Ako tko ima ovaj mobitel zanima me jeli mu se isključi ekran 5 sekundi nakon gašenja pozadinskog osvjetljenja, a da pritom nije uključen štedljivi način rada?
Printable View
Ako tko ima ovaj mobitel zanima me jeli mu se isključi ekran 5 sekundi nakon gašenja pozadinskog osvjetljenja, a da pritom nije uključen štedljivi način rada?
mene zanima sljedeće:
-kako je pisati poruke, tipkovnica
-meni(kompliciran ili...)
-povezivanje s drugim uređajima
-zvukovi, jel mobu biti mp3 za zvonjavu i smsove
-jel ima profile
-kakva je kamera
unaprijed hvala! :thumbup:
-tipkovnica je ok, ali moraš uvijek sam intervenirati ako želiš veliko slovo na početku, nema tipke koja bi prebacila na pisanje slijedećeg slova putem iste tipke nego moraš sačekati= Citat =:
Izvorno postao Vex
-meni jednostavan
-nisam pokušavao, jedino putem usb kabela s kompom što funkcionira ko usbdisc
-mp3 može biti za zvonjavu, ali za smsove možeš koristi samo 4 predinstalirane melodije
-ima profile
-osrednja
hvala, jel možeš napravit par slika pa stavit ovdje? :)= Citat =:
Izvorno postao jay
Negde procitah da se ne mogu instalirati Java aplikac. vece od 99kB, jel zna neko??
Nasao sam manual:
http://pood.elion.ee/download.aspx/12111
kakva je baterija?
jel skripi onaj poklopac od kamere iza?
zvuk na slusalici, glasnoca i kvaliteta?
Razmisljam o kupovini ovog cuda, pa ako ga ima netko da nabaci koju fotku moba u usporedbi s nekim predmetom da dobijem osjecaj velicine, te par fotki s kamere...
Thnx ;D
Edit: jel provjereno da nije kodiran?
ja jos uvijek razmisljam o kupovini.super izgled,a jeftin.
mob je ok, funkcije solidne ...tanak poprilicno u odnosu na druge,za tu cijenu odlica lg-ov model!!!
Da li bi mi mogli ljudi koji su kupili dotichni aparatich u Tele2 ponudi rechi ako su kojim sluchajem dobili "nekodirani" uredjaj?
Kruzhe prichice (ako sam dobro chuo) da je bash ovaj mobitel - u vechini sluchajeva - unlocked??
zakljucan je to je tocno samo tele2
kod tih tele2-ovih ljudi se nikad nezna kad im mozes vjerovat a kad ne....
doduse puno ljudi se zezne,kao i ja,afkors
pitanje za vlasnike kg320:
kakav je zvuk prilikom dolaznog poziva?mislim na kvalitetu i jacinu.
jel istina da je mob dosta tih ili samo kad se mp3ce preslusavaju?
Može li mi netko reći na kakav priključak se ukljući USB i jeli dotični kabel dolazi uz mobitel?
EDIT: Sad sam vidio da je jay napisao kako kabel dolazi u paketu. :)
da vecina tih mobitela nije uopce kodirana na tele 2...u biti nisam naletio niti na jedan kodirana a imao sam iz tele 2.. 7 mobova
Meni je C81 bio kodiran, LG S5200 i cokolada nisu. Mozda samo lg ne diraju...
ja sam dosad naletio i na ovakav zakljucan , ali i na zakljucanu cokoladu .
+
kamera-vrlo dobra
dizajn-tanak to je gud
čvrstoća-pao mi već par puta radi ko grom
poklopac za kameru,je da viri al je funkcionalan i pouzdan
ekran,i nije tak mali kad se navikneš ,vrlo dobro
glavni izbornik-odličan i lako se snalazit u njemu
u tele2 nebrandiran-provjereno iam ga odkad je doša dakle neki 11/12 mj
-
pisanje poruka,moraš pisat onak sporo -.-
glasnoća,vrlo tih na slušalicama i voak općenito
sortiranje slika,e to je za popizdit...bolesno
kad navijaš alarm može di zvonit samo jedna od ponuđenih melodija a ne nikakav mp3 il nekaj kaj ti izabereš,npr k700 je drukčiji po tom pitanju
baterija mi izdrži dan/dva no ok to je zbog mp3
bluetooth je zbog nekog razloga užasno spor kad prima i šalje...
mobitel je solidan,ima prednosti i mane ali za takvu cijenu u svakom slučaju nije loš,štoviše...
Bluetooth je ok, ali je užasno spor kad mjenjaš fajlove sa motorolama (isto je i između nokije i motorole). To mi nikad nije bilo jasno zašto..
Da li se na ovom mobu može podesiti da mi u imeniku prikazuje kontakte samo sa SIMa/mobitela?