dobro kaze celavi,bas ih je obojicu napenalio. svaka cast mirko
sad jos samo fjodora ;)
Printable View
dobro kaze celavi,bas ih je obojicu napenalio. svaka cast mirko
sad jos samo fjodora ;)
Kako se samo prošetao finalnim turnirom!
Ajmo Mirko, Fedor you're next!:king:
ako ovakav mirko i bude protiv fedora,šanse su mu velike,jako velike,odlično odrađeno finale,bez i jedne greške,baš je kao prvak izgledao,opet ima onaj pogled......
barnet se pokazao kao veliki borac i njemu skidam kapu,a što se tiče silve,jedav čekam snimku konferencije na novinare poslije meča...:thumbup:
za sve koji nisu gledali-snimke meceva
mirko vs. wand (55MB)
http://www.sendspace.com/file/6ca62r
mirko vs. barnett (45MB)
http://www.sendspace.com/file/wfh6e7
uzivajte
mirko je car :thumbup: :jump: :hrv:
ovaj drugi se ne moze skinuti= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
pricekaj malo,previse ljudi skida od jednom. probaj kasnije
jedino mi je žao onog udarca šta je dobio iznad arkade... baš je bez veze prokrvario, a čini mi se da nije baš bio jak udarac. više ga je okrznio. valjda ga je zakačio i oderao kožu... nasty :D
to je bio hematom iz prvog meča koji je puknuo na dobro plasirani barnetov udarac...
da, ovaj ga je u prvoj borbi načeo, pa ga je ovaj dokrajčio. a nema veze!prebolit će sa "psihologom" od 20 milijuna jena (300 000 dolara) ;D;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ma kakvo prebolijevanje, njemu je to suvenir ;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
sveukupno je 450.000 tisuća dolara zaradio:thumbup:
ma ebes ti te pare kad pol tog bi trebo dat za operacije da te zravnaju nakon borbe :notooth:
lijepa svotica ,mirko svaka cast ;)
premalo love za takvo nešta...puno premalo..
s ovime se slažem i potpisujem!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ma uopce nije lova bitna, jel ko vidio da je bio sretan kad je primio kupon? Samo kaj ga nije bacio sastrane, al zato je zaplako kad je pojas dobio...yebesh pare...
pa je,ali za mene to nije nikakav sport..ne volim to gledat,bojim se zapravo na neki nacin :(
ali da je premalo,je istina... :)
pa da jebeš pare dok je pobijedio,ali svejedno se izlaže puno večem rizku nego boksači pa oni zarađuju 10x više para,to sam i malo rekao kad se radi o borbama za svj prvaka u apsolutnoj kategoriji...= Citat =:
Izvorno postao user_name
lova je itekak bitna,zato je i mirko jedini tražio i da mu se drugi meč plati...rizik je uvijek tu,ovaj ga može poslati u invalidska kolica za 150.000 po meču ,premalo...
mala:onaj tko kaže da to nije sport ili se ne bavi borilački sportom ili se boji,nema boljeg osječaja nego nokautirati nekoga i čuti da cijeli dvorana se dere tvoje ime,brijem da je heben osječaj biti najbolji na svijetu u šori i svaki muškarac bi dao kosu za,ja znam da ja jesam...;D
pa trenirala sam ja kung fu i jos neki al neznam kak se pise (te-kvan-do heheh) :) pa strah me gledat kad se neko sora ,bilo vani ili u ringu....
kung fu nema veze žive sa ovim,to sam u filmovima prolazi,a o tae-kwan dou da ni ne pričam...ne bi htio možda uvrijediti nekog na forumu;D
Fala,kiki:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Da, to je istina, al to je ista stvar ko sa nogometom i rukometom...u nogometu je uvijek lova, kolko god je (meni) zanimljivije gledat rukomet i bez ozira na to sta su nam rukometasi u rukometu sto puta bolji nego nogometasi u nogometu...tak je valjda sva lova u boksu bez obzira na rizik. A sta ces...:dunno:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
fućkaj pare..ja se još prisječam onog japanca...kaj je najavljivao s onom čupom i onom bradom....