Pise da ponude vrijede do 31.12 a sto će biti nakon toga?
Za Opcija Unlimited sada se plača 25kn a poslije 31.12. 100kn ili? zna neko
Printable View
Pise da ponude vrijede do 31.12 a sto će biti nakon toga?
Za Opcija Unlimited sada se plača 25kn a poslije 31.12. 100kn ili? zna neko
Da, poslije će se plaćati isto koliko i do sada, tj. 100kn.= Citat =:
Izvorno postao mobipro
A i to se nikad ne znam, jer T-mobile je poznat po mijenjanju trajanja tarifa, odnosno njihovom produzavanju!= Citat =:
Izvorno postao ojpi
ako uzmem opciju unlimited do kad mi to traje svaki mjesec tražim ponovno ili mi traje do kraja preplate flex 60 i dali netko zna dali ja još uvijek mogu koristit svih 100kn koje sam imao na tarifi 60 jer sam uzeo u 5mjesecu kad je ono bilo svaki mjesec 40kn gratis. I trece zadnje dali ove opcije 250poruka, unlimiteed ... se plaćaju preko pretplate odnosno 100kn - 25 ili plaćam 72kn pretplatu +25kn. Sorry na puno pitanja! Unaprijed zahvaljujem.
Nemojte sada gledati šta će biti poslije 31.12. Sada je 25 kn naknada i to je super.Mislim da će ova usluga ostati trajna, jer kad jednom nešto daš ljudima i oni se naviknu na to, ako im uzmeš bit će jako nezadovoljni, a to im nije u interesu.
Nema šanse da ovo ostane trajno, jer je ovo čisti dumping i neodrživ na duže vrijeme.
Živi bili pa vidjeli.Uvjeren sam 100% da će ostati.Prihod će im ostati isti, tko je trošio 100kn, i dalje će toliko trošiti, samo će ljudi imati veći komfor jer neće morati razmišljati koliko razgovaraju. U Americi sve ide na flat, od interneta, fiksne i mobilne telefonije...pa će vjerojatno to biti slucaj i kod nas.
Teško da će ostat jer nema razloga da je unlimited i na pretplati i na prepaidu užasno niskih 25kn. Tko bi onda bio na pretplati? Kad bi u teoriji to i ostalo bila bi to revolucija u hr mobilnoj telefoniji i onda bi pljuštale unlimited ponude sa svih strana, ali velim, jako teško. To je ponuda da t-mobile spriječi odlazak na konkurenciju radi uvođenja prenosivosti broja.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ma nece unlimited ostat na 25kn nakon 31.12.! Pise da ce se naplacivat prema sluzbenom cjeniku i da se sada aktiviran za 25kn nece automatski deaktivirat pa ga treba na vrijeme deaktivirat slanjem d na 3636...
Dobro kad se vec bavimo nagadanjima meni se čini da bi na Simpi mogli to ukinuti, a na pretplati ostaviti... Inace ja sam za sto vise dumping cijena i od sto vise operatera za sto vise usluga :spin: ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Inace, mislim da na pretplatu idu ljudi koji vole konfor. Npr. meni je nakon Simpe neopisiv uzitak sto nikad ne moram brinuti jel imam 0,20 ili 0,26 lipa na računu i mogu li, ili ne mogu poslati poruku/nazvati nekog.
Pa na pretplati hoće ostaviti, ali ne 25kn, nego 100kn. A ovo što se događa sa cijenama razgovora nakon dugog niza godina pljačke je svakako za pohvaliti.= Citat =:
Izvorno postao dorian_gray
ja još ne kužim da li se te usluge plaćaju naknadno odnosno 60kn+ 25kn ili recimo imam 250sms/mms poruka + 35k za potrošit na poruke, pozive itd.
Plaća se 60 kn + 25 kuna opcija za poruke. Znači, svakako ostaje tarifni (flex) paket u cijelosti!= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
Koliko sam razumio od sada se može prenjeti u sljedeći mjesec nepotrošeni dlio novaca unutar flex tarife, bez obzira kakvu vrstu ugovora o pretplati imate (na određeno razdoblje ili po mjesecima)?
Jel netko to može potvrditi?
samo informacija ako ko bude potpisivao ugovor na 24 mjeseca bez obzira dali uzeo neki mob ili ne u t-mobil centru neka zna da ima besplatno korištenje opcije unlimited 3 mjeseca a poslje toga se naplačuje od 25 kuna,tako su mi bar rekli operateri na cronetu.A koliko če biti cijena poslje nove godine opcije unlimited mislim da ni oni sami još neznaju u t-mobil dučanu mi kažu 100 kuna a operator 25 kuna sad kome vjerovati,ali mislim da če ostati po 25 kuna jer je i vip dao dosta velike popuste na svoje tarife pa je ovo kao odgovor t-mobila
http://www.hraweb.com/vbulletin/imag...es/mobitel.gif
Piše ti na web stranicama T-mobile u velikom cjenku u pdf formatu. Cijena ce biti degresivna prema veličini flex paketa. Tako će za paket 60 i 150 biti 100 kuna, a za veće pakete sve manja.= Citat =:
Izvorno postao scorpio
Link na cjenik:
http://www.t-mobile.hr/pdf/cjenik-tmobile-hr.pdf
ma to će bit pre skupo ak bude 100kn
i ja mislim da pretjeruju sa cijenom,ako bude 100kn neka me zaborave sa tom opcijom :mega:= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Evo da opet malo gunđam.
Ovih "najdražih 7" pretplatnici trebaju (ponovo) aktivirati. :creep:
I to slanjem triju poruka :throw:
Najprije na 3636 poslati poruku sadržaja "A" i onda kad dođe odgovor poslati redni broj usluge koju želim aktivirati (u ovom slučaju 1 ) i kad dođe odgovor još jednom treba potvrditi sa "Da". :retard:
Neko se dobro poigrao sa živcima korisnika
zanima me ako uzmem mobitel s pretplatom na 24mj.( unutra je uključena opcija web n' walk) dali mogu nakon mjesec dana prekinut korištenje te opcije koja se plaća 100kn?:-/
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NON70W
pogledajte malo link od t-zombix a,samo t mobile moze nesto nazvati unlimited I onda to ograniciti na 1500 minuta mjesecno. trebalo bi ih tuziti za lazi.Ne hrlite u ugovore na 24 mjeseca, sta niste nista naucili do sada? Citajte sitno pisana slova na ponudama. Da nema tele 2 jos uvjek bi placali 1.5 kuna minutu u vlastitoj mrezi.
Dali sam dobro shvatio, tu opciju Unlimited možeš uključit i isključit kad te volja?
Možeš, ali će ti biti deaktivirana na kraju obračunskog razdoblja... Točka 6
upsss ovo je dupli post! slučajno...
molim moderatore da se izbriše!