@ Mile
VGA ekran? Mozda, no ne za ovaj model jer Nokia nema obicaj eksperimentirati sa top modelima.
Sudeci prema velicina, specifikacijama i mogucoj cijeni, pitam se zasto bi itko kupio ovo a ne PDA...
Printable View
@ Mile
VGA ekran? Mozda, no ne za ovaj model jer Nokia nema obicaj eksperimentirati sa top modelima.
Sudeci prema velicina, specifikacijama i mogucoj cijeni, pitam se zasto bi itko kupio ovo a ne PDA...
Ja sam VGA ekran spomenuo u kontekstu nasljednika, jer su već prije godinu dana pustili informaciju da će S60 u budućnosti podržavati VGA ekrane= Citat =:
Izvorno postao rospaya
A ovo drugo, pa ovaj lik na eventu je i rekao da je ovo "all in one" i telefon, pda, gps, kamera, itd ;D
EDIT: još jedna digresija. Mogli su nakon toliko vremena i tolko zarađenih para, već jednom stavit i malo jaču mem. karticu unutra a ne ovu od 128 MB. Svaki, ali svaki kupac ovog telefona će odmah kupiti novu i to onu od 2GB, jer na ovu defaultnu ne stan ni 5 min. videa
mob bijesno izgleda,jedino imam insekt da ce mu mehanizam bit zajeban kao kod n80.
Ma dosta mi je vise Nokije i stalnog hypea oko svakog usranog modela. Novi 8310 sa garancijom je nekih 3400 kn, a ima QVGA ekran, WiFi, BT, 1.3 mpx kameru, 200 MHz procesor i dosta memorije. Ne da mi se cekati da cijena ovome padne na 5000 kn pa da izade novi model sa novim standardom kojeg jednako tako moram imati.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pfff Nokia, ocekivao sam vise, narocito zato sto S60 smartove najvise kupuju ljudi koji su i prije imali neki S60 mobitel.
Odlicno izgledaju ovi ME modeli, trebali su napraviti crne maske za osnovne izvedbe mobitela... Jedino ne znam zasto uzimaju te ogromne slusalice?
pljujte vi po n95 kolko god hoćete...
ALI, ovo je najbolji mobitel koji sam ja vidio!!!
-gps, wlan, qvga ekran, 5mp kamera, hsdpa, A2DP bluetooth
-sve to u pišljivih 120 grama i manjem kučištu od jedne 6680 koja se smatra manjim smartphone-om!!!
da ima ekran na dodir, bila bi bolja i od bilo kojeg pocket pc-a kojeg znam...
a to da će idući biti bolji i imati vga ekran i xenon flash... naravno da je istina, i hvala Bogu da je tako!!!
Ocekivao sam vise...
No i da ima ekran osjetljiv na dodir ne bi bio bolji od PDA jer uopce nije u toj kategoriji, sto god Nokijin PR kaze.
I ovdje je prilikom reprodukcije videa prisutan paspartu :creep:
http://www.mobile-review.com/article...series-156.jpg
Smartmovie druže i nema paspartua...kod mene na N73 od kraja do kraja ide video.... :thumbup:
A možda je to samo film tako sniman, u 16:9 formatu, pa se pojavljuje taj rub... :-/
Mob mi se sve više i više sviđa... samo ta baterija... :thumbdown:
E to mi je drago čut, al opet ne opravdava developere i managere. To ti je isto kao sa kupiš najskuplji Mercedes, al ti ga isporuče s 145/80/13 gumama i kažu ti za bolje gume, obrati se GoodYear-u= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
haha ovo je dobro...:)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ajde odlican je mob, sta se bunite... samo to ce kod nas kostati puno i previse...:bunny:
To su one koje idu traktoru naprijed... ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ma dobije on 225/55/16 (ali čelične ;D )
mobis ce to procijeniti na nekih 7000kn,a na crno ce biti 4500kn sa garancijom mobisa.:drink: :wall: :creep:= Citat =:
Izvorno postao gogo666
Nokia N95 video
Nokia GPS demo,
Shiny Shiny's one minute review
Nokia's interview/animation video
Sve je to ljepo ali kao šta većina kaže kako će sve to baterija izdržat.
Slike
mini review N95 i N75
Click
Šte N95 sve ima u odnosu na N93?
GPS, WLAN, HSDPA, 5MPx, BT 2.0, Stereo zvučnici, 3.5 mm jack, manje kućište, muzički orijentisan telefon... Nevjerovatno, a kao N93 im je bio top model. Vidi se da Nokija može puno bolje. Hvala joj na N95 :thumbup:
A šta je meni najbitnije su male dimenzije moba za sve to :thumbup: ma super je, a uvijek bude tako sa top modelima.= Citat =:
Izvorno postao djomla
Svi smo mi veliki robovi NOKIE :spin:
BTW N93 ima WLAN
Hm, taj mob jednostavno MORAM imati. :licklips: :licklips: :licklips:
Ja ga NE MORAM imati, ali ću ga imati :)= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
(zašto? pogledaj moj potpis...)
Slažem se! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rage99
Super mi je da su uspjeli sve to zgurat u malo kućište... još kad bi kod nas cijena bila kao i u ostatku europe, bilo bi super... :rolleyes: :-/ ;D
Eh, kome ostatku. Eldar kaže da će u većini Evr. država cijena narasti na 700-800 € a u Rusiji čak i do jednog soma :-/= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ha, mogu Rusi platit some eura, kad im je benzin skoro pa đabe ;D
Ja prorokujem cijeu u Hrvatskoj od 6999,00 - 7500,00 kn.
Pa ko tom dijelu europe di će cijena biti 700-800 eurića... A kakva je politika kod nas, biti će skuplji nego u Rusiji... :thumbdown:= Citat =:
Izvorno postao djomla
da, cijena ce joj biti ocito veliki minus... nažalost!
hebo mobis.......