N70/N72 uzmi, ako ne onda ti preporučujem 6233.
Al probaj naći N72 crnu
Printable View
N70/N72 uzmi, ako ne onda ti preporučujem 6233.
Al probaj naći N72 crnu
@Zoom:
Bilo je sličnih usporedbi...
Evo ti par linkova pa pročitaj...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28129
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26240
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24353
Ako želiš Symb onda N70, a ako ne onda 6280...
Ja bi išao ovako...
1. N70
2. 6280
3. D600
4. W810
ali n70 je fucking ogromna!!!!!!!! jedino onda 6280 al kad mi smeta kamera pogledaj sliku
http:///www.mobile-review.com/review...o/foto-001.jpg
ali s druge strane najljepša je
ne slika nego mobitel 6280 je najljepša
hm... ak ti je toliko bitna kvaliteta slike onda ti je bolji izbor w810i.. meni je osobno on puno draži i idem ga kupiti u utorak (trebao sam i ranije al' ga nema nigdje)... Sadrži sve što mi treba iako nebi bilo loše da ima malo veći ekran ( NE bolji nego veći zato što i ovako prikazuje savršenu sliku)... netko je rekao da se na 6280 brže učitavaju stranice nego na K750i-> to ne mora značit i za w810i budući da ima EDGE koji je puno brži od GPRS-a... UMTS mi još ionako ne treba... sve u svemu... your choice= Citat =:
Izvorno postao zoom222
čestitam na izboru nadam se da ćeš biti zadovoljan mobom i da si se dovoljno informirao o kupnji
pa gledaj... meni je najvažnije kod njega kamera i mp3 player... mogu reći da izgleda dosta atraktivno (barem meni)... usporedio sam ga s 1000 modela i mislim da je pravi izbor... ja, inače, nisam isprobao 6280 ali zato jesam 6270 i nije mi se baš dopala njegova mp3 funkcionalnost kao ni kamera... i da, svi nešto spominju sony ericsson software... po meni je on jedan od najboljih ... da ne duljim... sve je već rečeno... sve već znaš... samo moraš odbrat... good luck... p.s. javit ću se na forumu u utorak, ak do tada ne kupiš, pa ću ti reći da li se isplati uzeti w810i:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao zoom222
stari, ja sam u VeMilu uzeo superTalent karticu 512mb za svoju 6280 i odlična je!!:thumbup:
W810 se isplati kupiti ako hoćeš walkman-mob... Isplativa je kupnja upravo radi tog softa, dobre kamere sa autofokusom, slušalica (tj onoeg adaptera za 3.5mm slušalice) i memorysticka od 512MB...= Citat =:
Izvorno postao Gamer
Da, SE ima dobar soft, ali usporedi nekoliko zadnjih "generacija" SE-a (T610 -> K700 -> K750 pa možda i W810), pa ćeš vidjeti da nekih velikih razlika u softu nema za razliku od Nokije koja je "dotjerala" Series40 soft (primjera radi 6230 -> 6233/6280 )...
Ali opet, svakome je neki soft dobar, ali je meni SE-ov soft pomalo "dosadan"...
da... sve to stoji ali ima jedna stvar... možda je jedini razlog zbog kojeg sony ericsson ne mijenja izgled softwarea taj što oni smatraju da nemaju šta mijenjati tj. da je perfektan... a i u praksi je tako-> svaki novi korisnik koji dosad nije imao sony ericsson mobitel bit će oduševljen softwareom (barem u 99% slučajeva)... dosad su ga samo usavršivali a vidiš i sam da ipak pokušavaju dodati neš novo (recimo kod w810i one flash teme (mislim da se tako zovu)) na kraju krajeva kod rezolucije 176x 220 ne možeš očekivat neke drastične promjene u obliku velikih ikona i ne znam ni ja čega još...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Oba Moba su Great , ne znam koji bi izabro , al pošto imam W800i izabro bi 6280 pa da imam OBADVA , jer se njih dva nadopunjavaju. :king: :thumbup:
ako imaš w800 onda ti ne treba 6280, jedino 3g je ozbiljnija prednost, koja ti vjerojatno i ne treba......:king:= Citat =:
Izvorno postao tj1
E gledajte ovu usporedbu
http://www.gsmarena.com/compare.php3...9&idPhone2=405
;D ;D ;D
da, i? Ne kužim kakve svrhe ima uspoređivat 6280 i T610?= Citat =:
Izvorno postao tj1
ma , šalim se, ljudi se stalno vode tim usporedbama , a vidiš da je to otprilike bez veze. da t610 ima više bodova od ...
onda ok...:thumbup: slažem se što se tiče usporedbi, tj. da ne treba gledat bodove već karakteristike ili official review-e... živio= Citat =:
Izvorno postao tj1
da,, sve ovisi o tome da čovjek prvo treba znat što želi radit s mobom, a na kraju će presudit dizajn. pa se tak i sjebeš pa kupiš lijep mob bez nekih prihvatljivih funkcija koje danas trebamo. :thumbup:
bilo koji da odabere nece pogrijesiti:thumbup:
sutra ću izvidjeti kakva je situacija u trgovinama moram se raspitati o novoj 6288! kad će ona stići???????????? :confused:
stize krajem godine.
Nigdje nisam vidio kada stiže 6288... a kada dođe biti će skuplja od 6280... a to ponajviše zbog memo kartice... ali se nadam da neće biti neka velika razliak u cijeni... :-/ :rolleyes:
citao sam mislim na vip portalu.
eto kao šta sam rekao... uzeo sam u srijedu w810i... šta da kažem osim što je pre,pre,pre dobar... nije me u nijednom segmentu razočarao tako da sam prezadovoljan... soft je ipak (po meni) dosta uređeniji (i bolji) od onog na npr. K750i... pozdrav:thumbup:
Svaka čast... bitno je da si ti zadovoljan...
Onada ovo može :closed:
a jeste li usporedili trajanje baterije? imao sam n70 i razočarala me. baterija joj je trajala max dan i po.