Naplacivala se, ne znam jesu li je u medjuvremenu ukinuli.
Printable View
Naplacivala se, ne znam jesu li je u medjuvremenu ukinuli.
Naplaćivala se samo na prepaidu, no te tarife već odavno nema na prepaidu, pa tako ni uspostave poziva.= Citat =:
Izvorno postao JBT
meni su isto aktivirali karticu sat vremena nakon sto sam potpisala pretplatu.ali stoji da su lopovi i lazljivci.ali takvi su i vipovci i t-hitlerovci.meni su u vipu naplatili prelazak na drugu tarifu,iako je na netu pisalo da se prva promjena tarife ne naplacuje.pitam zensku u ducanu zakaj, a ona mi kaze da to kaj pise na netu nije tocno.
Koliko je meni poznato T-Mobile ne naplaćuje promjenu tarife.
= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
JA SAM PREZADOVOLJAN S RAČUNOM , KRIVO SI SKUŽIO , NE ŽALIM SE, EJ. :thumbup:
Napokon se u službi našao neko pametniji dakle problem je u tome što tele2 ne aktivira više pretplate,već tip u dučanu i to od 1.9.te da on u dučanu još nije dao zahtjev da mi se broj prebaci,oćito u službi i u mobitel shopovima ima ljudi koji nisu upoznati s pravilima novim,da sam zna i da je u slzužbi bilo normalnijih ljudi rješilo bi se.Neki u službi još nisu upoznati i furaju po starom,a i u dučanima ,sutra idem u alo alo ali šta ako opet bude u službi osoba koja ne zna da tip u dučanu treba aktivirat pretplatu,a ne oni više
Problemi,.problemi,tip u dučanu ručno pošalje njima zahtjev za aktivaciju pretplate i to 2 puta,oni ne dobiju kriv zna se- poštar ,posija papir za aktivaciju,zašto nije kompjutorski e zato što je moja sim kartica stara pa zato neće da prihvati registraciju preko neta.Danas potpisa novi ugovor o pretplati s danom 19 rujna,na novoj sim kartici stara mi je oduzeta,i tip u dučanu kompjutorski poslao zahtjev za aktivaciju,kompjutor prihvatio broj od nove kartice sa starim brojem i tip rekao da će mi se aktivirat u roku od sata,i naravno nije ,a kartica mi oduzeta,nazvao službu sa sestrinog teleta nakon po ure javi se neka Iva i kaže da radi toga šta rade novi sustav rok je od 48 sati,ali da ču dobit za tjedan ili dva zato šta rade novi sustav i dosta je ljudi potpisalo pretplatu.Nije mi jasno kako kod vipa i t-mobilea odmah dobiješ pretplatu koji imaju znatno više korisnika dok kod ovih moraš čekat misec dana,prvo su posijali papire jer su očito smušeni i nesposobni naravno da im je poštar dostavio,sad opet zezaju dva tjedna radi sustava,da sam znao da tamo side nesposobni i arogantni ljudi ne bi im nikad potpisa pretplatu,stvarno su pokvareni,kako nekom u 15 minuta,a meni ni u misec dana,daj molim te znaju da sam kupija jeftino aparat i zato zezaju.Zato ću tražit od tipa u dučanu staru karticu da je koristim dok ovi ne aktiviraju pretplatu,ako ne izbrišu iz kompjutora i zahtjev za registraciju toliko su smušeni da me ni to ne bi začudilo,kao i to da mi za 20 dana aktiviraju na staroj kartici koju sam ostavio u dučanu.Stvarno u tele2 rade nesposobni i smušeni ljudi,možda im je plača mala pa su zato takvi oče da navuku bijes korisnika.RAZOČARAN SAM I UTUČEN GLUPIM TELCIMA TOLIKO DA BI VOLIJA DA IM ODUZMU KONCESIJU ZBOG NESPOSOBNOSTI
Napokon pretplata nakon 15 dana hvala bogu.Došao sam u dučan i rekao da mi pretplata još nije aktivirana,da mi Iva iz službe govori za 15 dana,on nazvao službu i njemu reču za 15 dana a on ispriča stvari koje sam imao oko pretplate i eto uključu me trenutkom oka,nemoram čekat 15 dana zbog radova na mreži.Napad je najbolja obrana,odmah te uključe,znači mogu a zezaju.Ne kažem da je tele2 nepoštena mreža,dapače najmanji su lopovi od svih drugih,ali u službi za korisnike imaju dosta ljudi koji radu protiv teleta,stvarno ako hitno ne promjene spavaće i stave iskusne i poštene ljude nikad ni neče aktivirat MMS i GPRS,a IZGUBIČE KORISNIKE SPAVAČIMA U SLUŽBI KOJIMA SE NE DA RADIT.SMJENITE SPAVAČE IZ SLUŽBE I POSTAVITE ISKUSNE ZNALCE,koiko ih je tek na burzi a rade spavači joj.
ljudi 1 savjet NIKAD UZIMATI PRETPLATU!!!!!!!
???? zasto?= Citat =:
Izvorno postao L.L.
[QUOTE=web]Problemi,.problemi,tip u dučanu ručno pošalje njima zahtjev za aktivaciju pretplate i to 2 puta,oni ne dobiju kriv zna se- poštar ,posija papir za aktivaciju,zašto nije kompjutorski e zato što je moja sim kartica stara pa zato neće da prihvati registraciju preko neta.Danas potpisa novi ugovor o pretplati s danom 19 rujna,na novoj sim kartici stara mi je oduzeta,i tip u dučanu kompjutorski poslao zahtjev za aktivaciju,kompjutor prihvatio broj od nove kartice sa starim brojem i tip rekao da će mi se aktivirat u roku od sata,i naravno nije ,a kartica mi oduzeta,nazvao službu sa sestrinog teleta nakon po ure javi se neka Iva i kaže da radi toga šta rade novi sustav rok je od 48 sati,ali da ču dobit za tjedan ili dva zato šta rade novi sustav i dosta je ljudi potpisalo pretplatu.Nije mi jasno kako kod vipa i t-mobilea odmah dobiješ pretplatu koji imaju znatno više korisnika dok kod ovih moraš čekat misec dana,prvo su posijali papire jer su očito smušeni i nesposobni naravno da im je poštar dostavio,sad opet zezaju dva tjedna radi sustava,da sam znao da tamo side nesposobni i arogantni ljudi ne bi im nikad potpisa pretplatu,stvarno su pokvareni,kako nekom u 15 minuta,a meni ni u misec dana,daj molim te znaju da sam kupija jeftino aparat i zato zezaju.Zato ću tražit od tipa u dučanu staru karticu da je koristim dok ovi ne aktiviraju pretplatu,ako ne izbrišu iz kompjutora i zahtjev za registraciju toliko su smušeni da me ni to ne bi začudilo,kao i to da mi za 20 dana aktiviraju na staroj kartici koju sam ostavio u dučanu.Stvarno u tele2 rade nesposobni i smušeni ljudi,možda im je plača mala pa su zato takvi oče da navuku bijes korisnika.RAZOČARAN SAM I UTUČEN GLUPIM TELCIMA TOLIKO DA BI VOLIJA DA IM ODUZMU KONCESIJU ZBOG NESPOSOBNOSTI
Napokon pretplata nakon 15 dana hvala bogu.Došao sam u dučan i rekao da mi pretplata još nije aktivirana,da mi Iva iz službe govori za 15 dana,on nazvao službu i njemu reču za 15 dana a on ispriča stvari koje sam imao oko pretplate i eto uključu me trenutkom oka,nemoram čekat 15 dana zbog radova na mreži.Napad je najbolja obrana,odmah te uključe,znači mogu a zezaju.Ne kažem da je tele2 nepoštena mreža,dapače najmanji su lopovi od svih drugih,ali u službi za korisnike imaju dosta ljudi koji radu protiv teleta,stvarno ako hitno ne promjene spavaće i stave iskusne i poštene ljude nikad ni neče aktivirat MMS i GPRS,a IZGUBIČE KORISNIKE SPAVAČIMA U SLUŽBI KOJIMA SE NE DA RADIT.SMJENITE SPAVAČE IZ SLUŽBE I POSTAVITE ISKUSNE ZNALCE,koiko ih je tek na burzi a rade spavači joj
Pa mogao je zahtjev poslat recimo fax-om.Možda bi prije stigao :bunny: :bunny:
;D
@web: neorganiziranost , neznanje i nikakva motiviranost za radom zbog katastrofalno niskih plaća........
Savjet dana, definitivno :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao L.L.
ja ne razumijem ljude koji imaju prepaid... svako malo moras kupovat bon i pazit da ne ostanes bez love na racunu.... mislim..
ovo za tele2 pretplatu razumijem , jer sam cuo dosta ljudi koji imaju nekih poteskoca, ali isto tako i dosta ljudi je zadovoljno (npr. moj stari koji ju ima od prvog dana i kaze - kakva je i za koga je , Dobra je :)
pretplata kao takva nije losa stvar , ali ja nakon 1.5god. u t-mobile sam ju raskinuo i radije sam na bonovima sad , nekak mi je novcanik puniji otad i lakse mijenjam aparate .
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa ja rade ostanem bez love na mobitelu..nego da samo zovem ,pisem poruke bez ogranjicenja..i onda kada dode racun :creep: :creep: ..cijela placa ode u racun...a ovako imas granicu,trosis dok mozes!! u biti i jedno i drugo imaju svoje pozitivne i negativne strane!! kod pretplate je dobro sto recimo da ti se nesto desi uvijek mozes zvati,zamisli da nemas nista na racunu..nemozes zvati nemozes nista!!!
Nekad je stvar i u zastiti privatnosti:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ja ne kužim ljude koji se ne mogu kontrolirati, koji uzmu mobitel i telefoniraju i da u tim trenucima ne kontaju da to KOŠTA... A onda se čude i sblažnjavaju kad račun stigne... Mobitel mi služi da se čujem s nekim na kratko ili najčešće zbog nekog dogovora ili pitanja... Sigurno ga neću koristiti za trkeljanje... I sad smo otišli u off...= Citat =:
Izvorno postao christina
a zašto svi stavljate karticu u mob tek kad izađete iz dućana,a ne u dućanu? :))))))))
preplata je dobra za one koji je znaju iskoristiti ja sam isto bio protiv dok nisam probao a kad je sam placas onda najbolje znas koliko ces trositi a sa teletom sam ful zadovoljan
ja samo znam da kada bi ja imala pretplatu da bi bez veze zvala ovog,onog,minutu..dvije..i da bi se nakraju mjeseca nakupio racun jaaakooo velik..jer nemam granice kada znam da mogu zvati koliko hocu.. i jos bi se na kraju cudila..pa koga sam ja to zvala toliko da mi je dosao racun tako velik!! :evil: bolji su mi bonovi... :licklips:
potpis...ako se nemozes kontrolirat onda i na prepaidu radis veliki 'racun' samo sto svako malo kupujes bonove pa nisi svjestan= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Opet problemi s teletom,krađa računa na pretplatu.U subotu oko 23 h posaljem sms tpo na 88o i pokaže stanje 20.49 kn,točno,u nedjelju navečer isto ali se pojavi možeš jednom u danu,al problem je šta tijekom nedjelje nisam niti jedan put poslao poruku,a oni da jesam,koji lažovi.Nazovem službu i ona nakon detaljnog ispitivanja,kad si i di rođen kaže 38 kuna,ja protestiram preko 28 kn ne može nikako,pitam ju koje sam brojeve zvao u nedjelju ona reče koje i da to iznosi 7.5 kn,kažem da je to 28,a ne 38 ona da taj prekjučerašnji tpo nije točan,pitam kako nije kad je,jer sve pozive i poruke sačuvan i računam da me ne zakinu i točan je,a ovi od 38 je čista krađa 10 kuna,kaže vidit ću kad dobijem ispis pa da se žalim,bojim se da če nadodavat brojeve i ure jer to su lopovi gori i od vipa
hoces rec da se na teletu moze povjeravati racun samo JEDNOM U DANU????ajme meni koja glupost...
mislim da nema potrebe za fantazijama. Na koju foru bi dodavali brojeve.= Citat =:
Izvorno postao web
U T-mobilu možeš pregledavati neograničeno, ali pregled računa uvijek kasni nekoliko dana.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Evo danas je 25.9.: preko sms-a mi javlja koliko sam potrošio do 23.9., a preko pregleda računa online mi javlja koliko sam potrošio do 18.9.
Kao da imaju 10 milijuna korisnika, pa im sve kasni :rolleyes: