evo i ja se ispunio pa ce mo vidjet mozda posanju nekoliko verzija i za nas:thumbup:
Printable View
evo i ja se ispunio pa ce mo vidjet mozda posanju nekoliko verzija i za nas:thumbup:
I ja sam ispunio. Bilo bi super da dođe, je da ne vjerujem da će doći. :-/
Ne znam jesi probao prvu alpha verziju Viste odnosno tad se zvalo Longhorn. E to je bilo nestabilno. Ova beta je u usporedbi s tim finalni proizvod :D= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Inače sam pratio izlaske alphe i bete novih windowsa i onda nakon druge bete viste odustao jel nema smisla :)
Nikakvih velikih razlika nije bilo, a svaka je trajala samo 30 dana. Dok ne izađe finalni proizvod ja je više neću instalirati
ispunjeno , ni ja ne vjerujem da će doći :kitty:
Doći će vam. Microsoft nikad ne zajebe što se tiče tih besplatnih kopija. Ja sam prije nekih godinu dana naručio Visual studio 2005 beta 2 i nakon dva tjedna dobio visual studio na par dvd-a. Isto tako i service pack 2 kad se nudio besplatno
ja sam isto sad ovo naručio pa ćemo vidit a i SP2 sam još davno naručio= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
I, jel' iko dobio Vistu odavde? U utorak ce dvije sedmice od otvaranja teme, pa da vidimo imal' sta od toga...:licklips:
Inace, vise ne radi link.
= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
Ja još nisam dobio, pa nevjerujem ni da su drugi...
Nema veze za link:)
Možda dođe neki novi, za beta 3 verziju..
Meni nije stiglo, a kakve sam sreće ili neće ni doć ili nisam dobro ispunio :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
I ja sam ispunio isti dan kad je Zero objavio al ništa još:bunny:.
pridružujem se ovom odgovoru, i ja sam ispunio kad je Zero objavio.... ;D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
a da mi njega malo :sheriff:
:jump:
Joooj nemoj sve shvatit krivo:spin:.Aj Zero:beer:
Slažem se...zerobravo jesi vidio di je otišao taj majstor zero, zaribo je cijelu stvar...sram ga bilo, tako navoditi linkove i varati ljude...let's get him :rifle::crazy:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
;D ;D ;D
ma ne shvaćam ja ništa krivo, zezam se malo ;)= Citat =:
Izvorno postao ledeni
ne, nisam ni ja još ništa dobio, i ono, sumnjam da će i stići nešto.... no nikad se ne zna, ipak je to microsoft ;D [kill bill]
Ajde ljudi strpite se malo, kako su Ameri pametni to će prvo otići u Indiju, a dok ovi tamo skuže da to nije za njih pa vrate natrag Amerima i dok ovi odgonetnu kud to treba ići....nadajte se poklonu za Božić, možda za sv. Nikolu ako se požure ;D
dok kliknem na link ode mi na ovu str. http://www.microsoft.com/library/err...ista/quiz.aspx
ja poslao nema ništa od cd-a... još...
ni kod mene :-/= Citat =:
Izvorno postao Compov
ja sam isto bila ispunila kad je zero postao temu i nisam dobila :'(
Sve vas Bill zezno :lmao:
Salim se, a vjerujem da ce i Vista ima milijun propusta kao i XP ipak je to Microsoft.
P.S. Bill debil
jel to uopce nekome stiglo ????
Pa što ne misliš da bi rekli već?
Nije meni još, a onda ne vjreujem ni drugima...
hmm
rc1 izdanje 2,5 gb na netu to bi trebalo biti zadnje izdanje pred finale...
ako tko ima zelju za linkom javite
= Citat =:
Izvorno postao Aureus
Lako za linkove... imam ih i ja... Ali tko će skidati 2.5GB??? I to još podjeljeni u partove...
Pa jel stihlo to nekome????