al bar nisi prodo zaključan t39.
Printable View
= Citat =:
Poslao: Fanj
Mislim da bas i ne. S obzirom na nove tehnologije. Ali stariji modeli su fakat bili OK. Malo me prala nostalgija za mojim Ericssonom T39. Imao je neke funkcije koje T610 nema...
(ali nije imao masu toga sto T610 ima)
I meni nedostaje t39-ica (posebno trajanje baterije).
A znas i sam kako je bilo. Dobra stara vremena ha, ha, ha... Salim se! Baterija je fakat bila OK i kad sam u literaturi procito da ce na T 610 trajati priblizni 300 h sto je vise cak i od T39, imao sam smjesak na licu ko Cigan kad dobije fetu bijelog kruha , ali brzo sam se uvjerio da je to nemoguce s obzirom na ekran u boji, kameru...:cry:= Citat =:
Poslao: watson
I meni nedostaje t39-ica (posebno trajanje baterije).
O cemu ti? Moj mobitel je MOJE privatno vlasnistvo koje je nedjeljivo odnosno nedostupno javnosti i stoga nitko nema pravo citati ono sto je moj UM naumio. Mislim da sam bio krajnje korektan kad sam dao oglas da prodajem T39 za svega 100 eura. To sto se ljudi nisu informirali s kim idu dilat robu - njihov problem.= Citat =:
Poslao: gIK
Is that clear!?:cool:
= Citat =:
A znas i sam kako je bilo. Dobra stara vremena ha, ha, ha... Salim se! Baterija je fakat bila OK i kad sam u literaturi procito da ce na T 610 trajati priblizni 300 h sto je vise cak i od T39, imao sam smjesak na licu ko Cigan kad dobije fetu bijelog kruha , ali brzo sam se uvjerio da je to nemoguce s obzirom na ekran u boji, kameru...:cry:
Upravo tako! :beer:
imam pitanjce.frend je kupio t610 i dao sam mu adresu s koje da skine temu za mob,ali mu izbaci da postavka nije podržana(ili tako nešto).link je na temu sa .thm extenizijom.osim toga,u sms može napisat samo nekih 50-ak znakova.nisam mu još pogledao postavke,ali ako neko zna u čemu je problem..neka javi.tenx
di je tvoj prijatelj kupio t610? Neka se vrati tamo gdje su mu to uvalili i neka trazi novi mob ili popravak tog...
kupio ga je u ht centru u klc.dao sam mu adresu svoje teme na piranaforumu i nemre ju skinut.
@um:jel on mora bit registriran korisnik da bi mogo skidat ili kaj?kak se skidaju teme prek moba,jer očito ja neznam?
Pa kaj bi ti htio? T 610 je mob ˝po mjeri covjeka˝ sto znaci da je 50 znakova i vise nego dovoljno za tvog (toplog) frenda. Taman toliko da napise koliko mu mozak dopusti.= Citat =:
imam pitanjce.frend je kupio t610 i dao sam mu adresu s koje da skine temu za mob,ali mu izbaci da postavka nije podržana(ili tako nešto).link je na temu sa .thm extenizijom.osim toga,u sms može napisat samo nekih 50-ak znakova.nisam mu još pogledao postavke,ali ako neko zna u čemu je problem..neka javi.tenx
Vjerojatno je on dobio novu postavku koja se zove : gIK :D
Fanj, a da ipak das covjeku konkretan odgovor bez pres... buduci da i moja rodica ima slican problem kao i GiKov prijatelj? :D
ma nemre on dat konkretan odgovor kad jedino kaj zna napravit na svom mobu je poslat poruku(i to jedva).
btw:kaj nije fanj jednom postao temu: "kako ugasit t610?!" ?
bez vrijeđanja da ne bi bilo...
= Citat =:
U pravu si! Ali i ovako apsurdne naravi i dalje sam ubojitiji od tebe.:turn:
Istina! Svojim postovima ubijas raspolozenje,ali i to mora netko... :p
= Citat =:
Verovatno je problem u tome što unosi slova sa kvačicama (š,ž,č,ć...). Ako je to u pitanju, onda je max. dužina SMS'a 80 karaktera. Neka unos prebaci na English ili abc i pokuša ponovo. Ako mu treba stalno unos slova sa kvačicama, recimo, zbog imenika, kalendara, MMS i sl., onda neka pokuša da u SMS ide samo do prva 3 ili 4 karaktera kako bi izbegao slova karakteristična za slovenske jezike. Ovo dobro funkcioniše na T68i na kom stalno držim uključen češki kao jezik unosa, ali u dužim SMS porukama izbegavam da kucam naša slova.
Ja imam konstantno ukljucen unos Hrvatskih slova i mogu bez beda upisat 160 znakova. Mora da je kod gIK-ovog frenda grjeska u software-u. Mislim, barem.
ja na kojem god sam SE-u pisao s hrv slovima sam mogao napisati puno manje nego je normalan SMS (ne znam točno koliko znakova je stalo).
A neznam u cemu je problem. Moj je jos namijenjen za zapadno-europsko trziste.
Nije poroblem što je uključen Hrvatski unos, već je problemako nastaviš posle abc da kucaš dok ne stigneš do ć,č itd.. Problem je ako u SMS uneseš slovo kojeg nema u engleskom pismu . Tada se smanji broj maksimalnih karaktera. Mislim da je ovo vezano za format SMS-a, jer se slova van engl. kodiraju drugacije. Probajte poslati SMS na neki stariji telefon koji ne može dekodirati takvu poruku pa će te videti. Konkretno znam da je prijatelj imao problema sa Philips Ozeo-m kada primi poruku u kojoj bude ovakvih karaktera. Zbog toga mislim da nije problem u T610.= Citat =:
Ja imam konstantno ukljucen unos Hrvatskih slova i mogu bez beda upisat 160 znakova. Mora da je kod gIK-ovog frenda grjeska u software-u. Mislim, barem.
vidiš vidiš...hvala ti na odgovoru.to bi moglo bit rješenje.
Moglo bi to bit to.
@gIK- je li to rjesenje-da znam javit rodici?