posto je cijena dosta pala samsungu ja bi ga uzeo prije 6288 jer je i noviji i aktraktivniji model.
Printable View
posto je cijena dosta pala samsungu ja bi ga uzeo prije 6288 jer je i noviji i aktraktivniji model.
ja bih ipak dao malenu prednost za D900.iako opcenito vise preferiram Nokiju, u ovoj usporedbi mislim de je D900 bolji izbor.
ima odlicnu kameru,vrhunski dizajn i izradu,a softver je vrlo jednostavan za koristenje.
jedina prednost koju ima nokia je series 40 softver i FM radio.
Ljudi ja sam inače poklonik Nokia al stvarno ne znam što bi. Samsunge sam zamrzio kada mi se prije mnogo vremena (kada je to bio top model)na E820 izlile boje na ekranu, a telefon bio star cirka 2 tjedna po sječanju. Stalno sam taj klizni mehanizam guro gore dole tj otvaro i zatvaro mob.
Htio sam pitati koji ima brži soft i rad s memorijskom karticom. 6288 ili D900.
Meni se čini 6288. Molim vas ako netko može potvrditi ovo.
Nekako rađe nokie,makar da me pitaš prije 3 tjedna reko bi d900 :D
D900 mi je ljepši, ali srce bi me ipak odvuklo Nokiji.
...također se premišljam o ta dva, jer bi uzeo na pretplatu...d900 mi izgleda nekako lijepše i elegantnije, i nekako mi se čini da je taj slide na samsungu bolje izveden od nokie...
sigurno je izveden bolje.na D900 odlično prilježe,dok je na nokiji ipak raskliman.gledajući izradu,D900 šiša nokiju.
Mene srce vuče da ostanem pri 6288 zbog večeg ekrana i softa onda opet mi je bolje kod Samsunga jer je dosta tanji i privlači me njegova kamera. Stvarno se ne mogu odlučiti.
EDIT: da ponovim pitanje od par postova prije jer zna tko možda tko ima brži soft i rad s memorijskom karticom.
I koje su mogučnosti tv ulaza/izlaza na D900? Što se s time može?
Mislim da ču ipak ostati pri 6288.
Al još uvijek me zanima koje su mogučnosti tv ulaza/izlaza na D900?
mislim da nokia ima brži soft a za rad s karticom neznam
brzina je tu negdje ali zato soft je tri puta bolji kod nokie,kod mene 6280 uopce nesteka nimalo s karticom.
Što se tiče samog software-a podjednaki su.
Jedino je na D900 malo sporiji rad s karticom.
pa nebi bas rekao da su podjednaki jer puno vise opcija ima nokia kao i mogučnosti personalizacije.
:thumbup: d900 uzmi
nokijin softver šiba sve ostalo OSIM(PO MENI) SE :)
Ljudi zanima me koji ima bolju kameru, nije mi važna veličina slike tj pixeli nego kvaliteta slike. Niti mi je video važan jer ne snimam. Na 6288 meni slike lijepo izgledaju.
Što se tiče slika, tu pobjedu odnosi D900...
Ne zbog više pixela, već zbog AutoFocusa... Slike su puno oštrije od onih slikanih sa 6288... :spin:
Hvala ICO, a što je pametniji izbor? Koji ču poslije lakše prodati.
Nokia uvijek drži cijenu i čini mi se da je dosta tražena.
pa gle samsung ce dosta izgubit cijenu kad mu ode garancija,tu je nokia definitivno u prednosti.
po meni bi bolji izbor bila nokia 6288...
Je D900 atraktivan mob i ima bolju kameru, ali sve drugo je na strani 6288 (osim eventulano slidea)...
E sad, koji ćeš lakše prodati, to neznam...
6288 ima samo prednost u softveru,dok je D900 puno atraktivniji(sto je mnogima jako vazno) i ima bolju kameru(takodjer mnogima najvaznija stavka kod kupnje mobitela).
Ma mislim si ja da ču ipak definitivno ostati pri 6288 jer sad malo razmišljam da ga neču baš ubrzo prodavati, jedino ču W800 prodavat. Hvala na pomoći dečki ja znači ostajem na svojoj dobroj Nokiici.