To je zato sto 6630 snima 3gp, a n70 mp4 video koji mnogo vise prostora= Citat =:
Izvorno postao Ico86
zauzima, ali takodje moze da snima i 3gp i onda glatko ide ;)
Printable View
To je zato sto 6630 snima 3gp, a n70 mp4 video koji mnogo vise prostora= Citat =:
Izvorno postao Ico86
zauzima, ali takodje moze da snima i 3gp i onda glatko ide ;)
A da, stvarno...Zaboravih da N70 snima u mp4, ali N70 ima 20-ak MB interne memorije, što je vjerojatno dosta za koju minutu filmića... :-/= Citat =:
Izvorno postao Undead
meni na mojoj 39 MB dosta za 7 minuta i nešto sitno...
Kad prebacim da snima na karticu piše 59:59 ;D
sve mi se cini da cu ga brzo kupiti.. ;D jer svida mi se od prvog dana kada sam ga vidila... :)
A steta ali valjda ce se to promijeniti u skoroj buducnosti jer je iritirajuce a probat cu to sa memorijom telefona...
to sa 59:59 min snimanja je jadno
to sam vas isto medu ostalim htio pitat zasto je automatski snimanje ograniceno na cuku vremena ja sada sa nesto vise od 100 pjesama i 300-400mb slobodne memorije opeet mogu snimati cuku vremena
i snimim video od 10 i opet imam opet cuku...
onak zapito sam se wtf?
prvo sam mislio da je neka greska ali stvarno ograniceno necim u softwareu il necem, kak da to sredim jer onak iz fore bi u kinu snimio film i slicne stvari cist za gust a i bilo bi bolesno vidjet:''preostalo vrijeme snimanja 120:59 min;D
Pa ako želiš snimat više od jednog sata jednostavno snimaj više puta iako je meni kvaliteta loša ako biš snimao u kinu ili nešto sl. mobiteli nisu baš za to.= Citat =:
Izvorno postao Negativac
znaci nemres g aprevarit i nes stavit da nema tog ogranicenja?:-/
Da, ali primjetio sam, iz vlastitog iskustva, da Nokijina 2 mpix kamera i mp4 format jako dobro snimaju.= Citat =:
Izvorno postao rage99
Snimao sam bezveze ekran TV-a. N70 je bistro snimila sve na ekranu, i zvuk je bio odličan čak, i to sa zumiranjem. Npr. 6680 na istoj udaljenosti i u istim uvjetima ne može snimiti ekran TV-a (mislim, može, ali doslovno ekran-bez slike).
ja nisam isprobavao ali ima li neke razlike ak se koristi neki soft za snimanje npr. onaj camcorder...čini se da onda ne šteka a za dužinu nisam snimao nikad duže od jednog sata...ima li ko kakvo iskustvo?
edit:na dotsisu http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...3944>othread probaj s njim snimat...
Za N70 imaš camcoder programa koji snimaju bez limita (dok ne popuniš karticu memorijsku)... to oni uvijek limitiraj. npr. na mojoj bivšoj 7610 je bilo limitirano samo 10 min, ja sam snimio drugi program za snimanje i mogao sam satima (ali sam imao 256 mb karticu pa baš nije bilo puno sati ;) )= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Za moju N73 još nisu izašli takvi programi, ali ja nikad nisam snimao ništa duže od 10-15 min... Ovo za snimanje filma u kinu je uzaludan pokušaj, nemoj se mučit... mrak će ti ugušit snimku
Vidiš meni na Nokiji 6630 piše "Presotalo vrijeme: 1:00:00"
i kada snimim neki filmić od recimo minutu-dvije, idem snimati slijedeći, ponovo mi piše 1:00:00 ... znači, da 6630 može snimati filmić koji je 1sec duži nego na N70 ... ;D ;D
Ali nisam probao da li je to vremensko ograničenje... :-/
Hahahahah ja sam mislio da sam samo ja odje lud :D= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Di i kako mogu zamijeniti softeare sa mobitela i dal je to besplatno...
smeta me ovo sto imam na sve strane t-mobile oznake...
kak da provjerim koju verziju softwarea imam uopce...
*#0000# utipkaš
Ovdje možeš upgreadat firmware ali nevjerujem da će ti T-mobile maknut.
3.0546.2.3...
hvala...
Zadnja verzija za N70 ti je:
V 5.0616.2.0.3
24-04-06
RM-84
Malo mi je cudno vidjeti sotware star godinu dana na novom mobu ali dobro...
sad bi j a vec bio stavio najnoviji update ali nes me OPET zeza kabl i ne prepoznaje mob...
i jos pa r pitanja:
1. jel se moze kako i dal to uopce je svijetlo upaliti ona lampica pored natpisa n70 il sta je to...
2.Kak d amaknem screensaver od tmobila i sve ostale stvari kao i ringtonove i sl.
3.jel se mogu maknuti oni precaci na ekranu da jednostavno moras kliknut tipku za meni i uc u njega?
4.di da stavim desnu gore tipku da mi je taj precac vodafone live (i koji je link za vodafone live)
5.kak da stavim da sve sto primim odmah stavlja na memori karticu a ne memo. telefona
6.Na koju foru ja u spanskom doma u zagrebu nemam umts signala??
Unaprijed se ispricavam na puno postavljenih pitanja ali nadam se da cu bar na neko dobiti odgovor...
Ja imam tu zadnju verziju software-a, ali sam tek cuo za taj web and wolk,
kod nas je T-mobile kupio Monet, ali jos toga nema :?
1. To nije svijetlo nego senzor za svijetlo po kojem pali osvjetljaj tastature= Citat =:
Izvorno postao Negativac
2.
3. Ides na Meni\Tools\settings\phone\standby mode\ACTIVE STANDBY prebachi na off
4.
5.Poruke-opcije\podesavanja\ tamo izaberes da smjesta na mmc karticu
mislim da je to samo dodak u N70 i MDA uređaju... ništa značajno... možda su malo izmjenjene postavke za internet...= Citat =:
Izvorno postao Undead
@negativac:
1. to ti je senzor za osvjetljenje. kada je mrak pali ti se osvjetljenje tastaure i ekrana, a kada ima dosta svjetlosti, osvjetljenje se gasi... špara bateriju...
2. nemožeš... možda stavljanjem novog softa ali sumnjam...
4. postavke -> telefon -> stanje čekanja -> desna višenam. tipka -> i tamo odabereš što želiš... (bar je na 6630 tako, a sumnjam da je drugačije na N70)
6. To što si u Španskom, neznači da MORAŠ imati UMTS signal... nemaš ga, vjerojatno zato što to područje nije pokriveno... Pokrivenost sa UMTS signalom je još uvijek mala...
ostalo je Undead odgovorio...
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
1. to je sernzor, nije svjetlo
2. mozes makniti u postavkama teme pogledaj.
3. odgovoreno ti je ostalo.
ovo desno sto i pise t-zones mozes makniti tako da odes u postavke i izaberes drugi precas za desnu tipku... i eto.
evo da citiram tebe, pa da citiram sebe= Citat =:
Izvorno postao khideg
Samo neznam di si ti tu našo da sam ja napisao da je to svijetlo... Ali taj senzor regulira osvjetljenje ekrana i tastature...= Citat =:
Izvorno postao ico86
Ovo pod 2, mislim da se odnosilo na to da se izbriše iz moba (a mislim da se izbrisat nemože), a možda sam krivo shvatio...
Hvala vam na odgovorima...
Jos mi je puno toga ipak ostalo za shvatiti...
A za ono s t-mobileovim stvarima sam mislio kako ih sve maknuti...
Di stavim drugaciji screen saver ili ga jednostavno maknem...fakat nemrem nac nemojte se ljutiti ali ko konj se trudim da vas sto manje toga pitam ali nemogu to nac evo sad sam po neznam koji put pregledo podešenja i ništa...
Odeš u teme i tamo neđeš temu koju koristiš...
Kada je ta tema označena izabreš sa lijevom tipkom OPCIJE i onda izabereš IZMJENA. Kada ti se otvori mali izbornik i odeš na ČUVAR ZASLONA i tamo odabereš DATUM I VRIJEME ili nešto drugo !
fakat ću napisat tutorial "how to kill t-mobile stuff" i slat na mailove kao spam...puno bi ljudi imalo koristi od toga...ljudi sa mobom dobijete upute listajte malo sve vam piše...(da ne govorim o help aplikaciji na samom mobu), i da, blažen bio naš svakdašnji search...