Sve je to super al pozivi prema drugim mrežama 2.75kn/min. :-/ pa mogli su to malo smanjit
Printable View
Sve je to super al pozivi prema drugim mrežama 2.75kn/min. :-/ pa mogli su to malo smanjit
Pa negdje mora biti kvaka.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Uz visinu tih poziva opet je oke :) (za one kojima je vecina na 098)
Pokrenuta aktivacija. Nemam puno što za izgubit. Uspostavu poziva plaćam i ovako i onako, a i pozivi prema drugim mrežama koštali bi me 2,75 kn da nemam Tele2 jer imam uključenu tarifu Simpa ekipa.
Hmm, baš sad malo gledam i nešt mi nije jasno kod te opcije unlimited... Ako sam ja naprimjer do sad koristio simpu profil i aktiviram opciju unlimited koliko se plaća prema fiksnim mrežama? 0,99kn/0,49kn ili 2,75kn kao što piše ovdje?
http://www.t-mobile.hr/1/10-90-80-00-00.asp
Ako je tako to bi se već moglo zvati tarifa unlimited (umjesto opcija) jer sadrži pretplatu od 25kn i drugačije cijene nego na simpa tarifnim modelima. I dok se potroši recimo 1500 minuta uključenih u naknadu koliko se dalje plaća razgovor unutar mreže? 1,20kn ili onoliko koliko je navedeno u tarifi kojoj si bio? uffff... tak nešto može samo t-mobile tolko zakomplicirat.
ja sam jučer ujutro posla, ne samo meni nego još bar 5 ljudi koje sam taj dan vidio.
I.....
njima stigla aktivacijska poruka, a ja ka pi... do jutros čekao 24 sata
i zvao..
pa rekli pošaljite ponovno i da će bit u roku pola sata
i opet 3 sata ništa i onda sam ih opet nazva, diga glas, i držali me na čekanju 3 minute, i onda rekli da sad sto posto obećaju..
i opet je po sata prošlo i skoro sam ih opet nazva, kad je napokon stigla
Pohvalno za T-mobile (mada nemam previše ljudi na simpi), a kako ima i VIPme, fiksna opcija isto dobro dođe...
LJUDI, ZAKON JE DVA MOBAĆA!
Uvik berete pogodnosti obje mreže.
P.S. da se ne Teletovci ne osjete zapostavljenim, nemam nikog tko ima samo Tele karticu, pa mi ne triba i 3 mobitel
:-)
Ja sam isto poslo jutros i još mi nisu niš javili morat ću ponovo.
meni se aktivirala za 30 min
Najbolje je da zovete službu za korisnike ,ja zvao i momentalno mi je aktivirala dok sam pričo s njom mi je došla poruka da je aktivirana tarifa unlimited.:thumbup:
Pa šta se ti sekiraš za T-Mobile za tebe je Tele 2 vrh vrha:bunny: :bunny:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Za T-Mobile me nije briga jer se više nikad neću vratiti na tu mrežu, samo sam pokušavao razjasniti neke stvari s ljudima koji koriste t-mobile da mi ona tablica sa cijenama bude što točnija, ali vidim da je maximalan odgovor koji mogu dobiti na svoje pitanje ovaj tvoj.= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
a kaj nakon 31. prosinca? :-/
Poslije 31 je nova godina.Svi cemo si cestitati.
bravo... http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/n040.gif= Citat =:
Izvorno postao konan1
moj 300-ti post.. jej http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif
Kreteni! Cekam vec tri dana da mi aktiviraju tu opciju i jos nista. A glavno da su javili da ce biti u roku od 24h aktivirano. :evil: :evil:
Nazovi službu za korisnike ili ponovno pošalji poruku za aktivaciju.
Zvala... i lik mi rekao da saljem neku zalbu. Ma daj, bas mi se da gnjavit s tim. Probat cu opet poslat poruku, al sad nece mi valjda duplo zaracunat. :evil: ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
Neće ti duplo zaračunat jer ti nije bilo aktivirano tj. ne mogu ti aktivirat 2 puta - kad ti aktiviraju opciju unlimited skinu ti 25kn.= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Inače jučer im je pao sustav(tako mi reče djevojka u t-centru na moj upit zašto nikog ne mogu dobit) vjerojatno su korisnici počeli masovno koristit tu opciju pa možda i oni sami zavlače s tom aktivacijom zbog preopterećenosti - tu im dajem jedan velik minus iako je tarifa unlimited 3 mjeseca stvarno za svaku pohvalu.
e, ljudi jel se to aktivira na isti nacin ako sam pretplatnik?
ne, tada je broj na koji šalješ SMS 3636, a sadržaj je A, pa onda slijedi upute! i daj malo pogledaj po forumu= Citat =:
Izvorno postao gogo666
u brzini sam gledao i nisam skuzio jel pise negdje...
hala svejedno, evo cekam da mi aktiviraju...
eh i ja sam cekla dva dana na aktivaciju...pa mi dosadilo..nazvala sluzbu za korisnike i aktiviralo odmah...:)
ne znam zašto se na aktivaciju toliko dugo čeka. ja sam morala dva puta poslati poruku da mi aktiviraju. nakon što sam poslal drugu poruku, u roku od nekih par sati su mi aktivirali.
btw nemogu vam opisati koliko me usrećila ova opcija. kada bi barem to trajalo malo duže.... :rolleyes:
a jee..super,ja ne znam zasto to nisam ranije uradila,ali do kad u biti to traje?= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
do 31.12. :-/
ne znam kakve su mi opcije za unlimited razgovore s favorite brojem kasnije. možda opcija "flex".... eh kada bi mi netko pojasnio to (novi sam T korisnik) :rolleyes:
Nije mi jasno kaj ti nije jasno. Ako hoćeš unlimited kasnije moraš uzeti neku flex tarifu i platiti unlimited uslugu 100kn mjesečno ili manje ovisno o flex tarifi.= Citat =:
Izvorno postao fly::nan