pa normalno kad ti imaš 220 :rolleyes:
Printable View
pa normalno kad ti imaš 220 :rolleyes:
Meni je ok L7 i u zadnje vrijeme U6
iako se o ukusima ne raspravlja, meni su te v3 v3x,xx kizr,risk kozrili kak sve vec ne odvratene motorole. mpx i recimo rokr su stvarno ljepotice prema tome a i pametne su, to je VELIK plus.
Nema to veze.= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Postoji i razlog zbog kojeg sam ju uzeo a to nije ljepota.
Zapravo već mi je dosadila pa mislim da bih upravo ja trebao reći da nije nešto da mislim tako, zar ne.
Mada su mi simpatične ove tanke tipa L6 i slične. Super su ako imaš više mobitela. Recimo jedam primarni i takvo neko malo stvorenjce poput L6.
Problem kod uređaja tipa V3 i sličnih je što su mi odvratno preširoke kada ih rasklopiš i držiš u ruci.
V3690/V50 - jedni od najljepših mobitela ikad i V70 - revolucionaran dizajn a opet super zgleda
RIZR uber alles! :headbang:
vidim da sam jedan od rijetkih koji je glasovao za motorolu l6 . meni izgleda odlično
V3xx;D :bunny:= Citat =:
Izvorno postao observer
je, i meni se sviđa dizajn od L6. možda mi je čak i ljepša od L7.... sviđa mi se njeno aluminijsko kučište i plavo osvjetljenje tipkovnice. još kad se uključe rhythm lights, fenomen! čak bi rekao da na L6 rhythm lights najbolje i radi!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Zato ga je nemoguće ne vidjeti kad padne i ne možeš ga izgubiti :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao observer
Čovječe, kakve ti i Baby Blue nebuloze pričate!! ;D;D= Citat =:
Izvorno postao observer
Kažem da mi se ne sviđa V3 i takve jer je preširoka (ne mislim na debljinu-tanka je to je ok).= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Zato mi se sviđa nešto poput L6 koja je kao drugi mob pored neke mrcine kao što ja imam p900 odlična za nositi.
Žišku.
A i rekao sam da što se tiče samog dizajna kučišta ova mpx220 nije loša.
meni A1200 :thumbup:
RAZR L7 i PEBL U6... definitivno:thumbup:
ne RAZR nego SLVR...:bunny:
;D RAZR v3xx :spin:
v3 i v3x :thumbdown , l6 :thumbup:
v3 i l6 su dvije najljepše motorole bar po meni:thumbup: :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Skorpion
slazem se s ovim, mob je stvarno lijep....
Evo, motorola krzr k1 je i službeno vani!
izvor: http://www.gsmarena.com/motorola_krzr_k1-1646.php - vidi pod status. :)
Vidio sam da ima korisnika po stranim forumima koji je već imaju....
Od ovih novijih modela W220 samo sto nis nema pa bi izabrao V3i...
Mislim katastrofa, nisi stavil E1k, damn meni je ona najljepsha ;)
imaš izbor ostalo... :) bazirao sam se na novije modele pa.... sorry :)= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Baš ne kužim kak možete glasat za motorolu koju nikad u životu niste vidli uživo. (rizr, maxx,v3xx)
da govorimo o brzini modela i funkcionalnosti, onda bih se u potpunosti složio s tobom, ali ovdje je u pitanju dizajn i ljepota, a to se može suditi po slikama.... :)= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue