pogledaj na stranicama proizvodjaca koliko koja ima propusnost podataka, mislim da je kingston najbrza, ali neces pogrijesiti ni ako uzmes sandisk
Printable View
pogledaj na stranicama proizvodjaca koliko koja ima propusnost podataka, mislim da je kingston najbrza, ali neces pogrijesiti ni ako uzmes sandisk
na stranicama proizvođača ne piše ništa konkretno ili ja slabo vidim. jednino sandisk navodi brzinu od 2.4mb/s, ali sam vidio da na http://www.mobymemory.com/proddetail...mcmobile%5F001
imaju 8MB/s.
Skužio sam da imaju dva tipa tih memorija SLC i MLC (single layer i multi layer) i da su ove SLC pun brže i pouzdanije, ali na stranicama proizvođača ne piše kaj oni koriste (SLC ili MLC). Ove na mobymemory su SLC, a vidim tamo na tim stranicama i sliku kingston memorije pa si mislim da bi ona mogla biti brza ako ju oni promoviraju (nagađanja :-) )...
negdje na netu sam vidio podatak da kingston mobile mmc ima brzinu read/write 8/7 MB/s
Eto za sve koji trebaju karticu ja svoju nabavio u Feniks - u. Eto reda radi da kazem posto je MMC DV vrlo teško trenutno za nabavit.
jel ide sd kartica u n70?
JOK! Samo MMC RS DV= Citat =:
Izvorno postao kroata
ja kupio u ve-milu rsmmc-dv od 512 Mb za 160 kn Super Talenat ili tako nekako ;D i radi super
Drustvo je li znate mozda gdje ima za kupit ova kartica od 1 GB??? U kojem god ducanu sam trazio na netu nemaju, najvise 256 a tu i tamo 512...
Ako netko zna molio bi da mi ostavi link,hvala:spin:
imaš ovdje... pogledaj malo... košta 236.79 kn za gotovinu (1GB)... a imaš ih još negdje ziher... pisalo se dosta o tim memo karticama... potraži malo po forumu...:spin:
Ovdje su ti najjeftinije kartice i provjereno rade u n70.
rijetko gdje ima za kupit mmc rs dv kartice od 1gb, ja sam tražio i još tražim gdje ima za kupit sandisk-ova ali očito nema nigdje:-/
tak da ću nakraju morat kupit taksMS u feniksu
ja sam svoju kupio u shoping centru precko (al posto si ti sa kajmanskih otoka, vjerojatno ti je to malo daleko :) )
platio sam je 230kn a morao sam je chekati pola sata (da odu do skladishta :-/ )
od koje je firme ta iz prečkog?= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
A-data....= Citat =:
Izvorno postao marq
mislim da je bolje onda uzet u feniksu za 236kn i imaš 5godina garancije, dok za ovu od 182kn ima samo 1 godina garancije:rolleyes:
Neznam odakle ti ta informacija, ali ta za 182 kn iz adm-a ima 3 godine garancije, odnosno dozivotnu, ako nakon te tri godine sam saljes o svom trosku karticu putem RMA ;)
Ja sam kupio u sloveniji i 512 (20€) i 1G (33€)
jel se uz tu iz adm-a dobije onaj nastavak za karticu ako hoćeš negdje drugdje koristit, i dal je to Supertalent ili Apacer firma, jer na slici je jedno a u naslovu drugo??:rolleyes:
vidim da ti valjda imaš tu iz adm-a pa me zanima dal si imao kakvih zamrzavanja tj. blokanja s njom??
ja sam uzeo u hgspotu amzor??????? 512 MB i jos me sluzi odlicno, nikad problema ni nista
opametite se i nemojte za takve stvari placat vise, placate samo ime
Da, dobije se i adapter, ja kad sam kupovao, bila je apacerova, sad neznam zasto pise supertalent, iako mislim da je to i dalje ta ista apacerova. Mob se nikada nije zaledio s tom karticom, radi super, jedino je mrvicu, ali stvarno mrvicu sporija od takems-ove iz feniksa (a to imho ne vrijedi tih 50-ak kuna skuplju cijenu) ;)= Citat =:
Izvorno postao marq
a kakva je ta apacer u usporedbi sa karticom koju si dobio uz mob, dakle nokinom karticom??:rolleyes:
Apacer, kao i takems nije ni do koljena nokiinoj kartici, ali takva je surova realnost ;)
možda im nisu da koljena, ali cijenom su debelo ispod nokijinoh memo kartica... Imao sam i u 6600 i u 6630 i 6280 take-ms _ove karitce od 512MB (osim u 6600 - 256MB) i sve su radile bez problema, a uz to imaš i garanciju koja traje 4 godine duže nekog kod Nokijinih kartica... ;D= Citat =:
Izvorno postao matrixcore
Nije me bilo par dana pa da vam sada zahvalim - sutra narucujem takeMS - ovu iz Feniksa, hvala svima i sretni blagdani:thumbup:
ajde onda kad ju kupiš napiši kakva je jer se ja odlučujem između takeMS i Apacer:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao NeOn