marijo - jel znaš za još neke novosti (osim jeftinijeg GPRSa) pošto si stalno u kontaku sa operaterom (neznam kojim)
Printable View
marijo - jel znaš za još neke novosti (osim jeftinijeg GPRSa) pošto si stalno u kontaku sa operaterom (neznam kojim)
[QUOTE]
Idiot broj jedan:"Kad mjenjaš mobitel moraš i karticu promijenit,jer kartica prepoznaje samo jedan mobitel,kad staviš kar...(itd,itd,itd).
Ovo bas nije dobar primjer,nekad i neki operateri su fakat zakljucavali mobitel na jednu,odredenu karticu i ako ti se katrica sjebe ili zaboravis PIN/PUK mozes se jebat...
Vjerovatno taj tip kojuem si objasnjavao nije imao za to pojma ali svejedno.
hehe ovi su dobri, definitive ima bisera....što je ujedno dobro jer se mozemo fino nasmijati...
no ipak mislim da je već velika stvar pitati....veci su idioti koji ne znaju ni pitati, ni što pitati, koji ni ne znaju da ne znaju a nešto im treba i to pokušavaju koristiti.
zato postoje oni koje se moze pitati zar ne?valjda da bi pomogli onima koji manje znaju......
Da se mi nadjemo na terenu na kojem su ti ljudi doma a mi nismo vjerojatno bi postavili neka pitanja koja bi se njima činila jako glupa....
mozda je to pomalo lijenost jer je dovoljno procitati manual ili se jednostavno poigrati s telefonom..a mozda ljudi nemaju vremena (ili ne znaju čitati ;) )...a neki su zaista posvadjani sa bilo kakvim aparatima.
Kakvih tek bisera ima sa kompovima...ok malo je offtopic ali jedna zena je na jednom tecaju za kompove digla miš u zrak micala ga i klikala i zalila se da ne radi.
Kakvih tek bisera ima sa kompovima...ok malo je offtopic ali jedna zena je na jednom tecaju za kompove digla miš u zrak micala ga i klikala i zalila se da ne radi.
aaaaaaaaaaaaaaaa ludnica!!!!!!!!!!!!! kakvih bisera ima
Ne postoje li službe za korisnike ako se nešto ne zna?
U biti zar ljudi moraju sve znati pa uvijek ima onih koji će im objasniti.
Meni je malo glupo proglasiti nekoga idiotom ili slaboumnikom jer mu je neugodno priznati da nešto ne kuži a svi su oko njega upučeni...
Pa i nije baš tako, ako ćemo stručno:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Idiotizam nema veze s godinama. Idioti su ljudi koji nešto koriste kao da znaju a u biti nemaju pojma kako ta stvar radi.
Debil - IQ 50-80
Imbecil - IQ 20-50
IDIOT - IQ 0-20
Dakle i starac može biti idiot.
Whiteboy daj se strezni, jedno je stručna definicija, a drugo ono kaj ljudi podrazumijevaju pod određenim pojmom.
Ma znam ja i slažem se s tim, al sad smo svi pametni pa padaju definicije iz riječnika, svak ima svoje mišljenje tko je to idiot... ovako je stvar strogo definirana ;)
Za strogu definiciju jedna stroga :beer:
A mislio sam da se moram 'streznit' ;D Ah dobro, :beer:
Jeste znali da ako zdravstvenu iskaznicu gurnete u aparat u telefonskoj govornici odma i besplatno dobijate vezu s najbližom stanicom hitne pomoći?
:lol:
meni se cini nemogucim da ima takvih ljudi... ali ima ih, i to mnogo... a poludim kad moram nekome nesto objasniti, treba pol godine, i onda kad mi jos tvrdi nesto sto nije istina, a on je "siguran" u to... uzas... :)
Ja volim takve ljude - oni plačaju pijaču...
Imao sam sličnih susreta,al sve je lijepo svršilo.
U vezi novosti operatera zasad nema nista novo znaci jučer je krenuo freesurf a za ostale novosti od novog tjedna. Zasada neznam nista novo. Jedino uz pretplatu ako nekoga zanima
Freesurf? Ne vidim nikakve novosti na vipnet.hr.
...to znaći da marijo radi u HT-u... ;)
Je al je pametan čovjek pa koristi VIP. ;)
...nije nego ga još nisu "stisnuli"... ;D
marijo .................................................. ..........
ne seri
;)
Kakav nered ima nesto protiv mene. Da mi je samo znati šta?
nažalost nemam još ništa efikasno :)
ha ha ovaj kakav je stvarno nered
On ti je super, ali ponekad se javi drugi dio njegovog karaktera (moderator). ;)