za 3,5 kuna nemožeš gledat komponente,kupi takav box ala sony , lg i uživaj.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Printable View
za 3,5 kuna nemožeš gledat komponente,kupi takav box ala sony , lg i uživaj.= Citat =:
Da, al je stvar da ću dobit DVD recorder koji nema u sebi ugrađen prikljkučak za 5.1...dosad nema niti jedan...
Zato mi treba reciever posebno i hoću kvalitetnije od onih zvučnike, nevolim kreštavo...
ne shvačam ovu rečenicu uopče= Citat =:
što se tiče zvučnika u boxu dobiješ sve. što skuplji box to "kvalitetniji" plastičnjaci
Kak ne kužiš... DVD, koji može snimat sa HDD od 80 GB...on iza nema priključke za soround, samo za spajanje na TV. ...bar ja nisam vidio niti jedan na koji se mogu zvučnici spojit
Pa naravno da nema, on nema pojačalo u sebi, već samo neki izlaz za zvuk (optički ili analogni) koji se onda priključuje u pojačalo/receiver.
kako si sad uspio preskočit na dvd recorder sa recievera i zvučnika?!
naravno da nema priključke za zvučnike na sebi jel u sebi nema pojačalo,zato imaš odvojeni reciever na kojeg češ spojit zvučnike i svi imputi bilo dvd,cd vhs,md ili ikakav sličan če se kopčat na njega,zato pobogu i služi reciever,a pored toga ima dekodere za različite zvučne standarde -gdje dekodira signale iz imputa i pušta ih van..još jednom,odi u neki dučan i reci da želiš gotov komplet za 3,5 k kuna.
Pa nisam ja skočio, nego samo objašnjavam, ja sve shvaćam to...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Treba se kupit tri različite odvojene stvari i to je to...
Ajde može CLOSE... preduboko smo ušli
Cilj mi je uz taj DVD nabavit reciever (neki normalan za malo kuna) i malo bolje zvučnike od onih šta se inače dobiju sa kućnim kinom. I to je to...
uredu :closed: