da sam bar skužio o kome se radi pa da im vidim face kad im se to pojavi na njihovim njokama... ;D
Nisam ja reko da je loše ali je relativno nepotrebno no dobro,očito je većina za njega pa se predajem
i bolje ti je :)