Ha ha, pa po tome što će ti onda P2kcommander prepoznati mob i po tome što ćeš moći stavljati nove skinove na mob :lmao:
Nego jesi li ti probala ovo sa ukapčanjem/iskapčanjem USB kabela?
Printable View
Ha ha, pa po tome što će ti onda P2kcommander prepoznati mob i po tome što ćeš moći stavljati nove skinove na mob :lmao:
Nego jesi li ti probala ovo sa ukapčanjem/iskapčanjem USB kabela?
znaš kaj več sam luda,jesam i ništa nekaj fali.sad mi se teško diže i sdl čak ga neče ni pročitati.skinula sam:
MIDI way
p2k menager
p2k commander v3.2.2
p2k tools
xvi32
pfe 32
p2kdrivers v2.9
p2k seen
motokit
rsd litle.3.0
lister
iview398
kaj mi fali?
Nikaj ti ne fali, to sve ti čak ni ne treba.
Za ubacivanje skinova ti treba samo P2k Commander i drajveri (p2kdrivers v2.9) instalirani.
Napravi ovo:
1. Ove drivere odpakiraj na neko mjesto na hard disku gdje ćeš znat da jesu
2. Ištekaj USB kabel iz kompa i moba
3. Uštekaj USB kabel u neki drugi USB priključak na kompu
4. Sada uštekaj drugi kraj kabela u mob
5. počet će tražiti drajvere i odaberi ručno instaliranje drajvera i odšetaj do onog mjesta gdje si prije odpakirala drajvere.
6. Možda korak 5 budeš trebala ponoviti nekoliko puta, to je normalno
7. Pokreni P2k Commander i napravi sve ono kao što sam ti prije napisao da probaš
8. Prebaci skinove koji ti se sviđaju na mob i uživaj :thumbup:
evo i ja nrpavio sve kakop si napisao al ne kuzim spojim mob trazi me drajvere instaliram pokrenem comander i kaj onda
:comp:
Čeprkanje do beskraja
;D :comp:
Milon puta pisano evo, ako si skinuo drajvere 2.9, napravi folder na nekoj od paricija, predpostavljam da ih imas bar dve, i nazovig a P2KDRIVER_2_9, kada god ti potrazi drajver potrazi u taj folder i odatle uzimaj. RSD_Lite moras instalirati da bi znao da li ti prepoznaje mob ili ne, kada je mob na uzicu, na kablu pokrenes RSD i posle nekoliko "zvona" u RSD_u mora ti prikazatai da je conect, a sve to vazi ako si dobro instalirao drajvere.
Pa pogledaj što sam napisao na prethodnoj stranici, da ti skratim muke evo izvoli dirktni link= Citat =:
Izvorno postao MetallicA
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=399651&postcount=24
ja sam uspeo dakonektujem ali telefon ne mi prepoznaje (/a/mobile/skins/)imam samo (/a/mobile i neke druge Fajlove)
gde je problem
Problem je u tvojoj glavi :loco:
Šalim se, naravno, onda pogledaj moj zadnji post i sliku te odaberi na Select Phone Drives/Partition opciju /C
Ti izgleda nemaš V3 nego neki drugi model, a nije ista stvar za svaku motorolu :famous:
hvala na pomocu ali imam V3i
pogledao sam tvoj post i postavio kao tebe ali opet isto
opet hvala
Neeeeeee, pogledaj što sam ti odgovorio, nemoj postavljat kao na slici koju sam postavio za ladebe već napravi ovo:
pogledaj moj zadnji post i sliku te odaberi na Select Phone Drives/Partition opciju
/C -i398 partition
To je to @andrija Uspeo nemam reci Hvala:thumbup: :thumbup: :thumbup: :klap: :klap: :klap: :klap:
Ajde da i ja nekom pomognem :blush:
ok ja i dalje nekuzim instaliro drajevere par puta ali mi usrani p2k comander nece prpoznat mob s kojim programom mogu jos slat skinove na mob ima ko mozda link
LeaderGL Flex Editor. imaš link u temi "Linkovi"= Citat =:
Izvorno postao MetallicA
Ne vrijedi ti koristiti neki drugi program, ako ti P2k commander ne prepoznaje neće ti ni neki drugi :wall:
Koji mob imaš, pod broj jedan?
uspjela sam se povezati p2k comm.mi je pročital mob.neznam koliko sam puta mjenjala usb portove,brisala,najbolji savjet ti je bio da sve stavim na c/.i sve ispočetka.uopče nije bilo komplicirano samo sam morala sve izbrisati.pa ispočetka.Andrija hvala ti stvarno si objasnil svaka ti dala.:jump: :klap: :jump: :angel:
to, svaka mi dala :jump: