Nisi ti pio onaj špirit ;) Mene je glava bolila za poludit.
A ja sam valjda krivo onda shvatil kaj je gog htio reči, no to je razumljivo s obzirom na :drink:
Da, odlično je bilo! :) A i ona plava je rekla da ju zoveš ;)
Printable View
Nisi ti pio onaj špirit ;) Mene je glava bolila za poludit.
A ja sam valjda krivo onda shvatil kaj je gog htio reči, no to je razumljivo s obzirom na :drink:
Da, odlično je bilo! :) A i ona plava je rekla da ju zoveš ;)
ajde whiteboy ne glumi, koliko se ja sjecam veci dio spirita je zavrsio u smechu :)
uglavnom rezime, nakon gazenja kod whiteboya smo odlucili malo protegnuti noge i prohodali od pantovcaka do cibone, pa malo tramvaja... u brazilu covjek na covjeku, pa smo se zaputili u sidro, sto se unatoc pocetnim pretpostavkama pokazao kao skroz dobar potez ;)
zappan bas i nije nesto cugao poslije, no zato whiteboy i ja nismo imali takvih problema :)
Sve u svemu, jako dobar izlazak...
uopče nije loš. problem je u ljudima što uvjek očekuju neznam što= Citat =:
Poslao: andrea
i kakav je film? u odnosu da prva dva dijela?
Ma špirita je ostalo samo na dnu, al mene uglavnom uništilo ono u sidru. Bome se nismo štedili. ;)= Citat =:
Poslao: gog
ajde whiteboy ne glumi, koliko se ja sjecam veci dio spirita je zavrsio u smechu :)
uglavnom rezime, nakon gazenja kod whiteboya smo odlucili malo protegnuti noge i prohodali od pantovcaka do cibone, pa malo tramvaja... u brazilu covjek na covjeku, pa smo se zaputili u sidro, sto se unatoc pocetnim pretpostavkama pokazao kao skroz dobar potez ;)
zappan bas i nije nesto cugao poslije, no zato whiteboy i ja nismo imali takvih problema :)
Sve u svemu, jako dobar izlazak...
vi sad ovdje raspravljate kak ste se uništili?!!?
ma bravo...
pa to nam je zanimljivije od pricanja o americkoj piti :)
Samo da znas priajvio sam tvoj post moderatoru.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
vi sad ovdje raspravljate kak ste se uništili?!!?
ma bravo...
Nisam gledao, mislio sam da je to reply link :rolleyes:
Ništa, killa tvoj post je prijavljen, morat ćemo te bannat. ;D ;)
bravo. sad če me zappan zasut gomilom teških riječi
hehe šala .-)
nadam se
Jao pa ti ni nemas pojma koliko si se zaebao (ups smijem li to reći? :rolleyes: ) Capan je bio s nama vani BUAHAHA! :lol:
Ili to ili sam ja gotov jer sam izdao vojnu tajnu koju se nije smjelo znat. Stay tuned :confused:
svatko ima svoj ukus i o okusima se ne raspravlja jer je uzaludno.= Citat =:
Poslao: gog
pa to nam je zanimljivije od pricanja o americkoj piti :)
isto tako bi prigovorila na to zatvaranje tema, jedan napiše predlažem, drugi ju odmah zatvori bez da se pita ljude koji se dopisuju putem te teme. to vam baš nije ok. radi se o temi slike forumaša. uopće niste ok!!!
ma ja ti se andresa samo salim...
sto se zatvaranja tema tice, slazem se s tobom, nadam se da ce zappan ovo vidjeti jer u privatnom dijelu foruma za moderatore sam mu vec nesto napisao na tu temu...
onaj smajlić mi je pokazao da se šališ. a šta se zatvaranja tema tiče apsolutno se protivim tome zatvaranju dok se većina ne složi. mislim to je bezobrazluk. mislim da ću štrajkat.
a ako andrea strajka onda cu morati i ja!
@gog jesi mu napiso, ja sam se lomio dok sam citao
mislim da rasprave o zatvaranjima tema pokreni gdje im je i mjesto - u tehničkom forumu (mobil # forum # obavijesti) pa će se to tamo moći raspraviti s moderatorima dotičnog foruma i dobiti daljnja objašnjenja. ne ubijaj teme offtopicima (razlog zašto to ne želim raspraviti ovdje)!
ako bilo kojeg forumaša išta smeta, sami pokrenite raspravu o tome u tehničkom forumu i sudjelujte u dogovoru. privatne poruke i nekakve žalbe u ostalim forumima i slično me ne zanimaju jer ne želim tražiti okolo takve stvari, ima mjesto gdje se o tom dogovara. i drugo, na taj način ćemo forum održati čišćim i preglednijim!
....ovih par postova s tehničkim pitanjima ću obrisat za par dana.....
kakvo ubijanje teme kaj ti briješ? ubili ste vi moju temu koja mi je bila super a da me nitko ništa nije pitao.
lijepo piše naslov teme i ljudi koje zanima ta tema znaju o čemu se radi.
baš neću ići na taj tehnički forum! i uopće neću više ništa komentirati kaj se VAŠE nepravde tiče jer mi idete na živce. bok.
kako želiš, ako nećeš učiniti ništa da se stanje promijeni, onda će moderatori raditi kako sami misle da je u redu jer ako se forumaši ne žale (na za to predviđenom mjestu) znači da je sve u redu!
ja mislim da onaj ko otvori temu ima "pravo" da kaze moderatoru da je zatvori,moje misljenje
Meni recimo ide na živce kad netko ubija temu off topicom. Nismo mi ubili 'tvoju' temu. Dobro ti je zapp napisao. Ako se tema zove 'slike forumaša' onda je OK da su tamo slike a ne 16 stranica off topica tipa 'pusica meni, pusica tebi... bla-bla-bla' i samo 2-3 slike forumaša. Stvarno smo benevolentni što se tiče tog off topica u kafeu ali šta je previše je previše. Forum nije chat room. Nije li glupo da kad god netko nešto posta idem pogledati taj thread ne bi li me razveselila nečija slika, a kad ono dočeka me neka totalna glupost koja nema veze s naslovom teme. A ako ti se četa o svemu i svačemu otvori temu u cafeu koja se zove npr. 'četanje o svemu i svačemu' ili 'pusica comi ;)'... (sad ćeš me još optužiti da sam ljubomoran ;) ), pa ti takvu temu nećemo zatvarati nikad. Dok je pristojna.. :rolleyes:= Citat =:
Poslao: andrea
kakvo ubijanje teme kaj ti briješ? ubili ste vi moju temu koja mi je bila super a da me nitko ništa nije pitao.
lijepo piše naslov teme i ljudi koje zanima ta tema znaju o čemu se radi.
baš neću ići na taj tehnički forum! i uopće neću više ništa komentirati kaj se VAŠE nepravde tiče jer mi idete na živce. bok.
A ako imate prigovore ili bi da se nešto promjeni u vezi foruma otvorite temu u za to predviđenom podforumu i sve ćemo rješiti. Ljudi smo, dogovorit ćemo se! :) Otvoreni smo za vaše prijedloge. Jer ako nema prijedloga, prigovora i sl. (teme se otvaraju u 'tehničkom podforumu'), onda nema ni promjena, pa ćeš jednostavno morati trpiti 'naše nepravde'... ;)
Ja bih bas htjeo da ne bude pristojna... :-X= Citat =:
Poslao: whiteboy
A ako ti se četa o svemu i svačemu otvori temu u cafeu koja se zove npr. 'četanje o svemu i svačemu' ili 'pusica comi ;)'... (sad ćeš me još optužiti da sam ljubomoran ;) ), pa ti takvu temu nećemo zatvarati nikad. Dok je pristojna.. :rolleyes:
:angel:
ja mislim da u bi se u kafiču u svakoj temi moglo iči u oftopic do neke granice, a ostalim strogo držati teme
= Citat =:
Poslao: nimda
ja mislim da onaj ko otvori temu ima "pravo" da kaze moderatoru da je zatvori,moje misljenje
:thumbup:
da ali isto tako ste ti zap i gog napravili u ovoj temi dosta postova koji se ne ticu nikoga drugoga osim vas, tako da nem pricati da samo drugi rade off topic!= Citat =:
Poslao: whiteboy
Meni recimo ide na živce kad netko ubija temu off topicom. Nismo mi ubili 'tvoju' temu. Dobro ti je zapp napisao. Ako se tema zove 'slike forumaša' onda je OK da su tamo slike a ne 16 stranica off topica tipa 'pusica meni, pusica tebi... bla-bla-bla' i samo 2-3 slike forumaša. Stvarno smo benevolentni što se tiče tog off topica u kafeu ali šta je previše je previše. Forum nije chat room. Nije li glupo da kad god netko nešto posta idem pogledati taj thread ne bi li me razveselila nečija slika, a kad ono dočeka me neka totalna glupost koja nema veze s naslovom teme. A ako ti se četa o svemu i svačemu otvori temu u cafeu koja se zove npr. 'četanje o svemu i svačemu' ili 'pusica comi ;)'... (sad ćeš me još optužiti da sam ljubomoran ;) ), pa ti takvu temu nećemo zatvarati nikad. Dok je pristojna.. :rolleyes:
A ako imate prigovore ili bi da se nešto promjeni u vezi foruma otvorite temu u za to predviđenom podforumu i sve ćemo rješiti. Ljudi smo, dogovorit ćemo se! :) Otvoreni smo za vaše prijedloge. Jer ako nema prijedloga, prigovora i sl. (teme se otvaraju u 'tehničkom podforumu'), onda nema ni promjena, pa ćeš jednostavno morati trpiti 'naše nepravde'... ;)
Al coma, naslov ove teme je 'Zabava' i čovjek u uvodnom postu pita kako se zabavljamo i mi smo samo o tome pričali. Tako da NISMO bili off topic i nemoj njatke, nego pogledaj kako se zove tema!!!
Mislim da coma samo želi da i njega povedemo slijedeći put :cool: