Nitko ti nije želio ništa loše s tim što su ti predlagali neki dummy , baš naprotiv željeli su ti dati previ odabir za potrebe koje si naveo:ideja: .= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Gle majstore taj mobitel ti je preheben , u biti isti je ko moja N6680 samo što t i ima 2.0MP kameru , N70 ti ima moj frend koji nema dume o symbianu , ****** čovjek ima love pa si kupio takav mob , ja mu ne zamjeram , al kad me pitao dal bi bolje bilo da si uzme N90 skoro sam pukel jer tip nebu 15% od N70 iskoristil...al da ne odlazim u off... drago mi je da ti se sviđa jer to je tek prvi dojam , ono što te slijedi....hm....nemam riječi ;)= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Što se tiće baterije , imao sam SE D750i i ako sam ga koristio za samo smsanje i tu i tamo poziv baterija je durala čak do 10dana (izmjerenoo) a ako sam slušao mjuzu svaki dan po 2 sata u busu trajala mi i do 3-4 dana , ne sijećam se....uglavnom sad sam na 6680 i baterija mi izdrzi dan i pola ako ga ne forsiram prevec , ali kad ga forsam , jedan dan izdrzi bez beda. Dobro meni je sad preko ljetnih "praznika" autonomija malo slabija jer idem spavat tek u 2-3h ujutro al ko me onda i zove :flame: . Ako uzmeš N70 nečeš se sigurno zajebat , a ČAK AKO ti i nebu ok mob opet ga možeš za dobre pare prodat i kupit jeftiniji SE.= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Što se pomoći tiće sigurno če ti uvijek netko dati neki konkretan odg.ak ne riješenje bar če se truditi , ekipa ti je super i voljni su uvijek pomoći. Ak trebaš nekaj konkretno još možeš mene pitati ili bilo koga tu u symbian podforumu. :five: :five: :five: :five:
Pozdraf Symbianerima :three: :three: :three: