kao da zoveš fiksnu... a pretpostavljam da se naknada za fiksnu i dalje plaća T-Comu?= Citat =:
Izvorno postao Crodux
Printable View
kao da zoveš fiksnu... a pretpostavljam da se naknada za fiksnu i dalje plaća T-Comu?= Citat =:
Izvorno postao Crodux
Ne plaća se, jer uopće ne koristiš njihovu infrastrukturu, kužiš?
Svoj kućni uštekaš u Homebox koji bezžično komunicira nadalje...
Mene zanima koja je cijena kada se prekorači 1 GB?
Sa nešto sporijom vezom bih još i mogao živjeti...
Kad zoveš homebox moraš uvijek koristiti predbroj. Bit će zabune kad ljudi počnu prelaziti, a onda ih susjed mora zvati sa 01... :D
Viš', viš', nisam znao za to!
Pa to je veliki minus u glavama prosječnog Rvata, zvat 091 predbroj sa kućnog...
Mislim da je u Njemačkoj to sređeno tako da ostane isti predbroj koji si i inače imao na fiksnoj, samo što ga moraju okretati svi, ne samo oni iz drugih gradova
Oce se to moći jednostavno seliti (između dvije županije) ili će biti vezano za fiksnu adresu?
Mislim da je to za studente povoljnije od mobile carneta za iste pare, samo ako se može ljeti doma seliti!!!
Vjerojatno će biti vezano za određenu baznu stanicu.
Jesi li siguran? Ili se možda računa kao poziv prema mobilnom broju? :-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Mislim, da ne bi možda ti brojevi imati pozivni 091...
Siguran i poprilično sam siguran da neće biti nikakvih obveznih predbrojeva kakve spominjete.= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Ovo je dobra stvar, jedino je zajeb što se ne može koristiti HSDPA.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Koliko ja znam ovi Vip-ovi Homebox-ovi su najnoviji modeli, tako da bi hsdpa trebao raditi. :thumbup:
Bit će vezano uz baznu stanicu.= Citat =:
Izvorno postao Billy_boy
Heh, site im je očito malo u posustao...a i mislim da HSDPA podrška ovisi isključivo ako si u zoni pokrivenosti. Ja nisam ni na HSDPA ni na UMTS, tako da mi je ovo fakat malo bezveze...
Nigdje se ne spominje HSDPA, pa prema tome zaključujem da nije podržan u ovom box-u. Evo, ja sam u HSDPA zoni i da je podržan odmah bih ukinuo fiksni telefon doma, jer doma ne koristim telefon/internet toliko intezivno kao ona poslu.
Da, pretpostavljam...ali postoji nada da će biti nadogradiv...iako to meni ne znači puno, jer nema još HSDPA podrške u mom selcu :)
Da, i to vjerojatno nakon što rasprodaju ove sadašnje boxove :-/= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Znači što...6-7 mjeseci?
Možemo samo gatat :bunny:
Ovo je super stvar. Ako se uzme homebox (150kn) i WiMax ;D (189kn 512/256 flat) ispada puno jeftinije od ovoga što imamo sada
hmm, pa sta postoji vec wimax u hrvatskoj??
Jako mi se svidja.
Opcenito je vip poludio. Prvo promjene cijena pretplatnicima, pa ovo.
Sad jos neko kaze da ce jos nesto predstavit 16.09.
Jedino kaj mi ovo zasad nece zamjenit adsl. 1 giga je premalo.
Ovisi gdje ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Dobar Potez Vip-a.vidjet Cemo Kako Ce To Sve Funkcionirati.
Evo link na opis usluge i detaljan cijenik... http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22312564&idnews=363121 :thumbup: