na tom f... vipu moraš imat nekog kripla koji će ti iz dana u dan proučavat neke začkoljice po raznim tarifama . živi ultra bed. :jump:
Printable View
na tom f... vipu moraš imat nekog kripla koji će ti iz dana u dan proučavat neke začkoljice po raznim tarifama . živi ultra bed. :jump:
ako si lijen ili ne shvacas sto je napisano i neda ti se nazvati szk onda si u pravu.
ne, nijedno , jedino što inače dosta radim pa se zato nemam vremena igrati s kojekakvim tarifnim modelima. Kolko vremena pojedinci troše na proučavanje tarifa? Pa kad uđeš u VIP centar (i T-m isto), ostaneš pola sata dok ti ljudi ne napune glavu glupostima . to su čiste navlakuše, budimo realni. zašto ne bi bila tarifa , recimo; 1 kuna u svako doba dana od svih prema svima i gotova priča, a ne 3,5 prema drugoj mreži. To su bedastoće. Nikoga ne favoriziram, samo iz dana u dan nas prave :retard: . pa ne možeš se valjda emotivno vezat za mobilnog operatera????????? to su fore ko i one kad ljudi kupe 10dkg parizera, žemlju i colu 0,5 pa traže R1.:rifle: :rifle:
Malo si krivo sračunao, teoretska ušteda počinje tek od 286. minute razgovra (ako gledamo dnevnu tcom tarifu na nekom paketu s obračunom u sekundama, ne računajući pretplatu za fiksni) + kao što spominješ razlika u vremenskoj jedinici obračuna.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Inače, zanimljiva ponuda, ovo je definitivno godina u kojoj su stvari krenule primjetno nabolje za korisnike.
di si ti vidio opcija 50 kn sms
Tim gore.= Citat =:
Izvorno postao jay
Ja sam puknuo otprilike, nisam uopće računao, a vidim da si si dao truda pa si u cencu skonatao :thumbup:
za vrijeme dok drkaris po forumu mozes se informirati o tomu.= Citat =:
Izvorno postao tj1
da si malo samo trazio cuo bi za tarifu Easy koja je upravo ono sto ti ovdje navodis.= Citat =:
Izvorno postao tj1
tarife su odlicne po meni, a uvijek ce biti nekoga kome ce i ovo biti lose :/
evo covjek koji trosi 50kn mjesecno + 25 za free vip friends, moze imati tarifu 50 i poruke 10 lipa sto je stvarno dobro.
jos me zanima informacija o pretplati, dali kao na tcomu mozes svake godine ili dvije uzimati jeftiji mob ili moras sakupiti onih milijun bodova pa tek onda mozes?
Baš pročitah da oni koji od danas aktiviraju vip.friends za 0kn plaćaju 30kn mjesečno, a ne 25.= Citat =:
Izvorno postao Scitec
http://tinyurl.com/rmdkp
pa ne ispalati se opcija poruke uzeti jer ako saljes do 100 pouka mjesecno poruke te izlaze vise od 0.4kn.
sve iznad 100 poruka se cjena smanjuje..
pa isplati se ako se dosta dopisujes, ja sam recimo oko 350 poruka prosli mjesec poslao, 100 poruka je 3 dnevno, to je nista, negdje kod 130 se pocinje isplacivati
da , malo easy , malo heavy. :lmao: ako je to drkarenje onda i ti to isto radiš, zajedno samnom i ostalim članovima. A malo kakvu tableticu za umirenje?
Da, samo što on nema problema sa neinfomiranošću :rolleyes:
Hm...
T-Mobile Unlimited + 0,25kn po pozivu + Tarifa 60
VIP Model 50 (jeftinije cijene od same Tarife 60, ako ne gledamo Favourite brojeve koji ionako nisu trajni, nego promocija za sada) + Opcija VIP + Opcija SMS + Opcija Fiksna
T-Mobile Ukupno: 160 kn
VIP Ukupno sa SVIM opcijama = 160 kn
dakle uz VIPovih 160 kn saljemo SMS, zovemo VIP i fiksnu za 0,10 kn po minuti, dok za T-Mobile-ovih 160 kn zovemo samo T-Mobile za 0,25 kn po pozivu i placamo skuplje SMSporuke, pozive
dakle, trenutno je VIP povoljniji od T-Mobile-a sto se nije nikad dogodilo u povijesti HR GSM trzista ! (osim mozda pri pocetku al se ne sijecam tadasnjih cijena)
Sada ispada da u HR postoji 2 milijuna ljudi koji placaju ono sto toliko ne vrijedi.
Sada samo cekamo TELE2 :) hehehe oni su poznati da odgovaraju samo na VIPove poteze :):thumbup:
ja neznam od kakvih ti bolesti bolujes (tj vidim po tvom postu ali dobro) ali ja samo govorim kada se pocinje isplacivati tih 30kn. gledao sam za sebe: vipme send sa ukljucenim vip sms friends brojem, tako da sam racunao 35 lipa po poruci (prosjek)= Citat =:
Izvorno postao tj1
molim malo reda ovdje!
svako sljedeće vrijeđanje sankcioniramo!
može mi li neko objasniti tu opciju sms-a za vip?
kada imas pretplatu, onda imas opciju koju platis svaki mjesec da ti se aktivira, znaci das 30kn da aktiviras da su ti poruke 10 lipa. kao sto si prije imao bas pretplatu u pravom smislu, znaci dao si nekakve novce na pocetku i onda bi ti nesto bilo jeftinije.
Eto Opcija VIP...= Citat =:
Izvorno postao silvano
Zna li netko koliko je ograničenje za poruke?
Za fiksnu je 500min, a za vip je 1000... Jedino ne znam koliko poruka...
Normalno da sam bolestan, pa imam tri mreže koje koristim!!! Ali ja ne komentiram osobno niti prema osobi, pogotovo ne članu foruma-stvar kulture, niti sam se bolesno-emotivno vezao za nekog providera!!!!! Nego, vrlo jednostavno ne vidim isplativost u tih 10 lipa (pa ni u jednoj tarifi , niti jednog providera ,koja ne objedinjuje SVE mreže u HR) kad je prema svim drugim mrežama cijena min. preko DVIJE I POL KUNE cca.. Uzput, danas sam ko i svaki -besposličar- zasjeo na info centre VIPa i T.moba, gdje nijedan od njih, za 4 i pol sati razgovora , u niti jednom tarifnom modelu , ne može spustiti cifru ispod 390 i nešto sitno kuna (240 kuna plaćam ja trenutno u T2). Govorim o razgovorima s otvorenim krugom ljudi, tj. svim mrežama u Hr. Pa onda što je tu besplatno i ko je tu bolestan. Ja bar sebe ne lažem , ako već druge muljam. Govori se o dobivenom vremenu za dati novac. I to je jedino mjerilo jeftinoće "zraka" oliti komunikacije koju plaćamo. I ovo vrijeme koje ja provedem na forumu PLATIM SAM, a ne surfam na račun firme ili tvrtke i tako je potkradam. Možda ste neki na platnim listama davatelja mobilnih usluga. Onda se nemojte nalaziti uvrijeđeni jer ionako nijedan provider u HR nije do današnjeg dana pružio poštenu uslugu građanima koji ju plaćaju. Ako želite reklamirati nekog providera na forumu, onda ne širite laži o nečem besplatnom, jer toga nema. Što se mene tiče :wstupid: Što se tiče cijena i tarifnih modela (tiče se svih davatelja usluga) iznio sam samo činjenice.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Kolko vidim ne piše ništa za poruke.. Za slučaj da nema ograničenja bi bilo idealno (pretpostavljam da je cijena ista prema svim mrežama).= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Ove tarife su dobre, pa i ove fore sa Opcijama.. Iako da sad tražim preplatu najvjerojatnije bi išao na "Tarifu s mukte brojem" - hint: pozivi prema drugim mrežama
kontam si da poruke nemaju limit, tj sto vise posaljes za njih bolje :)= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
sramotno je na tom sugavom vip-u da su razgovori prema drugim mobilnim mrezama i dalje 2,5kn,sto je stvarno bijedno i bas zbog toga ne vidim isplativost ove tarife...:nono:
ja koristim VIPme + Tele2 blabla....smatram da se ne treba zavaravat kojekakvim akcijama i promocijama.... budimo realni.... po meni je VIP napravio super potez, jer ovih 10 lipa je stvarno super stvar...al mi se nesviđa ova pretplata od 30kn....
zapravo, ne može se rec, da je cijena:comp: 10lipa prema fiksnoj mrezi, evo zasto:_
30kn platis kao ''pretplatu''
+ 0,10 kn po minuti
pretpostavimo, da netko potrosi svih 500minuta, to bi ga izaslo 50kn plus 30kn pretplate = 80kn!
80kn podjelimo s 500min, i dobijemo 0,16kn/min!!!
16 lipa po minuti je u najboljem slucaju, u svakom slucaju, vip ce opet dobro proci, zato sto mnogi ne razmisljaju tako.... jadni su samo oni, koji manje pricaju od 500min prema fiksnoj, za njih ce to bit jos skuplje!
mislim, svaka cast vip-u, al s druge strane, ovo nije razlog da se ukine kucna fiksna mreza!!
Malo poviše sam izveo točnu računicu o isplativosti :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao blue_soul
= Citat =:
Izvorno postao jay