navodno i cijene adsla idu dole od 1.12
Printable View
navodno i cijene adsla idu dole od 1.12
provjerena informacija ili nagadjanje?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
provjerena od ljudi iz t-coma piše jedan forum ......
99 kn 5 gb .....flate 138 kn za 1 mbit
= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
ako je ovo istina mislim da ce 95 posto korisnika uzeti flat.
bas sam happy :)
jao da bar....... odmah uzimam taj flat rate:)
ispis poziva je besplatan za sve.... samo se treba podnijeti zahtjev.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
flat 138kn?!? :eek: kul ;D ;D ;D ;D
Zvuči predobro da bi bilo istina. Ali sve je moguće.= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
Evo novosti, nije bas ukidanje pretplate vec nudjenje non-stop telefoniranja za 20kn dodatka na pretplatu i uspostavu poziva od 0,28kn:
http://www.poslovni.hr/25681.aspx
a i Iskon nesto sprema (ADSL+telefon), vec se reklamira na Otvorenom ali jos nista konkretno na stranicama www.iskon.hr
još uvijek na službenim stranicama nema ništa o ukidanju pretplate niti o neograničenom razgovoru za 20kn :-/ ko zna hoće li to uopće zaživiti.
Naravno, kad takve vijesti svaki puta izađu malo prije službenog objavljivanja...
Kad je već iskon u vlasništvu t-coma zašto onda ne nude "besplatno telefoniranje" i sa iskonom? Čini mi se logičnim da bi htjeli svim svojim pretplatnicima omogućiti povoljno telefoniranje jer ionako nemaju što izgubiti.
ma nema šanse da će flat 1 Mbit bit ispod 140 kn...
Ja sam sada na Xnetu 384 kbps flat mjesečno za 145 kn...
E pa onda ti je bolje da se prebaciš na t-com:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Bit će, bit će... Priča se po gradu, a jedan frend mi je reko da je to čuo od nekog iz samog t-coma. Za cifre nisam siguran, ali u 12. mjesecu siguran pad cijena.
bojim se da je to samo shema za bozicni popust:rolleyes:
čuo sam se sa operaterom rekao je da iskon je sagradio vlastitu infrastrukturu i da će imati puno bolje usluge za razliku od t-coma i da se može očekivat sredinom 11 mjeseca .....te da će 11 mjesec biti buran što se dsl-a tiče ....= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
ja samo čekam da flat pojeftini :kitty:
Ma ima sanse...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Uzevsi u obzir da T-com sad nudi MaxTV, te da ljudima treba flat da bi uzeli maxTv, vrlo vjerovatno ce pojeftiniti sav ADSL, odnosno Flat, s tim potezom ce si privuci vise korisnika na MaxTv a samim time i zgrnut vise love ;)
Netreba flat za maxtv :kitty:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Os reci da ce ti biti dosta 1Gb prometa mejsecno za surfanje i Max TV?= Citat =:
Izvorno postao jay
Ok neam blage kak radi Max TV, al briem da posto je potrebno imat MaxADSL prikljucak da bi mogao imat MaxTV onda to ide prek ADLSa, pa prema tome zdere promet istog...
Tak da sumljam da ces moci izdurati s 1Gb prometa i MaxTVom
http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif
To su dvije odvojene usluge!!!!!!
Pa naravno da jesu, samo sto da bi mogao imati Max Tv moras imat i Max ADSL...
Ali maxTV ima odvojen promet i brzinu od maxAdsl-a
da ali maxtv ne troši promet maxadsl-a i ne koristi njegovu brzinu radi sam za sebe= Citat =:
Izvorno postao Smrt
je a kak onda, frendica mi kaže, kada gledaš maxtv uspori ti se dsl? :confused:
To jest odvojeno, ali me ne čudi da se takve stvari događaju... Ipak govorimo o T-Comu... Ja ću ipak još malo pričekati...