ukoliko jedan mjesec ne nadoplatis, gubis jednu njihovu nadoplatu.
Printable View
ukoliko jedan mjesec ne nadoplatis, gubis jednu njihovu nadoplatu.
znači tko uzme a želi dobit svih 490kn, ubacivat triba bar 35kn, osim svaka 3mjeseca po 50kn, minimum naravno.
Normalno, ovima kojima je ponuđeno preko letka na kućnu adresu se ne trebaju brinut, jer tako i tako troše više od toga
Ali što sam tio reći, je ovo:
ako se uzme neki paket s karticom sa 490kn na računu, da bi se njih sve dobilo tribalo bi tim ritmom minimalnog obnavljanja (35, 35, 50, 35, 35, 50, 35, ..)
i tako do 23. mjeseca, triba ubacit 960kn minimum (jer se nakon mjesec dana pridodaje 20kn) da bi se dobilo 490, znači da se dobije nekih 50% više
aj, nije loše
Mada mi je bilo draže kad nije bilo ovog uvjeta...
To se i vidilo iz oglasnika gdje su cijene kartica pale, a prije dok nije bilo uvjeta si moga aktivirat karticu, kao šta ja imam kartice sa 100+25*20=600 i di sam nakon isteka 6mjeseci početnog bona od 100kn, karticu stavio u mirovanje 9mjeseci (3 mjeseca mogu zvat taj broj i 6mjeseci zamrznutog stanja), pa 50kn nova 3mjeseca aktivna, i 9mjeseci, i zadnjih 50 i na računu je 700kn a uloženo inicijalni trošak kartice (recimo 150kn) znači ukupno 250 uloženih a dobivenih 700kn
puno bolje nego ova nova shema
Meni se nije svidio uvjet da se svaki mjesec mora nadopuniti račun bonom bilo kojeg iznosa, iako trošim oko 150 kn na mjesec. Kakva je to nagrada vjernim korisnicima ako im Vip jednokratno uzme 490kn koje ti onda oni isplačuju malo po malo slijedećih 18 mjeseci (4x35kn + 14x25kn) i još te uvjetuju da moraš u točno unutar 30 dana kupiti još jedan bon. Nije baš uredu. Previše dugo se mora razmišljati o nekim datumima i danim "D". Trebali su biti malo fleksibilniji, zar ne?