prije ce pasti iz ruke veliki uredjaj nego mali i neznam sada u cemu je problem, sada je lose da je uredjaj mali...neki ljudi nikada zadovoljni
Printable View
prije ce pasti iz ruke veliki uredjaj nego mali i neznam sada u cemu je problem, sada je lose da je uredjaj mali...neki ljudi nikada zadovoljni
E, vidite, meni ovo nikad neće biti jasno;kod nas iPod Video 30GB dođe 2700kn, a u Americi 80GB 2000kn. Katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Sva sreća da mi frend ide na Floridu u prosincu, možda se ponovim;)
svaka roba ima svog kupca
Pitanje:
Evo ti odgovor:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
:thumbup: ...nemre nikako bit tanji od 5 mm= Citat =:
Izvorno postao sodom
MAtična pločica minimalno 1 mm... display minimalno 1 mm ...kućište naprijed i odozada 1 + 1 mm ... i još neka glupost ili čip i to ti je to...
Jedino ak ne izume nešto hologramski :thumbup:
Ja sam inče mislila da su to milimetri. A kolko je onda moj nano debeo?
uzmi šubler i mjeri ili se počni služit internetom ;)
Svaka čast marketingu iPOD-a! Taj je player postao sinonim za mp3 svirače. Ali mislim da su im cijene prepaprene. Vidio sam no-name playera tj. playera nekih slabo poznatih proizvođača koji su odlično napravljeni i za manje novca nude iste ili čak veće mogućnosti. Jedino što često dolaze s lošim slušalicama. Ali iPOD je šminka,moram priznat da lijepo izgleda i privlači poglede. Vjerojatno bih i sam došao u iskušenje da si uzmem jednog,da već nemam Creative Zen micro:) (isto su im prepaprene cijene) ali eto,brand se plaća.
Gle, meni 2000kn za player sa 80GB HDDom nije papreno. Poanta je u tome da su cijene paprene u Hrvatskoj, gdje naši uvoznici nabijaju cijene ko hijene. Ista je stvar s Nokijinim mobitelima.= Citat =:
Izvorno postao blueled
Uostalom, mislim da Mobis treba uništiti.
Odlično ful me nasmijalo, nadam se da nisi slučajno ovako napisao :)= Citat =:
Izvorno postao marko6630
;D= Citat =:
Izvorno postao atlantique
Slobodan prijevod ovoga; ceterum censeo Carthaginem esse delendam, čak razmišljam da, kao i Katon, svaki post sa time završim....
Sve više mislim da bi bilo glupo ne iskoristit priliku kad mi frend ide u Ameriku, pa ću si uzet ovoga od 80GB...
Slažem se da kod nas nabijaju cijene, i moj Zen je bio jako skup - približno kao i iPOD istog kapaciteta. To rade zato što se kod nas odlično prodaje sve s imenom(iako u dosta slučajeva ime uistinu znači kvalitetu i često su uređaji zaista bolji od no-name konkurencije) ali isto tako mnogi uređaji imaju prevelike cijene. Što se tiče flash playera zaista ima no-name primjeraka koji vrijede svake kune i nisu ništa lošiji od znatno skupljih Apple i Creative pandana. "Krivi" su kupci jer su za neki brand spremni platiti nerealnu cijenu - ne mislim ovdje na iPOD nego općenito - nadovezujem se na komentar za mobis i Nokiu - telefoni su odlični,ali uvoznik ima prevelike cijene,to s Nokiom je kod nas kao i sa VW-om kod automobila - drže odlično cijenu i rabljeni su puno sluplji od automobila iste klase i kvalitete drugih marki.