pogotovo ne kako na K750/W800... ta dva moba imaju najbolje baterije što sam vidio u posljednjih godinu ili više... :thumbup: ;)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Printable View
pogotovo ne kako na K750/W800... ta dva moba imaju najbolje baterije što sam vidio u posljednjih godinu ili više... :thumbup: ;)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
k750 uz normalno koristenje i 5 dana i vrlo je tesko potrositi je u jednom dani,iako je moguce.
K750i je mnogo bolji ova Nokia ima losu kameru mnogo je teska,velika tako da glas ide k750i
Ja dajem glas k750, prvenstveno jer je manji i ima puno bolju bateriju. A i kamera je odlicna pa kad mob vec ima kameru da onda necemu i posluzi a ne tek tolko da ju ima a slike su bezveze.
Ma imam sad i jednog i drugog kad idem na put ili u školu ili nešto tako uzmem 7610 zbog igrica koje su sigurno boljeod SE (ali nekad i k750 zbog mp3-a) a kad idem u grad ili negdi se zajebavat vanka uzmem k750 zbog mp3a i kamere
Takoder dajem glas za k750 ali opet s druge strane mob te toliko isfuran vec da ga pola ljudi vec ima sad kad je na akcijama po ducanima... :-/