ne bi se složio da nije aktualno= Citat =:
Izvorno postao ojpi
jer je masu ekipe aktiviralo, naročito stariji ljudi, muž zove ženu (ljubavnicu)
a ni mlađariju ne triba zanemarit
:-)
Printable View
ne bi se složio da nije aktualno= Citat =:
Izvorno postao ojpi
jer je masu ekipe aktiviralo, naročito stariji ljudi, muž zove ženu (ljubavnicu)
a ni mlađariju ne triba zanemarit
:-)
Predlažem da umjesto prepaid bude "bonovi", jel koliko mi se čini ljudi se uglavnom izražavaju: "Jesil' na pretplati il' na bonovima?" :)= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Gle, i puno ljudi koristi pretplatu 0 na tele2 ali ti ljudi ionako znaju koje cijene plaćaju pa mislim da je besmisleno stavljati trenutno nevažeće ponude.= Citat =:
Izvorno postao Vivaldi
= Citat =:
Izvorno postao ojpi
gle ovo...
stoji primjedba u vezi te tvoje pretplate, ali ta pretplata je nešto što je kontinuirano, ali Vip friends za 0kn si moga aktivirat u zimu, (ka šta sam ja) i koristiti par mjeseci, i deaktivirati s nekim razlogom, i zato mislim da je ok ostavit i cijenu za nas koji povremeno imamo nekog za 0kn
= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Znam da je tesko, ali npr. neka ti gore budu operateri i dole usluge i tako npr.:
za uslugu SMS u istoj vrsti da mozemo da vidimo cenu za sva tri operatera a mnogo je teze da pomeramo stranu gore dole i trazimo gde je cena za pojedinog operatera.
Eh, da cijene poredam jedne pokraj drugih onda bi opet stranicu morao pomicati lijevo desno, a da ne govorim kolko je onda sve to teže napravit i sumnjam da bi bilo preglednije. Ponude naših operatera su tolko komplicirane i imaju puno dodatnih opcija tako da je jako teško napraviti jedinstvenu usporednu tablicu. Kad gledaš cijene pritisni f11 za full screen pa će ti više toga stati na ekran.= Citat =:
Izvorno postao MB maneken
Teško je to ovako napraviti.Mislim da se zbrajaju kruške i jabuke.Koliko je mobilni operater povoljan ili nije, ovisi i o samom korisniku( u koje vrijeme najviše telefonira, na koju mrežu i sl.).Meni je osobno najpovoljniji t-mobile jer mi je 90% imenika na 098/099.Ovo je dobronamjerna kritika, neka se nitko ne naljuti.
Nakon dužeg vremena opet sam malo poradio na cjeniku i stavio sam tarifne opcije na kraj cjenika kao što je i predloženo i mislim da je sad dosta lakše usporediti cijene, a tarifne opcije je lako dodatno pregledati :thumbup:
http://operateri-cijene.50webs.com/