Danas u 22 sata na rtl-u dokumentarac o avionu koji nije stigao na cilj(twin towers)
Evo ga
Printable View
Danas u 22 sata na rtl-u dokumentarac o avionu koji nije stigao na cilj(twin towers)
Evo ga
:D Sori,odsad samo jednoznačne rečenice.= Citat =:
Izvorno postao andrija
A što se tiče napada na Iran...generalno sam protiv toga,jer je licemjerno od strane Amera i Zapadnih sila da uz izgovor širenja demokracije i mira u svijetu,napadaju zemlju zbog nafte,zbog kočenja Kine...zbog nekih svojih interesnih ciljeva. Širenje mira pomoću rata mi nikako ne sjeda.Preventivni rat,isto. Vidim kako su donijeli mir u Irak. Huškaju Iračane jedne na druge,svaki dan tamo pogine stotine ljudi. A oni zasjeli na naftna polja i yebe im se živo. :D
Al opet...mogu ih i napast. Ionako su ti Arapi i Iranci preblesavi da sami urede svoju državu,omoguće sebi obrazovanje i ugodan život. Sjede na gomila ma nafte,od prodaje koje novac ide u šeikove kolekcije Ferrarija i zlatne wc školjke,a oni žive od par $ dnevno. Rokaaaaaaaaaaj
Sve u svemu,zaboli me, glavno da Sanader drži Eurosuper 95 na 8.00 kn. :D
= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Oho, nisam znao da nam se iza nadimka 'Bronth' krije kombinacija inžinjera zračnog prometa i inžinjera građevine.
Okani se zavjera.
ja samo kažem što sam vidio na dokumentarcu..= Citat =:
Izvorno postao marko6630
a i nekako mi je čudno sve to..
ako budem imao prilike, možda uploadam, ima oko 200MB i traje 2 sata..
Zašto pričaš gluposti kad nisi upućen :jehon:= Citat =:
Izvorno postao niten
Većina arapskih država živi pod nekim oblikom poludiktature ili vječnog predsjednika. A i ne ide im baš najbolje ekonomski. Tu ne ulazi od amera financiran Maroko i neke sitne kraljevine. Al objasni kad si upućen.
:skull: http://en.wikipedia.org/wiki/Iran= Citat =:
Izvorno postao niten
pročitao sam da je bin ladenu u planu izvršiti teroristički napad na Hr do 2020. god,tako stoji u njihovom terorističkom planu koji su objavili mislim,pitam se sada dali bi svi vi podržali busha u namjeri da ga kokne,pusti sad naftu...
:rifle: bin laden:angel: :klap:
bi,ali treba i busha glupog koknut
nek on prvo bin ladena makne,pa ćemo se dog....:angel:
Bin Laden je posljedica, a američko-izraelska politika je uzrok. Prvo otkloniti uzrok, a posljedica će sama nestati.
e s ovim se ja itekako slažem. [uz opasku da bi također trebalo roknut atomsku bombu na dotični kontinent i ponovo uzgajat duhan, kukuruz i krumpir]= Citat =:
Izvorno postao ira
ne možeš to tako reči,onda bi se i hitler mogao opravdati jer on je htio zrušiti kolonijalni sustav,što je i uspio,a njegovi zločini su posljedica..= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
šta smo mi skrivili njima da smo im na popisu terorističkog plana...kakv smo im dali uzrok,budem vido kad zruše zgradu pored tebe,dal češ reči,pustiti ih,oni su jako dobri ljudi,mi smo krivi...
Pa Bush i nije toliko bitan, on je samo figura, time što činjenica da je malouman samo olakšava posao. Američka osvajačka politika i planovi postoje daleko ranije od Busha. Jedan od njihovih planova koji su odradili, a kojeg smo osjetili na svojoj koži je raspad Jugoslavije, znate ono podjeli pa vladaj, tako je i kod nas jedna od najviših instanci američka ambasada, pa jednostavno nesmijemo reći "ne" na neke stvari jer smo ucijenjeni. Mi smo tako postali mala (teritorijalno, međunarodno, vojno i gospodarski) banana te smo, postali robom međunarodnih financijskih institucija, tako da drugi gospodare nama, a mi smo tu da "crnčimo i beremo pamuk" (ako nemoš na jugu, moš vamo).
Dalje, Osama bin Laden (bio) i njegova obitelj su multimilijarderi, to je iznimno zanimljivo. Nepodržavam ubijanje nedužnih civila, ali zar nije upravo to ono što rade Amerika, Izrael i njihovi saveznici, zašto se njih neosuđuje na isti način? Dakle, nebi podržao Busha u ničemu! A što smo im skrivili smogovac pa recimo postrojbe u Afganistanu (ima naravno toga još, ali ovo je recimo očito).
ne podržavam ni ja,da se razumijemo,nikako previše je tu kompleksnih stvari koje ne razumijem i cijela ta politika ide jako duboko do kuda je nemam uvid u informacije,ali kažem da smo na njihovo terorističom planu do 2020god i to me nimalo ne oduševljava,ono tak sad hodaju po svijetu i u ime alaha i muhameda ubijaju sve živo...a obitelji samoubojica bivaju bogato nagrađene i zbrinute do kraja života...
ovako ameri su dobili sto su zasluzili uopce mi nije zao toga sto su oni izgubili ta dva tornja... Koliko su oni neduznih civila pobili u iraku ? Njihovih 3000 mrtvih je NISTA prema onome sta su oni napravili razorili citave gradove pobili masu nevinih na izliku nuklearnog oruzja kojega NIGDJE nije bilo.
Da se mene pita radje bi da ostali dotuku amere nego oni njih jer najgori sljam na zemlji su ti amerikanci... I ljudi koji opravdavaju njihovu politiku mi uopce nisu jasni, jer to nije rat protiv terorizam vec rat za naftu.... jednog dana bi se i nama moglo dogoditi da ameri bas kod nas nadju teroriste i pocnu gaziti Hrvatsku naravno nakon godinu dana uzmu i izvoze nasu vodu jer je mi imamo a oni nemaju....
Čuj,ja sam tamo živio par godina pa otprilike znam kako se tamo živi. Ti čitaš wikipediju. :skull: Al istina,Iranu ne ide loše ekonomski u zadnje vrijeme i ne bi volio da ih napadnu kao što sam već rekao. Samo sam pokazao da za mene postoji i druga strana.= Citat =:
Izvorno postao jay
i opet se slazemo= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ribica tornjevi su bili prije svega toga u iraku...+i upravo sad govorim da samo na planu da nas teroristički napadnu bin laden i njegovi momci,plan je prikazan svima kao upozorenje,kaj kada počnu bacati bombe na zg,ti buš oteo avijon i u pentagon se zaletio da pogodim...= Citat =:
Izvorno postao Codiac
kako ti ne može biti žao tih ljudi u tornjevima,onda si isti kao i neki terorista,meni je npr. žao nedužnih civila u iraku...ti znači jedno zlo podržavaš a ,onda si isti kao i dr. strana samo sa dr. ciljem i interesima...
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
znaci moramo se nac do 2020.god valjda bus nasao vremena ;D (sala)
daj ti teroristi fakat su bolesni,ja ne kuzim te ljude...kak bi njima bilo da se mi pocnemo u nih zaletavat?! :retard:
zbog njih ce 3. svj rat izbit sto posto....a i nebi nis dobili da ube vodu,vec oni imaju dogovorenog drugog vodu i tako u nedogled....ja bi ih sve takvog uvjerenja pobila...
To si pročitao u Večernjem, najvećem hrvatskom smeću od novina. Na tvom mjestu bih to uzeo sa rezervom. Poanta (jako glupog i površnog) članka je bila da je Bosna (u stanju u kakvom je danas) podložna infiltraciji islamskih ekstremista iz arapskih zemalja (vahabiti i sl.), te da će koristiti Bosnu kao svojevrsni 'base of operations' za napade po Zapadnoj Europi, a ne po Hrvatskoj. Naslov je bio totalno izvučen iz konteksta. Živjelo novinarstvo i polupismena senzacionalistička novinarska škrabala.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Njihov um ne mogu dokućiti ni skužiti vodeći svjetski psiholozi. To je nešto "iznad" svega i za što su oni spremni umrijeti. Mi na Zapadu pogotovo ih ne možemo skužiti jer, ne znam kako da se izrazim, valjda nemamo takav "sklop".= Citat =:
Izvorno postao mala
Što se točno dogodilo na jučerašnji dan prije 5 godina, valjda će povijest jednom dokazati, ali u svakom slučaju je užasno!
Baš sam danas kupio dokumantarac National Geographica koji prati BinLadena još od 80-ih godina, ali i čitavu terorističku mrežu.
Njihovo je vjerovanje, da takvom smrću zaslužuju nagradu na "nebu", gdje ih čeka, pazi ovo, 72 djevice!!!
ma to su za mene ljudi sa veikim psihickim problemima i bez karaktera....
:retard:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ako išta imaju, imaju karakter i uvjerenja.
kako netko tko za takvim bolesnim umovima ide moze imat karaktera??:-/
da im kazes baci se pod vlak on bi to napravio jer ga je taj glvni krivo (za njega pravo) uputio,za mene su to ljudi bez karaktera...