Ne treba neki 'iskusni' mod za taj forum, a uostalom, mi smo uvijek tu, pratimo iz sjene ;) , pa ako zatreba kakva pomoć ili će moderatori imati kakvih problema, lako ćemo to rješiti.
Printable View
Ne treba neki 'iskusni' mod za taj forum, a uostalom, mi smo uvijek tu, pratimo iz sjene ;) , pa ako zatreba kakva pomoć ili će moderatori imati kakvih problema, lako ćemo to rješiti.
ostaju ovlasti modovima iz nadređenog foruma, dakle kafića, po defaultu... s time da se mi ne želimo miješati (jer smo, jelte, zaključili da smo 'preozbiljni' i 'prestari' i ne kužimo te spike pa se nećemo gurat di nam nije mjesto), osim u slučaju da novim modovima zatreba pomoć... uostalom, coma već ima nekog iskustva iz cjenika.. sasvim dovoljno
ma covjece taj coma je stari macak, nemojte se vi brinuti, ako ekipa bide srala *bat cu im kevu!!! :)
dobro da si stavio ovaj smajlić na kraju. :cool:
Ja san znao iz prve da je Koma ka stvoren da bude grupenfirer te čataonice
vidim da će coma ziher bit moderator pa bi trebao stupit u koaliciju s njim.
DJ VELJ@ & COMA -> U BOLJE SUTRA!
sta kazes coma?
ma rasturit cemo taj chat! nedo bog nekome da se tamo ne ponasa po mojim pravilima!!!!
pa biti cemo eminem, ti i ja vjerojatno modovi!
sad bi bilo fora da zappan kaze da nas bas sad necemo biti moderatori!
Dečki,podržavam vas.
Samo naprijed!:thumbup:
[QUOTE]Poslao: coma_zgb
[B]ma rasturit cemo taj chat! nedo bog nekome da se tamo ne ponasa po mojim pravilima!!!!
nemoj me tjerat da budem zločesta odmah na otvorenju chata :nono:
Ja sam izrazio želju da budem moderator i nadam se da će mi se ostvarit.Comu i dj_velju bi rado želio kao suradnike.
Samo sad sve ovisi ponajviše o zappanu,ali i ostalima.
Stoga,ljudi,podržite ovu TROJKU!:)
tako je. Eminem vam je sve rekao
zapppan razbit cemo te ako nas ne stavis pod moderatore!!
(sada ce se usrat i vidjet cete, bit cemo moderatori chata vec sutra)
pa probaj....= Citat =:
Poslao: andrea
nemoj me tjerat da budem zločesta odmah na otvorenju chata :nono:
:thumbup: :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
zapppan razbit cemo te ako nas ne stavis pod moderatore!!
(sada ce se usrat i vidjet cete, bit cemo moderatori chata vec sutra)
Nadam se,ako bude novosti,da će mi se javit.
bum bum..a onda bu bilo po guzi...:rolleyes:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa probaj....
vidite kak sam ja u biti dobro odabrala. odmah sam rekla coma, dj velja i eminem . pa ja sam takav lumen...za iznenadit...:king:= Citat =:
Poslao: Eminem
Ja sam izrazio želju da budem moderator i nadam se da će mi se ostvarit.Comu i dj_velju bi rado želio kao suradnike.
Samo sad sve ovisi ponajviše o zappanu,ali i ostalima.
Stoga,ljudi,podržite ovu TROJKU!:)
podržavam Vas!! :headbang:
bude vas striček zappan stavio za mod...pa šta će drugo kad Vas svi podržavaju....
Podrzavam i ja!!Definitivno najbolji trojac za takvo nesto!
Zappane,mislim da bi odluka uskoro mogla pasti.Vidim da nas većina podržava,stoga bi CHATAONICA mogla krenuti u rad.
I glasajte u threadu "Prijedlog za moderatora - CHATAONICA".
:closed: