Hmm, ne mogu, uopce nemam tu opciju. A i ako sam ja dobro skuzila, ne moze adapter radit uopce ako nema instaliran svoj soft. Sta ne?= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Printable View
Hmm, ne mogu, uopce nemam tu opciju. A i ako sam ja dobro skuzila, ne moze adapter radit uopce ako nema instaliran svoj soft. Sta ne?= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Gnje, pa kak nemas tu opciju? znaci kad odes u Control panel > Network and Internet conections i tu bi trebala imat:= Citat =:
Izvorno postao user_name
Internet options
Network setup wizzard
Network conections
Windows Firewall
Wireless Network setup wizzard
Koje windowse imas? koji SP?
Pa adapteru trebaju jedino driveri, odnosno windowsima trebaju driveri za njega da bi mogo radit, a ne njegov soft (ok ovo nagadjam, zapravo neam blage veze o wireles uredjajima).
Al bezobzira na to, ti ak napravis novu konekciju, on bi trebo raditi i prek te nove konekcije.
Skinula sam everest i speedfan i gledala u BIOS-u, pokazuju isto...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
http://img506.imageshack.us/img506/7063/new1cg5.th.jpg http://img526.imageshack.us/img526/4739/temp1ai8.th.jpg
Moze pitanje, jel znate sta sta je VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adapter? To mi je u kopmu isto, nemam pojma cemu sluzi, a windowsi su izgleda sami nasli drivere...
Hmmm, namjesteno je da se dize s CD-a, ali se nis ne desava, ko da ni nema CD-a...= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Windows XP Pro + SP2= Citat =:
Izvorno postao Smrt
I nemam ove opcije gore, imam samo ovo:
Create a new connection
Set up a home or small office network
Change windows firewall settings
S tim da kad je soft od adaptera instaliran i kad idem na create a new conn. onda kad otvori wizard pise: To connect to a wiewlless network, view: wirelless network in range i kad kliknem na taj link onda se tek otvara prozor s opcijom za stvaranje nove bezicne konekcije, ali te opcije nema kad nije instaliran soft za adapter, tak da to mogu namjestit samo nakon sto ga instaliram i ne vidim svrhu toga onda :-/
Malo prije mi se zaledio ekran, po obicaju, resetiram ga i pocne checkirat disc i restarata se kao inace kad je zavrsio proces i pojavi se welcome screen i upozorenje: A problem is preventing Windows from accurately checking the licence for this comp. Error code: 0x8007007e. I nece ga upalit vise...Kaj to znaci? Izgleda mi kao: U must format disc again! Molim vas recite mi da mi krivo izgleda...:(
Hajde za probu ako uspiješ bootati komp ubij Automatic Updates u servisima...ne pitaj me zašto, imam predosjećaj.
Pa se javi jel ti se onda smrzava.
Worst! meni to lici na rikavanje diska i bad sektore...= Citat =:
Izvorno postao Peky
Jel diskcheck bio na C particiji il na nekoj drugoj, pretpostavljam na C, jer obicno taj diskchechk zasere sistem kad mu nesto s diskom ne valja (tipa bad sektors), imal sam i ja takav slucaj...
Sad mozda nebudes trebala formatirat disk, vec smao napravit reinstalaciju Windowsa...
Prvo i osnovno skini si neki tool za chekiranje diska, po mogucnosti tool od proizvodjaca diska, pa s njime provjeri stanje diska, ak ima bad sektore, onda ti je disk na izdasaju...
Ne škodi provjeriti disk za bad sectore ponekad pa neka to i napravi, ali nije stvar do toga.
Prekida dok je on-line samo.
Pa, da al nezna se uzrocnik zasto se prekida dok je online (mada moze biti da nie to, nego je ona non stop on line ;D)
Ugl, windowsi radi automatski diskcheck samo kad imaju problema s diskom, u svim drugim slucajevima ne rade automatsko diskcheck.
Pak s druge strane, moguce je da se komp smrzava samo kad je na netu, iz tog razloga sto stvarno disk rikava, a s obzirom dok se surfa, uvijek se skidaju fajlici pa se zapisuje po disku, to zapisivanje posto je jeban ga sjebe i onda se zamrzne komp...
Moguće da...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Tako je i meni bio 2 puta...na kraju sam promjenio disk.
Zanimljiva teorija, ali muci me jedna stvar, zasto nije zamrzavao prije, odnosno zasto se zamrznuo prvi puta prvi dan kad sam dobila ADSL? I od onda samo sranja (ispricavam se na izrazu, ali ne znam ni jednu pristojnu rijec kojom to mogu opisat), a prije nikad nis...Ne vjerujem da je rikavanje diska uzrocnik zamrzavanju, jedino moguce (tj. ne znam dal je, to cete mi vi nadam se rec) je da od zaledivanja rikava disk, radi stalnog resetiranja, jel se znao zaledit 10 puta isti dan, a svaki ga put moram resetirat...Jel moze to bit?= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Može se smrznut zbog diska, ali prije bih rekao da je do modema, ako kažeš da se prije dobivanja DSL-a nije to događalo...
Pa to ja i govorim, tj. jedino mi je logicno (tj. usb adaptera) i namjeravam ga maknut... Samo me zanima dal je moguce da disk crkava radi stalnog resetiranja? :-/= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Pa čuj, ništa nije isključeno, mogu se pojaviti logički bad sectori...
Ma ja cu njega formatirat, maknut adapter i stavit na komp di je sad router, a router na njega i onda cu pratit kak ce se koji komp ponasa pa cu bar saznat dal je do adaptera...
Evo da se javim malo, 15.12. sam na friske windowse stavila router, naravno, maknula sam adapter i odonda se jos ni jednom nije zaledio (kucam u drvo dok pisem), a zna bit po cijele dane upaljen i online je od paljenja do gasenja...s adapterom bi se zabloko cim bi ga ostavila na 15 min. da nis ne radim. Samo ne znam kak dokazat ovima u t-comu da je to do adaptera bilo kad njima radi onu minutu kad ga dodu testirat...