ma bilo ih je dosta prije kojih mjesec dana za 300E..
ne znam gdje su nestale. Sta je to tako dobro :)
Printable View
ma bilo ih je dosta prije kojih mjesec dana za 300E..
ne znam gdje su nestale. Sta je to tako dobro :)
kupi si nokiju e50 za 2700 kn u trgovini i stvar rjesena, sta ce ti cigla od moba, mislim da je svrha mobitela da bude sto manji i da nemoras imati poseban ruksak za mob ;-), a u ostalom n70 mi djeluje dosta jeftino i plasticno, a sto se programa tice sigurno ces ih naci na netu ako malo prosfrljas. Kamere na mobovima su ionako sranje ma koliko megapixela imale, dok ne ugrade opticki zoom bar 2x.
pozz
Evo napisao sam nesto u svom topicu o tome...
kog zanima nek pogleda na ''N70 il ipak ne ...:S''
Pozdrav..
neznam meni symbian mora izgledat ko symbian a ne kao sony ericsson j-serije (a na to me e50 podsjeća) plus što za mobitel preko 2000 kuna nije naodmet kupit torbicu čisto radi očuvanja veeeliki glas za n70 (plus tip za t-mobile pretplatnike u t-mobileu mi radi frend kaže još malo pa nestalo n70 ki ja sam htio uzet na produljenje ugovora za 1500 i zakasnio nema više...)= Citat =:
Izvorno postao gringo
samo jedna napomena, cijena na pretplatu je jako pala.. Pogledajte na t-mobilu
eto, sad ce i oni neodlucni odluciti
:)
Da... cijena na tarifu 60, na godinu dana je 1998Kn, a na dvije godine je 1798Kn...= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
Dobra cijena, nema šta....
Vidi se da čekaju novi model (N73)... ;D
da, imaju neku novu shemu s internetom pa je jos jeftinije, al nisam bas skopcao jel to utjece na pretplatu ili moze biti ista..
uglavnom jos 300kn nize nego sto si naveo?!
Da... N70 + web'n'walk XXL ... to je čini mi se još nekih 100Kn koje dodatno plaćaš mjesečno na pretplatu (ako sam ja dobro skužio)... Tako da mi se to čini ne baš isplativo...
Ali ima još jedna dobra stvar ovakvog sniženja cijena: na crnom tržištu bi se cijena trebala isto spustit... E sad, treba vidjet na koliko će "dileri" na crnom tržištu spustit cijenu... :evil:
da, slicno sam i ja skuzio.. jer inace nema smisla jeftinije dati isti telefon.
No, mozda je to samo kao opcija.
Aj aj netko zna tocno neka objasni :)
Možda dileri na crnjaka uopce ne smanje cijenu jer ce se ovi iz t-mobila brzo rasprodati.Isto je bilo sa motorolom e1000 iz vipa kad se prodavala po 950kn i prodala se u 2 dana cijela pošiljka.Sada ljudi rabljene e1000 prodaju po soma kuna.
Sad ću vam pojasnit sve,i otkrit caku kako da i vi na nokii n70 uštedite 300 kuna.Naime od 11.9. je krenula promotivna akcija web and walk w'n'w evo link pa si pogledajte što je to i koliko košta :http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp i kao što vidite 2 su paketa u pitanju s i xl i dotični koštaju 25 odnosno 100 kuna mjesečno.Uređaji koji ju podržavaju odnosno imaju novi soft koji omogućuje uslugu w'n'w su mda vario i njoka n70 te su njihove cijene niže. Prema tome ja sam uzeo produženje ugovora na 24 mjeseca sa opcijom w'n'w xl te me nokia izašla 1098 kuna.Sve to po sebi i nije nešto posebno da nije ovog....http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-wnw-xl.pdf naime obratite pažnju na točke 8. i 9....da skratim uzmete nokiu za 400 kn jeftinije (toliki je popust u tarifnim modelima t-mobilea sa opcijom xl) recimo 15. og u mjesecu i na račun vam sjeda automatski 100 kn.Onda ljepo 28. odete opet u t-mobile (pri kraju obračunskog razdoblja) i prekinete korištenje web n walka i uštedjeli ste 300 kuna (taman za karticu i cristal case npr...) Nice isnt it?:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
Ali što se neplaća još neka naknada za raskid ugovora? Stvarno me zanima, htio bi pročitat tu 8. i 9. stavku...
Kad bi to bilo tako, onda bi bilo super...
Ali ne kužim ovo za opciju TEAM....
Nešto se plaća sigurno, predobro je da bi bilo istinito
To i ja mislim... Koliko bi se ušparalo... inače piše tamo u uvjetima da se može 2 puta u tijeku pretplate uključiti i isključiti... e sad, ako isključiš pa neplaćeš ništa onda bi to bilo dobro... Pretplatiš se na dvije god, i samo prvi mjesec platiš... al sumnjam da je to tako... ima neka caka...
meni je dečko (znam ga inače) garantirao da je tak...promo razdoblje...al ako niš drugo 100 posto se može preć na S kad god oćeš to baš piše u pravilniku što je 25 kn mjesečno i da znate da radi ful ok surfa se operom i fino radi...uostalom ko ne riskira....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
e pa to bi bilo jako zgodno.. :)
zasto baciti 300kn.
ako netko ima iz t-mobila na ovom forumu molio bih da nam pojasni jel to stvarno tako
Mislim da je previse love to za n70, spora je, i jako losa grafika....ak ti previse symbian ne igra ulogu uzmi recimo 6233, sa puno boljom grafikom....
a ak ti symbian igra best buy je 6630 za oko 1100 kn...
Da su bar svi tak glupi pa da ih je lako prevarit z a300 kn...
mozda jesu ali cisto sumnjam....
Ovo gore kaj je komentar napisan za n70 ja sam kod nje nasao samo 2 zamjerke a to su da je spor (galerija brualno!) i preagano opada onaj poklopac kamere mislim spusta se...jos uvijek mi se nije rasklimao a valjda i nece...dao bog
kontam da većina mrvicu naprednijih symbian korisnika ni ne koristi galeriju (preglednici slika, movie i audio playeri), barem ja ne...poklopac je na feder tak da i to nije problem....nokia n70 je zbilja jako jak telefon iz dana u dan sam sve oduševljeniji što da vam kažem već se 4 dana igram s njom a da ju ni nisam spojio na komp....topla preporuka svima da ju uzmu na bilo koji način i shemu....inače za tjedan dana idem zgasit w'n'w pa ćemo vidit jesam zaj***o njih ili sebe....:spin:...i za 1100 kuna ipak bi nekako radje n70 nego 6630 štajaznam kažu da je bolja hiiiiiiih;D ;D ;D
Pitao sam u T-mobileu za tu foru sa web'n'walk i kupnjom telefona.
Kaze frajer da zaista mozes uzeti mob jeftinije i uzeti web'n'walk XL, koju onda otkazes za tjedan-dva.
Ugovor se potpisuje na 2 godine za pretplatu, a ne za web'n'walk.
:lmao: veci vic nisam cuo, kome se isplati n70, radije nadji neki jeftiniji symbian, preskupo covjece, a ima sve sto i jeftiniji symbiani
Sorry, ali mob mozes dobiti za 1000kn uz potpis na 2 godine u tarifi 150.= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
To uopce nije puno.
A da ne kazem da ga mozes dobiti za 400kn preko +club bodova...
barem je u BIH tako, moj drug ga je skoro kupio i dao preko 1000 kn, polovan takodje nije ni blizu cijeni
ja mislim da se isplati.. to je sad vec dovoljno provjeren model
ja mislim da se isplati.. to je sad vec dovoljno provjeren model i relativno povoljan