Ioako mnogi misle da je SX1 za pisanje poruka loš, e pa meni je nakon privikavanja postao puno bolji od mobitela sa standardnom tipkovnicom! I zato: Siemens SX1! :headbang:
Ali moram priznat da su Nokie 3310 i 3100 isto odlične!
Printable View
Ioako mnogi misle da je SX1 za pisanje poruka loš, e pa meni je nakon privikavanja postao puno bolji od mobitela sa standardnom tipkovnicom! I zato: Siemens SX1! :headbang:
Ali moram priznat da su Nokie 3310 i 3100 isto odlične!
najbolji za pisnaje sms-a i da super leži u ruci je........mpx220 istina je bilo tko je pisao mi je da full dobro leži i da su velike tipke, čak je i k750 (nije zato kaj ga imam) jer ima nekak kompaktne ali dobre tipke....:spin:
Nokia 3210, Nokia 6230, Nokia 7110(iako malo mekane tipke dobro su reagirale i scroll kotačić se mogao koristit da nakon prisitska na tipku se pomakne na sljedeće ili treće slovo s te tipke - uz malo prakse lagani pomak kotača i pritisak na njega rezultirao je brzim pisanjem 3. znaka sa te tipke i brzo se skrolalo po znakovima kad ih je trebalo ubacit.
Izvan kategorije - ericsson T10 sa chatboardom - inače užasno spor u pisanju poruka ali stvar je bila u očajnim tipkama - sa ovime vrlo brzo,iako je software na ekranu iscrtavao znakove sa zakašnjenjem.
3310 definitivno :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dosta ih se slaže sa mnom, tj. ja sa njima :)
3310 najjači telefon meni barem i dan danas ga imam kad ostanem bez telefona.
i ja, ali 3330 od stare stari... ;D= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Od onih koje sam imao Nokia 6630 i Nokia 7250, a od ostalih Nokia Communicatori:comp:
ma 3310 je najjednostavniji mob koji je smisljen,najjaci je za pisanje poruka..
jos ga imam i mogu smsat napamet na njemu:)
je 3310 je bio naj za poruke. p910 mi je dobar-unosenje texta stylusom-pisanje slova po ekranu to sam se jako dobro uvjezbao pa brze pisem nego neki na tipkovnici. a i sa njegovom tipkovnicom ide fino.
Svaki telefon koji odgovarajuće brzo reagira na unošenje texta je odličan za pisanje poruka i naravno tipkanje sa oba placa u isto vrijeme + ova VIP-ova Opcija SMS = razlog zašto sam izabrao ovo korisničko ime još dok su poruke bile 0,24kn. ;D
Jedan sam od onih korisnika koji će uvijek preći jeftinijem ponuđaču SMS poruka jer zašto plaćati i dvostruko više za istu uslugu. Viva la konkurencion!
Od zadnje korištenih CX70,6510,6600...
meni je najvaznije da je nokia..na njima se najbolje snalazim i najbrze se napise poruka :spin:
3210 je zakon:beer:
Meni 6630 i nije nešto najbolje riješen za pisanje poruka... nekako me ruka malo "zaboli" nakon dužeg pisanja poruke... :-/= Citat =:
Izvorno postao IceM4N
Da, i 6600 je dobra za pisati poruke... :thumbup:
Dajem glas za Nokiu 6170...velike i kvalitetne tipke + brzi software... :thumbup:
nokia 3310 nema joj konkurencije u toj disciplini
vidim da mladja ekipa navija za 3310, ali IMO 3210 ju dere generalno po tom pitanju
znaci moj odgovor je jasan 3210
a od novijih mi je najzesca 6630, tipke su savrsenstvo
1 Ericsson a1018s sa tipkovnicom...........
2 3310
3 3220 vjerovali ili ne jako je lako i brzo pisat poruke
3310 je odlican, no na Qtek 9000 se jako brzo pise, a i obican PPC je odlican za to, no tek kad uhvatite grip.
najbolji je 3310, a najgori suovi siemensi serije ''a'' naljima napišeš cijelu poruku, a on je negdje na pola stigao
ista stvar je i s motorolama-najviše me živcirao taj usporeni software.
3210 je bila car za pisanje-najsretniji sam bio kad sam uspio ubacit vibru u 3210.3310 mi je nekako imala preokrugle i preizbočne tipke.
istovremeno je najgora za pisanje bila 8850,ali je imala najtišu tipkovnicu,što mi se i dan danas sviđa.
sad tipkam na Siemensu SL65 i dosta sam zadovoljan-jedan od boljih,iako je slider.
3230 :)
lijepo leži u ruci, tipkice su totalno soft i lagano je tipkati, ne moraš dugo čekati da ti se pomaknu slova, ekran je velik.... ma ovo je pravi grli-grli mobitel. sumljam da bi netko sa čevapima od prstiju mogao tipkati na njemu :kitty:
Vidim da jos nitko nije spomenuo Nokiu 6030, kojoj su tipke rasporedjene vise-manje kao na 3310, a i soft ne kasni, mekane su,ne cuju se , divota.....
Najgori su za pisanje Siemensi ( po mom iskustvu )
uvjerljiva pobjeda nokie 3310
da,3310 je super za sms.mrzim pisati poruke na gumenim tipkama
najbolje mi je bilo pisati na 3310,ali ni 6270 i 6630 nisu lose.