ma daj kaj ne priznas da je spor, evo npr. u m55 mms sliku otvara skoro minutu..da poludis, pozelis ga bacit u zid.............dok mi nokija to otvori za najvise tri sekunde..simens=šrot bez uvede,
Printable View
ma daj kaj ne priznas da je spor, evo npr. u m55 mms sliku otvara skoro minutu..da poludis, pozelis ga bacit u zid.............dok mi nokija to otvori za najvise tri sekunde..simens=šrot bez uvede,
a pogledaj ovo ti si platija tu "prelijepu 7250i" oko 4000kn (ako je u dućanu) i nemaš bluetooth i to ti je neki mobitel
ma i nokija je isto sranje, uzeo sa je samo zbog izgleda..al ipak je puuno brza od siemensa, a i ima cisce boje.
kaj ti brijes o sporosti siemensa, pogledaj s55 pa se javi!
kak s55 moze bit bolji kad je m55 noviji??
zato kaj je druga klasa i u s55 je zbog toga ugraden bolji procesor!
ma daj koji šrot, kakve klase? pa SEt100 ga odere u brzini kakva klasa?!!
da da da.. S55 je uvijek bio najbolja klasa siemensa i ima najbolji softrwer i najbrzi procesor, nemres srat po njemu
s55 je genšer dok je m55 oni colavi đip
:lol:
je li istina ili nije?
Samsung barem moj otvara slike odma posto kliknes tipkom,samo je malo spor u saltanju imena u Imeniku
to sam si mislio uzeti al nema javu..ima samo kameru i 65k boja i nis vise. kamea ce ti dosaditu u roku tjedan dva i onda ces shvatit da si pogrijesio u kupovini.
ma daj boze da mi telefon ne dosadi za toliko a kamol kamera
Nokie su precijenjene i previše koštaju.Npr.,ona 3100. Dođe 1900kn.Pa nebi za nju toliko dao.
Za te novce uzmeš M55+kamera,ostane ti još love,dodaš oko 50-100kn i kupiš Data kabel.Imaš kompletno opremljen mob.
Ili pak ne kupiš mobitel i jedeš 2 bureka dnevno 3 tjedna
nemres nokiju usporedivat sa simensom
fala bogu da nemoš kad je siemens miljama isprid noklje
e ovo je potpuno tocno
a da za te pare je odlican
ne mora značit da nešto ako je skuplje je bolje u slučaju noklje to znači da su oni kapitalistička govna koja za ogromnu lovu ne daju ništa
ma ne..imaju oni pravo, tu se placa i reputacija.
ma svemu dođe kraj tako će i njihovoj reputaciji bitno je da ima nas mrzitelja noklje koji širimo okolo sv pismo o noklji(u negativnon smislu naravno)
Prije je bilo pojam imat nokiu,kao i Siemens.Al sada,imat Siemens je LUKSUZ,a nokia je iza nje. ;D