i recimi.... cyb, kolika ce ti bit mj pretplata?
Printable View
Uzeo sam onu najslabiju verziju i pretplata mi je 129 kn bez PDV-a jel ide preko firme. I prva dva obračunska razdoblja skidam koliko hoću tj. bez ograničenja. Ta ponuda vrijedi samo do 1.6= Citat =:
Poslao: flOorKilla
cyber, na koju foru imas 700kbs???
To je satelitski downlink. Jednosmjerna veza. Surfam običnim modemom i downloadam satelitom. A to mi više nije u funkciji jel sam potrošio promet i čekam ADSL= Citat =:
Poslao: Brunek
cyber, na koju foru imas 700kbs???
ne kužim, kak to napraviš daj cyber, more information
www.antene.tv
Firma od jednog frenda od mog starog. Tamo ti sve piše.
Evo stigao ADSL. Sad ga montiraju. JUPI :jump:
ISDN;)
56k (nažalost....)
Preskup je ta adsl! Za skidat divx film 20kn a kupis ga sa dostavom za 6kn?
Pa kod nas ADSL ni nije za download filmova. Ja kad sam imao besplatan download nije mi se to dalo skidati. Puno brže i efikasnije je nafučiti film nego se zahebavati sa downloadom= Citat =:
Izvorno postao kresoml
A za sta onda sluzi? Da mozes reci ja imam ADSL, vidi mene?
Daj čitaj malo ostale teme. Ne da mi se stalno ponavljati
Kazu da je kabelski int. bolji od dsl-a jer platis 170 i skidas neograniceno
Sve je to lijepo i krasno samo što kad je malo lošije vrijeme ili kada je spojeno više ljudi brzina drastično pada. I još je DCM ukinuo mogučnost korištenja P2P programa.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
kako mislis kad je vrijeme losije brzina pada...?
+ to sto se za kablovski trebaju uvodit kablovi to kod mene nece nikad
to mi je tako svejedno za 170kn mogu skidat neograniceno,ono sto zelim skinuti stavim preko noci da skida i platim samo 170kn mj.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
dok na adslu imas ogranicenje na 500mb
koja firma omogucuje kabelsku vezu za 170kn mjesecno?
DCM nudi kabelski internet koji je još jako slabo rasprostranjen. A ko god ga je imao nitko nije bio zadovoljan. Par frendova je to imalo i odustalo od toga= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Nisu bili zadovljni brzinom...a meni i nije toliko vazna brzina koliko cijena...to znaci da npr. cijeli mjesec surfam 24h dnevno platim samo 170kn bez obzira koliko sam mb sinuo(gb;))
ja sam oustao od maxadsl. isdn + carnet rulz!
@cyberphere
fala na infu, pogledati cu malo ;)
Koje je sad olakšanje kad sam došao u zagreb. U virovitici sam se mučio sa modemom koji je bio tako šugav da mi je veza pucala svakih 5-6 minuta. Užaš
samo da je jeftiniji taj adsl ili kabelska...