= Citat =:
Izvorno postao Eminem
pa sterali su ga valjda tj zelio je sam doma.... a malo ti je on lud ;D
btw,falit ces i ti nama ;)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
pa sterali su ga valjda tj zelio je sam doma.... a malo ti je on lud ;D
btw,falit ces i ti nama ;)
Ajde,ajde,nije to ništa,kaj misliš da je ostala JNA,pa kada te bubnu tam negdje kod Makedonije ili Crne Gore,bogu iza nogu,i to još na više od godinu dana!Katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao mala
Pozdrav.:wave:
Svako vijeme nosi svoje. Ja sam odgulio 10 mijeseci i to ratnih (1993 g.)= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
...hebiga dečki, sad je ovakvo vrijeme... a odradim tih 6 mjeseci koji će mi proletit i onda mogu tražit posao bez bojazni da će me zvat...
Ako misliš na faks preduhitri starce da ti se ne desi što i meni.
Kad su mene starci pitali poslije srednje dali bi ja na faks ja im spremno odgovorim kako idem ja u vojsku pa o faksu poslije. Dok sam ja gulio prije spomenutih 10 mijeseci našli su oni meni stalan posao i eto ti mene tu gdije jesam sa poslom ali bez faksa.
Ajde dobro stari... Sretno odi i vrati se... Inače Samobor je baš lijep gradić...
Nego, ovaj, pazi da ti sapun ne ispadne dok ćeš se tuširati... :lmao: ;D :freakout: :notooth:
E da, a koji si "smijer" dobio??
Još jednom: Sretno stari!! :wave:
...hvala, ma pazit ću na sapun, al za svaki slučaj nosim gel za tuširanje...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
...dobio sam vezu...
Da, svako vrijeme nosi svoje, ja sam gulio 1991. JNA, pobjegao, uletio u ZNG, ostao godinu dana (114., brigada), ostalo je povijest :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Denis
Od tih godinu dana papci su mi priznali samo pola pa sam 4 mjeseca morao "doslužit".
E jesam popizdio na državu i na vojsku. A 1994 su me godinu dana ganjali ne bi li me mobilizirali, al kitu sam im dao :chatter: da bi na kraju podlegao pritiscima i odgulio još dva mjeseca na Dinari na jebenih -20 i kusur.
U svakom slučaju, @Eminem, svaka čast na odabiru, mada bih ja svakome savjetovao da ide u civilnu.
sretno ti bilo, brzo se come back :D
malo vidi po podrumima te ustanove da nemaju neki super kompjuter koji upravlja cijelom vojskom pa preko njega se nakači na forum ^^
sretno i dobro se zabavi! :wave:
..."Druže Mile" , a civilnu ne bi jer bi 8 mjeseci išao negdje radit (vjerojatno) u općinu, a to ne želim... idem malo od kuće, da budem bliže ovim zagrebačkim forumašima :rolleyes:...
...a svima :beer: i hvala na podršci...
To je pravi "MUŽ".:licklips:Svaka čast to je rijetkost danas.Okolo nas sami "civilnjaci":Puke:.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ajde ledeni nemoj muljat.= Citat =:
Izvorno postao ledeni
I ja bih svakome preporučio civilnu.
Ova vojska te oglupi do jaja.
Vratiš se tri puta gluplji nego kada si otišao.
Hebem im ja ono zalijeganje u snjeg i ležanje u snjegu po par sati.
Prsti mi otpali.
Navučeš boleština da pamet stane...higijena im je 0.
ajde sretno!:thumbup:
...zato ja sad idem da prođem tu normalnu obuku do 11mj i do prvog snijega...= Citat =:
Izvorno postao observer
ma daj u našoj vojsci ćeš samo naučit bolje pit :thumbup: :lmao: :lmao: :lmao:
s narednicima :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
PRAISE THE LORDAH 'N' PASS THE AMMUNITION!!:rifle:
Vjeruj vrijeme bu ti proletilo kako god drugi kažu drugačije! Ja sam jedan od onih nesretnika koji je morao ići u jna (ma nema šemse da napišem velikim slovima) i to u Macedoniu-Štip ili ako hočeš Šuga-Triper-I-Picajzli iliti Šuti-Trpi-I-Pati! :Puke:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ima ti tamo jedan poligon koji se zove Krivolak-oni kaj su bili blizu znaju kaj je to!
I to jeb. 232 dana! Po ljeti +45 u hladu kojeg naravno nema a zimi -28 prosjek! Normalno da me kačilo oboje! Pa je prošlo dosta brzo jel te ganjaju non-stop! I još sam skupio oko 3 god. HV-a. A da li sam se vratio gluplji hm ne bih rekao samo sam naučio više o ljudima! Jedno iskustvo više! Nego uživaj ti nama i pazi da se ne propiješ! :thumbup:
Znači u praktički 4 godine jedno iskustvo više? Naučio si više o ljudima?= Citat =:
Izvorno postao fliponja
U te 4 godine danas mlad čovjek može fax završiti, obitelj osnovati i zaposliti se, a imam neki osjećaj da će pritom više naučiti... :)
OK, drukčije je bilo tada, to mi je jasno, al zato velim - danas - ima i pametnijih stvari na koje mlad čovjek može potrošiti 4 godine svog života... pa i 6 ili 8 mjeseci svog života... ;)
Ja bih rekao da je u sadašnjoj vojsci teška banana, ništa se ne nauči - to sigurno. Samo pljuga, cuga i izležavanje, osim možda prva tri mjeseca.
Ipak, ono što je dobro je druženje sa ljudima, puno se prijateljstva stekne i zabavno je na momente. Iako je bilo šugavo i sad bih odabrao pravu vojsku, drago mi je što sam to prošao.
Zato Eminnem, drago mi je da nisi (f)Eminnem i ošo' u civilku!
Bit će ti super!
A onaj koji ode u taj cirkus od vojske je pravi muškarac? Such a... http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/muha.gif= Citat =:
Izvorno postao ledeni
http://i6.photobucket.com/albums/y22.../YeahRight.gif
U svemu tome se slažem kaj si rekao ali da možemo birati kako će nam život teći svi bi bili Bill Gates! Kaže se da se čovjek rodi glup i umire glup jer nemamo dovoljno vremena da bi sve naučili ili ispunili život bar malo kako bi htjeli! Samo sam htio u postu objasniti da nijedan trenutak čovjeka koji prolazi nije zaglupljivanje nego nekaj novo kaj bu naučio o kome ili o čemu to nema veze! I da u vojsci sam naučio puno o ljudima, više nego kaj bih naučio drugdje! A da je to potračeno vrijeme moga života na jedan način je ali kao što sam rekao samo još jedno iskustvo više!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
U potpunosti se slazem :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ima ljudi koji ne ovise o mamici i tatici, vec ovise o samom sebi, neznam ko ce tim ljuima za to vrijeme placat rezije, placat hranu, placat obleku itd, a da ne spominjem da za to vijreme ak radis, mos zaradit za neki solidni auto, tja ko ce ti taj auto dat? vojska? drzava? mos mislit.
Enivej, Emm je odabro normalnu vojsku, njegov izbor, sad da je cim prije prodje i onda je free ;)
PS Emm: frendovi kaj su bili u real army su mi rekli da nikad u zivotu nisu vise pili neg onda, nadam se da si treniral ;D
sretno i zbari nekaj tam.....:thumbup: :)