Motorole trenutno sa svojim kamerama na mobitelima ne spadaju u "gornji dom" po kvaliteti.
Printable View
Motorole trenutno sa svojim kamerama na mobitelima ne spadaju u "gornji dom" po kvaliteti.
ma znam da ne spadaju, ali tu sam naveo nokie i SE. Samsung je također u samom vrhu, no motorole će zaživjet zbog relativno niskih cjena. Sjetite se v300 sa vga 640x480 rezolucijom kamere! Pa to je bio preporod za tržište, a koštala je malo manje od 2k kuna... Uloženo, dobiveno je bitno.= Citat =:
Izvorno postao andrija
A ako se baš traži ono naj, onda je zerobravo jedini ispravan odgovor :rolleyes:
SE i jeste uvijek bio dobar u fotomobićima, ali me jedino nerviralo što su u nekim telefonima, kao T630, razvlačili sliku na veću rezu.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Možda je taj V300 bio najbolji što se tiče uloženog-dobivenog, ali prvi tel. sa 640x480 rezom je bio i prvi tel. sa ugrađenom kamerom. Nokia 7650.
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
mobitel je prejeben...predobro izgleda, kakav mp3player i slicno me ne zanima na mobitelu..mob mi sluzi za pricanje,pisanje poruka i ako se vec daje vise para nego za neki jeftinjak mora imat dobru kameru..imam dobar dgitalac al sta gotovo ga nikad ne nosim van il igdje kamoli da slikam...otiso na more i zaboravio fotic,a i da sam ga ponio jedva mob ponesem sa sobom nekad kamoli da i fotic nosit..zato je ovo savrsen mobitel-fotic 2in1 ako jednom dođe kod nas,kod mene je...nadam se da ce ne samo veliki mpx nego i kvaliteta moc parirat solidnim foticima...ako ikad dođe nesto takvo kod nas:-/ :-/