cijena je pretjerana deginitivno.ne bi smio kostati u trgovini vise od 5000kn.
Printable View
cijena je pretjerana deginitivno.ne bi smio kostati u trgovini vise od 5000kn.
Ma za tih 7000 kn si kupim vrhunski laptop čovječe... ili neku mrcinu od Pocket PC-a (nema skupljeg od 5000 kn) i neki fini digitalac od bar 5.2 Mpx sa svim funkcijama (AF, Macro, VGA video i sl)
potpuno si u pravu.n93 jos uvijek ne moze zamijeniti niti pravog digitalca, ni PDA,ni video kameru.
Nemože zamjeniti, ali nekoj malo nižoj klasi ili osrednjoj klasi (mislim na fotiće i videokamere) dolazi...
Dobar izbor u svakom slučaju za one koji nemaju ili im se neda kupoavti i digitalac i mob... tako imaju sve u jednom, ali znatno skuplje... :-/
POZDRAV= Citat =:
Izvorno postao mobitelash
Htio bi pomoc imam n93 skoro 2mj i nisam se razocarao naprotiv nesta fantasticno. Dao sam za njega 700e malo sam se dvoumio jer ipak to je lova ali sve sam zaboravio nakon par min koristenja bingo:thumbup: Ak sta mogu pomoci tu sam.:comp:
ništa uzimam n93..uzet ću na tom internet shopu ali nemaju je sad na lageru dolazi prekosutra :thumbup: :thumbup: :thumbup: znači za dva dana :spin:
Čestitam na izboru...
I kad ga dobiješ (ili malo kad ga proučiš) može neki mali review! :thumbup:
cestitam,(sad ces vjerojatno moras promjenit garderobu kad ga kupis jer ti nece moc stat u đep)vidio ga uzivo,stvarno je ogroman ali kad vidis kameru zaboravit ces na velicinu.
no,no,no,no....ovog dana,oko 17 h,pozvao me jedan čovjek na mob.a taj je čovjek bio iz te trgovine...i počne se on meni duboko ispričavati kad ja skužim stvar....ONI SU SE LIJEPO ZABUNILI I REKLI DA N93 DOLAZI SUTRA U SKLADIŠTE,ALI TO NIJE ISTINA...ONI SU SE BILI ZABUNILI,TJ. N90 DOLAZI NA LAGER,A N93 DOLAZI TEK ZA 4 :rolleyes: TJEDNA..MOŠ MISLIT...I NIŠTA JA ODGODIO NARUĐBU TAKO DA NEMA N93 ŠTO JEST NAJGORA STVAR TAKO DA SVE OVO OTPADA :rifle: :fried: :dunno: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tako da ovo mora :closed:
u k**nac, k**ac i sve drugo :cry: :cry: :cry:
zbogom N93 :-/ :-/
O hebemu... ali ja bi već pričekao 4 tjedana i kupio tu pilu od mobitela...
Hebate... da poludiš...
pa sta ga ne uzmes u ducanu ako ti je tako dobar i imas para. u ducanu ti je oko 6 900 i negdje imas jos 10 % popusta i dobijes ga odmah.
Nemogu vjerovat da netko toliko može patiti zbog toga što mora čekat. u čemu je problem, imaš već mobitel zasad... jooooj... :comp:
pa ne znam nejde mi to u glavu da rezerviram n93 i kažu da dođe za dva dana i onda me zovu i kažu da dolazi nešta više od 4 tjedna...briga me kupit ću drugo
pa nije to jedina trgovina u hrvastskoj.
a znam...ali ne znam pa bolje da si sad kupim laptop :) pa Poslje N73:thumbup:
Ne kontam te majke mi. Pa opet će proći neko vrijeme prije nego si kupiš N73.= Citat =:
pa ti mjenjas misljenja ko ja carape,ako imas para za n93 kupi ju,i jos nesto sta ti treba vise n93 ili laptop= Citat =:
ovo više nema veze sa topicom:closed: