Da se kod nas pojavi OVAJ Sharp, mislim da bih ga odmah išao kupiti...savršenstvo dizajna i funkcionalnosti spojeno u kvalitetno napravljen uređaj :thumbup:
Printable View
Da se kod nas pojavi OVAJ Sharp, mislim da bih ga odmah išao kupiti...savršenstvo dizajna i funkcionalnosti spojeno u kvalitetno napravljen uređaj :thumbup:
Kao model bih izdvojio VK Mobile VK2020, da ga vidim negdje u trgovini vjerojatno bih ga kupio.
Imao sam Sharp GX30 i ostao sam jako razocaran, malo funkcija, beskoristan BT i opcenito bezvezan mobitel.
Osobno bi htio vidjeti Samsung i320 i i300x, Motorolu Q, Neonode i neke starije HTC-ove smartphoneove koji bi se izvrsno prodavali, narod zeli jeftin smartphone...
Vi svi isticete veliku kvalitetu sharpa koju ja necu negirat ali od brata cura ima sharpa gx10 i sav se ogulio.Je da ga ima 4 god ali ne stoji tvrdnja da se ne guli.
aha,imao sam i ja n80,koja dođe skoro 6k u dučanu,a počela se guliti nakon tj. dana,a ovaj nakon 4 god,pa povuci neku paralelu...:thumbup:
Mulder nas je podsjetio i na Philips koji je svojevremeno imao vrhunske mobove (lud sam bio za onim kojem se izvlačio mikrofon, več sam i zaboravio kak se zove..) a i dalje proizvode mobove a jako malo se piše o njima
svih modela vrijednijih spomena ima na hrvatskom trzistu,samo treba imat novaca to pratit,sto naravno malo tko ima:-/
Ne bih se slozio da ima svih modela kod nas a da treba love...
Mnogi modeli uopce ne dolaze jer preprodavacima nisu zanimljivi jer ne mogu puno zaraditi, a nama korisnicima bi super dosli...
Tako da stoji da ima puno modela jako dobrih i ne previse skupih, ali nazalost nema ih kod nas...
Prava steta...
Meni se bas svidja i300...
nabavi mi sharp 904 i dajemlove koliko je potrebno,bilokoji od vas dvoje:thumbup:
neki dan frend iz JAmerike došo i donio prospekte . Između ostalog (a toga je puno) ima finih HP laptopa za 450 $ i Toshibinih satelita (laptop) za 550 $. Al štaćeš kad nisu tu, tu su takvi po 12000 kuna.
Ja bi ovoooooo: http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
Zasto to T-mobile dofura kako je i Compacta može i ovo. Predobra stvar a tako mali
i ovo... http://www.gsmarena.com/neonode_n1m-1137.php
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Eeee, to bi i ja :king: Potpiso bi i pretplatnički ugovor na dvije godine u T-mobu ili vipu za to.
općenito je u nas jako slaba raznolikost, vrti se sve oko 4 marke i to je to. operateri jednostavno kao da ne žele surađivati sa ostalima. Sharp je marka s kojom vodafone surađuje, a eto kod nas VIP nije još uveo tu marku u ponudu. A sharp je po kvaliteti daleko iznad svih, najskuplji modeli ovih proizvođača koje tu imamo pored Sharp 3G modela u ruci djeluju kao igračke. Isto tako pohvaljujem kvalitetu izrade NEC-a, on me oduševio.
Sagem je recimo marka koja ima široku lepezu modela, a kod nas se pojavi jedan model svake 4 godine... Isto tako i Alcatel od tih EU proizvođača, serije E i C su zbilja OK. Tako, naglasak na Sharpu i malo povećati ponudu Sagem i Alcatel modela, ako ništa, barem da se razbija ova monotonija u ponudama. Tržište kod nas zbilja guta uređaje, tako da ne smatram da bi bio neki gubitak dovesti te "egzotičnije" proizvođače
bravo inovator o tome ja pričam...e da mi je nači sharp 903 sad dok imam love:-/
evo zao mi je sto se kasno ukljucujem o raspravu o sharpu,imao sam jedno vrijeme gx10,samo cu reci da je to bio prejeben mob za svoje vrijeme.A sto se tice nabavljanja imam stari moby, 2 godine negdje i iza ima za sharp broj gdje bi se kakti mogao nabaviti....sam je fora u tome kaj je broj bio mobilni
Ako nekoga zanima mogu staviti broj moba koji se nalazio,sam velim ipak je to bilo prije 2 godine a najvjerojatnije je to bio neko ko ga nabavlja vani i uvozi...
I ja bi htio vidjeti 2 gore navedena modela u našim dućanima u Hrv...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
jedan čovjek koji ima privatni servis u varaždinu, prodavao je i300x po 4.500kn= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Još jedan odgovor na ovo pitanje.
Da odem u dućan svog operatera koji me ne pljačka kao sada, a u vitrinama ovo:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...pparecchi.html
Pise da su ti mobiteli sam za Japansko trziste:evil:
ja sam imao sharp gx 30.....sta da kazem jednostavno mob je bio predobar...
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_v900-2418.php ,jedan od onih kojih bi probao