Stigli su u europatrade ali još nisu u prodaji jer nema hr meni.Cijena:cca.3200kn
Printable View
Stigli su u europatrade ali još nisu u prodaji jer nema hr meni.Cijena:cca.3200kn
Jer se može kupiti bez hr menija?
Jer se može kupiti bez hr menija i kada ce biti sa hr menijom?
koja je cijena na crno ovog moba i isplati li se mjenjati d600 za taj mob
Ja vam ga nabavim za 2450kn bez hr menija koji vam kasnije ubace besplatno u garanciji
Ja sam ga na crno dobio za 2000kn...mislim da se vise isplatit uzet iz oglasa jer dosta ljudi to prodaje koji imaju ducane ali bez racuna..takoder sam dobio garanciju i hr meni...s tim da o tog covjeka ja vec godinama uzimam mobitele i nikakvih problema nisam imao...cak sam za d730 dobio novu bateriju jer mi je prva kratko trajala...eto tolko...a vi i dalje kupujte u europatradeu i t-mobileu i vip-u
Ja zelim kupit mobitel na firmu i da imam garanciju u Europatradu!
Jel mi je tati krepal D600 i dobio je odmah novi. Nevjerujem da bi oni iz oglasnika bili spremni dati novi!
a ciju si garanciju dobio i kakvu opremu= Citat =:
Izvorno postao ivan_
jel mozes jos koji nabavit za te pare
opremu standardnu kao i svi ostali...za te pare nemogu uzet vise jer je to cijena za mene...neznam kolko je inace oko 320-330€..
D900 nije stigo u ET! Bio danas!
Rekli su da dolazi krajem 10mj!
ak imas lovu uzmi preg plavca, ja se pokusavam rijesiti d600 prvo:spin:
uzmi preko oglasnika, ja sam uzeo za 290eu, ima cak i hr meni i pisanu garanciju, neisplati se uzimat preko europatrade-a jer je razlika u 1100kn, bolje kupi za tu razliku jos jedan mob
d900 u zelenoj boji??zna li netko nesto o tome.....mozda?
Ma europatrade je najgori servis koji postoji. Ne samo da neznaju nac kvar nego kazu da su popravili a nisu ni pipnuli mobitel. Ma katastrofa, kao mijenjali su software a ostale sve poruke, slike, popis poziva...
Kolika je cijena samog uređaja, bez hr menija? I gdje ga je najbolje kupiti?
E530 sam prošle godine kupila u Mercatoneu, sjećam se da je bio oko 500-600 kn jeftiniji nego u ostalim trgovinama.