to onda nije biti s nekim, nego "hvatat" se s nekim :)
Printable View
to onda nije biti s nekim, nego "hvatat" se s nekim :)
Bez cure dosadno, s curom obaveza... :)
ja od subote nemam dečka. ostavila sam ga. gad odvratni, đubre. bijesna sam i tužna. htijela sam vjerovati da nisu svi isti, ali rezultati su pokazali svoje. trajalo je 5 mjeseci i eto, gotovo je.
:cry:
Svakog gosta 5 mjeseci dosta :-X
lako tebi to tak reći.
ja se užasno osjećam.
se smije znati kaj je bilo?
sad cu ja ostaviti svoju curu pa te zovem van (ili doma :) ) da te utjesim, ok? :)
gog pitanje je hoće li ona ostaviti tebe...
Mene moja ostavila prije mjesec dana zbog faxa, kaze nema vremena za mene...... A evo danas me zove da idemo na trcanje i stalno salje neke poruke da se nadjemo.... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
Sad će ona spika da joj je trebao odmor - odmak kako bi shvatila svoje osjećaje, itd, itd...
A možda se tip zove Faks... ;)
Ko zna, moze svasta biti :)
...važan je pozitivan stav... ;)
:D
smije se znati. sjedio je na dvije stolice. jučer me ta druga stolica nazvala da se nađemo. izjadale smo se jedna drugoj i nisam mogla vjerovati koj je to gad bio. baš sam glupača!!!
on je vjerovatno po vašoj muškoj prosudbi faca, ali meni je odvratan. povrijedio me kao nitko do sada. razočarana sam full.:rolleyes:
mislim koji primitivan razlog!!! gle to je očita stvar, to ti je kak dmitrovski kaže gospodin FUCKER! ILI GOSPON FAKS= Citat =:
Poslao: zoro
Mene moja ostavila prije mjesec dana zbog faxa, kaze nema vremena za mene...... A evo danas me zove da idemo na trcanje i stalno salje neke poruke da se nadjemo.... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
razočarala se jer je vidjela da joj s tim gosponom nije niti upola dobro kao s tobom i sad joj je žao i hoće te natrag. ja joj nebi oprostila.
Ups malo smo žestoki pa samo je faks u pitanju... ;D
dmi pa moramo pomoći dečku. zgodan je i žao mi ga je.:cool:
Vidim da si je već sam pomogao... ;)
...i bez nas... :D= Citat =:
Poslao: zoro
... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
pametan je on dečko , tak treba!!!
@andrea, druga stolica je znala za tebe od pocetka ili je tek kasnije saznala? Kako je saznala?
Nema razloga biti razocaran, on je taj koji se nije ponio kako spada, a ne ti... zivot ide dalje...
e andrea daj malo u detalje kak je bilo kad si se našla s ovom drugom, ono kak zgleda, jel pametna, glupa, sexy, kaj ona kaže na sve to i kak je saznala za tebe i tvoj broj... sve! :)
****** gog i ja isto razmišljamo i u isto vrijeme postamo ;)
Baš je život pun iznenađenja, 125.ili 26.10. si rekla da si doživjela najbolji sex a već sedmicu dana kasnije ... sve je gotovo. Suosjećam.= Citat =:
Poslao: andrea
ja od subote nemam dečka. ostavila sam ga. gad odvratni, đubre. bijesna sam i tužna. htijela sam vjerovati da nisu svi isti, ali rezultati su pokazali svoje. trajalo je 5 mjeseci i eto, gotovo je.
:cry:
Oproštajni sex je najbolji sex!= Citat =:
Poslao: miško
Baš je život pun iznenađenja, 125.ili 26.10. si rekla da si doživjela najbolji sex a već sedmicu dana kasnije ... sve je gotovo. Suosjećam.
cura je super. jako je simpatična. ali nije sad neka sex bomba i stvarno neznam zašto je to napravio. on je meni rekao preko telefona kad sam ga pitala šta mu je ona to davala a da ja nisam? on je rekao da kako god ju usporedi samnom da je ona nula bodova. mislim koji uvlač. riga mi se. ona nije znala za mene isto kao niti ja za nju. ona je frendica od moje frendice. tako da bi se kad tad sve saznalo. zvao me u nedjelju u 3 ujutro i to 3 puta, naravno da se nisam javila. idiot!
To sam te ja zvao a ne on jer ja sam prijatelj tvoga dečka prijatelja :D= Citat =:
Poslao: andrea
zvao me u nedjelju u 3 ujutro i to 3 puta, naravno da se nisam javila. idiot!