Učinilo mi se da je netko spominjao pojavljivanje uređaja u VIPu.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Printable View
Učinilo mi se da je netko spominjao pojavljivanje uređaja u VIPu.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Da, spominjao sam to, jer ce ga Vodafone izdati.= Citat =:
Izvorno postao Mikeyy
vip ne uvozi vodafone-ove VPA
spominjao sam zelju da se htc i qtek pojave, ali zasad nista sluzbeno
Znači ipak izlazi u VIP ponudi, samo što će imati sve iritantne vodafon značajke poput napasnog "spoji me na net" gumba u svakom meniju, blokiranje mp3 melodija itd.?= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Usput, ako bude tako jel već postoje neka riješenja za WM5 koja brišu to?
EDIT: Sorry, postano prije nego sam vidio zadnji odgovor.
da i to homemade - mozes mu otklucati CID i staviti na njega koji god zelis HTC hermes ROM; dakle i TyTN-ov.. no o tome bi bilo smisla pricati da dolaze VPA; ali nece, pa se nadajte subvencioniranim HTC-ima= Citat =:
Izvorno postao Mikeyy
Nisam upucen u to, a zanima me mob. Na čeg misliš pod time?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
misli da češ ga moč uzet brendiranog od strane t coma pod pojmom mda "nešto"
Džabe kad sam na VIPu i na poslovnoj tarifiti tako da nema micanja.
možeš uzet samo uređaj ,nemoraš se obvezivat za ništa,samo ga unlockaš i koristiš.
ma nee.. mislim na to da bi se HTC-i NEBRENDIRANI uskoro mogli naci u VIP-u, ali ne zelim o tome prerano..
a, to bi bilo odlično.
Jel dolazi memorijska kartica u paketu s njim?
ne, ali evo ja sam u mikronisu uzeo 512MB za 90 kuna, tako da fakat nije steta.. (treba naruciti ranije jer planu cim stignu)
Ispričavam se na offtopicu ali zar je Hrvatskoj, VIP-u, T-mobile-u, Tele-u2 ili Tomatou problem nabaviti ovaj uređaj: http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
Mislim da je to ono što svi želimo.... ima li ikakve svemirske šanse da to ikada dođe do nas na bilo koji način??!??
u ova zadnja dva čisto sumnjam,mislim da ti na to nemože nitko sa sigurnošču odgovorit.al kad si več zagrizo pomeni ovo je uređaj koji bi najradije vidio u svome džepu
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Je, dobar je, al nedostatak EDGEa i UMTSa je veliki minus.
A bilo bi vrijeme da VIP uveze miše XDA uređaje.
Stealth je relativno nov i koliko znam izdan je samo u Dalekoistocnim zemljama.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Po meni ne baš. Zašto?= Citat =:
Izvorno postao sodom
Evo: klizni, slabiji proc, edge, umts, masa i veličina
da,ovo je za daleki nam istok,kao i sve što valja no nada umire posljednja zar ne
@symbian umts i edge osobno ne koristim, kažeš da je procesor spor,zašto? jel postoji jači automatski se svrstava kao loše,što se mene tiče može zavrtit divx bez reenkodiranja(samo za usporedbu sa n symbianima) i zbilja mi nije potrebno ništa jače...razlog je jesno ova tipkovnica koja je zlata vrijedna ako koristiš wm a vo ti je primarni telefon.
Vecina PDA ne moze pustati divx bez reenkodiranja. Tek oni najjaci ili oni sa posebnom grafikom (Dell x50v).
zato sam isprobo nekoliko filmova,avi na compactu veličina 715mb i problema nema,kako ni sa zvukom tako niti sa trzanjima slike,procesor nije diran nikakvim toolom jedino ima problema sa wmv fajlovima.
Jel mi mozes, poslati neki info o filmicu, htio bi to i kod sebe probati, jer meni ne stima. Doduse, isprobao sam sa wmv-om...
player: tcpmp v 0.71
http://img.photobucket.com/albums/v7...creen001-1.png
film ide glatko zvukom i slikom,nemogu se primjetit ni najmanja trzanja,..imam negdje stotinjak divixa, svaki koji sam ubacio normalno vrti bez ikakvih problema,jedino kažem ima problema sa wmv-om
koliki je video bitrate??