ali nista se ne dogada isto je bilo upaljeno ili ugaseno= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Printable View
ali nista se ne dogada isto je bilo upaljeno ili ugaseno= Citat =:
Izvorno postao a.k.
JAVITE SE NA PM,ICQ ili MSN DA TO SREDIMO.hvala
Pa nisam toliko udaren u glavu da nisam probao kada me netko zove i sa otvorenim i zatvorenim mobom i štošta.
http://img106.imageshack.us/img106/8596/screen1zi2.png http://img238.imageshack.us/img238/117/screen2di0.png
Evo da ne otvaram novi thread. Ovo je moj najnoviji MP(42.10R).
Ovo su izmjene koje sam napravio:
sms animation
gain_table
club lights
alert lights
java app loader
event lights
free space:10082kb
skin:Moto-Symbian White
11 icons
DRM
video enabled
DOWNLOAD
Hvala ztopolnj za reupload file_a.
svaka cast
Hvala:cool:= Citat =:
Izvorno postao maRxium
eo posto si reko kritike i pohvale pa eo:
dobro si izveo ovih 10 mb..ja sam uspio izvuc 10123 mb
sve si to lipo poslozio:et ovak Funlight ne radi(moram ga rucno mijenjat al ajd)
zatim ta tvoja tema nekako mi se ne svidja fali ikonica recimo za mrezu ili tak nest,kad se prebacuje na drugi skin (kad svoj ubacim) fali ikona od recimo video ,multimedija..da ne nabrajam,zatim :recimo instalirao sam ferari skin i na glavnom izborniku se pogube sve ikone onih 11-12 koje si stavio,valjda nisam nista izostavio sory al moram kritike iznijeti.,...
et ovak sto se tice ikona morao sam rucno stavit Vodafone(primjer) i black skin,,, no tvoj skin sam bez ljutnje obrisao posto mi nije vise potreban...
eto znaci moras ga jos doradit
Ps. za ovaj drugi MP Symbian nisam probao instalirat al vjerujem da je dobar
Onaj prvi MP ima dosta bugova:)(Ipak mi je to bio 1.MP)ali ovaj drugi je isproban kod više mobitel i sve radi OK.= Citat =:
Izvorno postao maRxium
ok,,,jos onaj funlight kad te neko zove svjetla dogadjanja meni je prije zablokirao mob ...a kod vas
Ghost Face je genije jučer se sa mojom V3 mučio tri sata svaka mu čast riješio je priko interneta,još jedmo mu HVALA.!!!!!!:klap:
Lipo je znati da če netko pružiti pomoć nama koji smo malo van ovih stvari.
Ja sam stavio tvoj mod i super je, samo stavi još koji skin!
= Citat =:
Izvorno postao andrija
Stvar je u tome da on želi imati što više slobodne memorije...
Skinovi zauzimaju dosta...
da ima puno bugova onaj prvi,,al ovaj drugi je savrsenstvo!!
Koliko slobodnog/ukupnog prostora ima V3 u originalu, tj. nova?
5MB i nešata sitno :)= Citat =:
Izvorno postao andrija
Hvala brate. Ako treba nešta samo javite:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao maRxium
evo samo da pohvalim ghosta.covjek se stvarno kuzi i uopce mu nije tesko pomoci.meni je pomogao mjenjat soft prek msn-a i sve smo sredili kak treba.jedino kaj nismo napravili backup moba,pa sam ja ostao bez 400-tinjak brojeva. zato sad ide motorolica u prodaju. uglavnom sve pohvale.
pozdrav.
P.S. jel zna netko dal se moze vratit imenik natrag, nakon fleshanja moba?
Hvala majstore,rekao sam ti,nažalost više nikako nemožeš vratiti brojeve,******.= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Jok, nemere sve izbrisano ko kad formatiraš disk.= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
= Citat =:
Izvorno postao darius
ha,ha. iz formatiranog diska je moguce izvuc nesto.ja sam sebi vratio skoro 60% od 20 gb. al osli off, pa stoga by,by
Ima možda negdje za download taj MP pošto linkovi ne rade?
To vam je MP samo za RAZR V3,a koliko vidim po vašim profilima vi nemate V3 nego V3x i V360.