D600 :smart:
Printable View
D600 :smart:
najljepši mi je d820 :angel: a d900 je legenda..moj favorit :klap: a kada gledate mob i osuđujete ga probajte ga nabavit i držat u rukama a ne navodit gluposti koje niste znali a poslije vidite da niste u pravu... kao što svi navode da d900 nema autofocus :jump:
Nmeam pjoma, msliim da mi je napjlješi D820 :retard:
d800:klap:
ako mora biti od ovih nabrojanih modela gore,onda X810.ali opcenito od samsunga E530:thumbup:
EEEEE taj ja hocem:))) bas taj...apsolutno mi je zgodan= Citat =:
Izvorno postao sfreak
frend mi ima E900 i mob je stvrano lijep,zato sam glasao za njega
Moj glas je išo E900. :thumbup:
troumio sam se izmedju legendarnog d500, kul e 900 i tankog d900.
premda ga jos nisam uzivo vidio moj glas je za d900 :)
Zanimljvo, čini mi se kao da su preklopni modeli izašli iz mode, a slide preuzima dominaciju :)
to je istina,ali smasungov dizajn je vec pomalo monoton i dosadan :)
Istina, da je dizajn sve manje originalan...ali zato Samsung ima prevlast kod slide i preklopnih mobitela i mislim da na tom području imaju dominaciju...nisu se bez razloga priključili Nokiji na prvom mjestu po broju prodanih mobitela...činjenica je da Samsung vodi svoju politiku koja je urodila plodom...
e 900 moj favorit
...D600...:thumbup:
e900:thumbup: :turn: :klap:
Jos ne postoji ljepsi mobitel od E900
ima ga moja djevojcica,od svih samsungovih mobaca on je zbilja najljepsi:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jana
D600 (njega sam bar vidio uživo), a ako ćemo maštati, tu je D600 Chrome Edition :D
http://www.mobilnegyed.hu/newskepek/...d600chrome.jpg
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
:eek: :klap: dobro izgleda
mislim da je d500 napravio najveci boom kad je izisao i dizajnom i ekranom, d600 je to sve ispolirao i dobio jos hebeniji dizajn zato definitivno d600:thumbup: :thumbup:
Meni se svidja d900, al mi je od ovih podosta jeftinijih kul onaj x660v al crveni.. Vidjeh ga u vipu.. (mislim)
Znam da ima dosta mobova koje nisam stavio, al jednostavno, anketa je ograničena izbor od 12 mogućnosti i tu se ne može ništa napraviti...tako da sam se trudio staviti one najbolje uređaje... :japan: :japan: :japan:
od Nokie 7650 prije 5 godina nijedan mob mi nije tako dobro sjeo kao e900.Zato :beer:
tako je..kakva krhkost,raspadanje..moj d 600 vec 8 mjeseci zivi po baustelama,zepu,autu ponekad padne al jos je bez mane.. zato you just gotta love it= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Točno o ovome govorim, moj je pao nebrojeno puta i radi kao da nije nijednom :kitty:= Citat =:
Izvorno postao rapajic st