ajde dobro, onda ću ga uzet, nadam se da se neću zaj...:spin:= Citat =:
Izvorno postao Bee
Printable View
ajde dobro, onda ću ga uzet, nadam se da se neću zaj...:spin:= Citat =:
Izvorno postao Bee
Bee hvala puno spasio si me ostao bih bez playera da nije bilo tebe:thumbup:
da te pitam bee, dali mozes pregledavati foldere dok pjesme sviraju? recimo da zelis odabrati pjesmu u drugom folderu dok ona prijasnja jos svira u pozadini ili mozes pregledavati slike ili igrati igre dok pjesme sviraju...
inace kakav je player po brzini? onako spor je ili je dosta 'okretan'?
TNX...
kakva je plastika, dali škripi??:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao xtr3m3
Ne može, treba prvo pauzirati jer dok svira pjesma botunići imaju druge funkcije.= Citat =:
Izvorno postao xtr3m3
BTW Ne možeš direktno birati pjesmu unutar foldera, nego kad uđeš u folder treba micat jednu po jednu, kao što piše i u reviewu.
Player je "onako spor" pri prebacivanju s pjesme na pjesmu (treba oko sekunde), inace je ok.= Citat =:
Izvorno postao xtr3m3
..ajde bee ostavi msn da se cujemo uvezi playera...
jel onda svaka pocne svirati pa moras stiskati next ili kako?= Citat =:
Izvorno postao Bee
ms je smeće od robe!
jesi imao kad MS mp3/4 player ?
imala moja frendica prvo mp3 kojeg je bacila od silnih tipfelera, pa onda mp4 koji se smrzava, gasi se raspada se i sl...= Citat =:
Izvorno postao marq
vjeruj mi ms je smeće!
pa sad kako hoćeš... ima puno kvalitetnijih playera...
i ja sam se opekao na ms... imam tastaturu koja je izgledala na prvi pogled predobro... evo sada šteka i gule se tipke LOL
...koliko je star taj super talent...koliko ga imas..???
nešto manje od godinu dana....
..sta je toliko star???LOL.....ja mislio ima 3 mjeseca...sta onaj od 2 gb....lol...od msa su noviji oko 3 mjeseca...ovi 402 i 403...
to kaj njemu ne valja MSI to neznači da drugome neće valjat:thumbup:
ja sam baš pročitao da je MS 403 sasvim solidan uređaj i opravdava svoju cijenu
pročitao????= Citat =:
Izvorno postao marq
aj ga kupi, pa ćeš ga kasnije skupljat kak se raspada jeftina plastika...
a čuj na ljeto ga možeš topiti na suncu pa modeliraš kakav oćeš dizajn ;D
ms je smeće!
jesi ti pročitao review od ove teme i poruke od autora teme??????!!
on kaže da je player dobar!:thumbup:
Sada imam taj MP4 nesto vise od 2 mjeseca i jos uvijek radi kao prvi dan, bez ikakvih problema (ocekivano), uostalom ima godinu dana garancije.
Ne znam kakvi su ostali MS artikli, ali ako zelite jeftin, a dobar player (i mozete prec preko mana navedenih u recenziji) ovo je sasvim zadovoljavajuci izbor. Ako zelite nesto vrhunsko, a imate koju tisucu kuna vise ima puno boljih i (vjerojatno) kvalitetnijih playera.
@bollocks
Skoro. :)
Ako stavis pauzu nece pocet svirat, ali ce pjesmu svejedno 'ucitat' tako da je spremna na playback, ako okrenes pjesmu dok svira naravno da ce pocet svirat iduca :bunny:
= Citat =:
Izvorno postao Bee
Ovako društvo vidim da ste se raspisali podosta o ovoj temi.Ja sam isto kupio taj uređaj prije 6 mjeseci i nemam nikakvih zamjerki.Garancija mu je 12 mj. a koristim ga svakodnevno barem 4-5sati dnevno.Radi se o ovome jačem od 2 GB.Ako ćemo gledat na detalje ko kako radi,koliko je brzi,foldere i sl. za te novce nećemo naći ništa slićno.A ako netko voli dobar mp3 za to će ga daleko više platiti.Je da nije neka marka ali danas se tehnika bazira manje više na istome sistemu sklapanja uređaja bilo kakvoga.Samo je stvar plaćanja marke a kad ekipa kaže to je Panasonic pa šta ni on nije više šta je bio jer sam se opekao na masu marka modela od tv za 5-6 tisuća kuna i nakon 4mj. frka..Zato mislim da je ovaj mp3 za prosječnog korisnika o.k.
Ko voli nek izvoli!!!
cao...:thumbup:
ha čuj ja samo iznosim svoje iskustvo... sad kako ti hoćeš to uzet :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marq
...pa kad su izasli ti playeri.....koliko su stari jer mi je tip rekao u ducanu ko 4 mjeseca mp403 i 404
ta dva su stara toliko koliko ti je lik rekao +/- mjesec dana= Citat =:
Izvorno postao dj.JuRe
evo došla su dva nova player-a iz MS Industrial-a:licklips:
MP4 PLAYER
STAR MP - 405
• MP4 podržava video formate: MTV, AMV, MP1,
MP2, MP3, WMA, WMV, WAV, DRM 9, AVI
• pohrana i pregled pohranjenih fotografija
• pohrana filmova i gledanje snimljenih filmova
(podržava amv i wmv format)
• čita E - Book tekst fileove
• 1.8’’ TFT display • FM radio, igre
• Digitalni snimač glasa(diktafon)
• punjiva li - on baterija • USB prenosiva
memorija za pohranu podataka
1GB=559kn
2GB=719kn
http://i16.tinypic.com/2lmqlgn.jpg
MP4 PLAYER
GLAMOUR MP - 406
• MP4 podržava video formate: MTV, AMV, MP1, MP2, MP3, WMA,
WMV • pohrana i pregled pohranjenih fotografija • pohrana
filmova i gledanje snimljenih filmova (podržava amv i wmv format)
• čita E - Book tekst fileove • 2.0’’ TFT display • ugrađeni zvučnik
• FM radio, igre • Digitalni snimač glasa(diktafon) • punjiva
li - ion baterija • USB prenosiva memorija za pohranu podataka
512MB=559kn
1GB=749kn
http://i11.tinypic.com/2ci9xs3.jpg
..mozel li kakve slike staviti o njima....ja cu kupiti mp4 onu subotu pred Bozic pa cu jos malo traziti....
Link na specifikacije od playera koji isti kao mp-403, mada je od druge kompanije i pod drugim imenom.
@marq && kezimir
Kakva je kvaliteta zvuka? Jel mozete usporediti s nekim playerom?
Dobro se čuje na tom ugrađenom zvučniku?